(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-06-05 20:06:08
Kovács Sándor írta ekkor: 2015-06-05 15:54:44
Olivér, ott van előtted egy egész Internet, használd! smile Mondhatnék neked pl. éttermeket, de mi értelme lenne? Ami nekem tetszett, nem biztos, hogy neked is megfelelő és fordítva... A tripadvisor.com honlapján megtalálsz 44 skálai éttermet, válogass! smile A youtube tele van videókkal Kefalóniáról... Ha ügyesen keresgélsz, rengeteg információt találsz. Miért akarod azt, hogy mások véleménye alakítsa ki a saját nyaralásod menetét? Menj el Kefalóniára, fedezd fel! Marcsi mindenben segíteni fog, hidd el.
Igaz,igaz mintha csak magam mondtam volna:) smile smile smile
Kovács Sándor Dátum: 2015-06-05 15:54:44
Olivér írta ekkor: 2015-06-05 10:56:11
Köszi Grand Marcsi! Örültem volna vmi előzetesnek, de akkor próbálom kibírni a tájékoztatóig. Utastársak senki nem járt még Kefalónián vagy csak fórumra nem járnak? Lehet, hogy egy lakatlan sziget? smile
Olivér, ott van előtted egy egész Internet, használd! smile Mondhatnék neked pl. éttermeket, de mi értelme lenne? Ami nekem tetszett, nem biztos, hogy neked is megfelelő és fordítva... A tripadvisor.com honlapján megtalálsz 44 skálai éttermet, válogass! smile A youtube tele van videókkal Kefalóniáról... Ha ügyesen keresgélsz, rengeteg információt találsz. Miért akarod azt, hogy mások véleménye alakítsa ki a saját nyaralásod menetét? Menj el Kefalóniára, fedezd fel! Marcsi mindenben segíteni fog, hidd el.
Olivér Dátum: 2015-06-05 10:56:11
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-06-03 18:43:35
Szia Olivér! Ahogy te magad is leírtad,első nap érkezés délutánján minden infót átadok a kedves utasoknak..mindent de mindent!! Ebben a kérdéseidre is választ kapsz és a képek ,valamint a kirándulásokról elmondottak alapján te magad döntesz számodra melyik a vonzó! A boltokról te magad fogsz majd itt dönteni melyik lesz a kedvenced mivel valahol a tejtermék ,valahol a sör olcsóbb:):) Szerintem egyszerűen csak gyertek és itt mindenről itt helyben megtudtok mindent..a helles.hu oldalon is vannak beszámolók...de a saját fülednek és szemednek higgy én azt javaslom mert hála az égieknek nem vagyunk egyformák:):) ízlésben sem:) Jó utat majd! üdv Marcsi smile smile smile
Köszi Grand Marcsi! Örültem volna vmi előzetesnek, de akkor próbálom kibírni a tájékoztatóig. Utastársak senki nem járt még Kefalónián vagy csak fórumra nem járnak? Lehet, hogy egy lakatlan sziget? smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-04 10:17:40
Berényi Szebasztián írta ekkor: 2015-06-03 22:03:32
Kedves Marcsi! A kérdésem a következő: Skalaba utazunk Július 11-én. Amikor reggel a komphoz odaérünk, mire lehet számítani? Hallottam olyat, hogy a csomagokat valamilyen okból kifolyólag ki kell pakolni a buszból. Ez azért lenne problémás mert nem szeretnénk őrizetlenül hagyni. Továbbá, a fakultatív programokra mikor lehet jelentkezni, kivel kell konzultálni és hol? Olvastam erről a tv-zési lehetőségről is a buszon, ehhez mi kell? Laptop vagy hogyan működik? Wifi hozzáférés van-e a buszon? Milyen boltok vannak a településen? (Hipermarket vagy csak kis boltok, tej, hús stb... minden elérhető?)Segítő válaszodat előre is köszönöm! Üdv: Szebasztián
Kedves Szebasztián! Ritkán fordul elő hogy transzferálnia kell az utasainknak a kikötőtől a komphajóval..de ha ilyenre kerülne a sor mindenkit időben értesítünk....A programokat itt kell majd nekem befizetni a helyszínen.Érkezés napján délután megbeszélést tartok és a programokról is beszélek ezt követően akár be is lehet fizetni ezekre.A buszokon a sofőr állít be egy tv.csatornát amin Magyar adás követhető figyelemmel,valamint videó filmeket is levetítenek. Wi-Fi még nincs ..de ami késik nem múlik:) Minden kapható és beszerezhető a településünkön Skalában. Jó utat majd ! Üdv Marcsi
Sommer Dátum: 2015-06-04 02:37:50
Berényi Szebasztián írta ekkor: 2015-06-03 22:03:32
Kedves Marcsi! A kérdésem a következő: Skalaba utazunk Július 11-én. Amikor reggel a komphoz odaérünk, mire lehet számítani? Hallottam olyat, hogy a csomagokat valamilyen okból kifolyólag ki kell pakolni a buszból. Ez azért lenne problémás mert nem szeretnénk őrizetlenül hagyni. Továbbá, a fakultatív programokra mikor lehet jelentkezni, kivel kell konzultálni és hol? Olvastam erről a tv-zési lehetőségről is a buszon, ehhez mi kell? Laptop vagy hogyan működik? Wifi hozzáférés van-e a buszon? Milyen boltok vannak a településen? (Hipermarket vagy csak kis boltok, tej, hús stb... minden elérhető?)Segítő válaszodat előre is köszönöm! Üdv: Szebasztián
TV-zési lehetőség = Neked csak a két szemed kell hozzá. Van a buszon 2-3 db. TV, amin a sofőr által választott magyar adókat nézhetik az utasok. Általában cool tv, viasat 3, szokott menni, de a sok természeti akadály miatt gyakran megszakad az adás így ezt nem nevezném egy élvezhető dolognak. Este fele betesznek 1-2 filmet az már tökéletes minőségben megy. A wifi-t felejtsd el, grandos buszokon olyan még nincs.