Olivér, ott van előtted egy egész Internet, használd!

Mondhatnék neked pl. éttermeket, de mi értelme lenne? Ami nekem tetszett, nem biztos, hogy neked is megfelelő és fordítva... A tripadvisor.com honlapján megtalálsz 44 skálai éttermet, válogass!

A youtube tele van videókkal Kefalóniáról... Ha ügyesen keresgélsz, rengeteg információt találsz. Miért akarod azt, hogy mások véleménye alakítsa ki a saját nyaralásod menetét? Menj el Kefalóniára, fedezd fel! Marcsi mindenben segíteni fog, hidd el.
Kedves Sándor!
Előző görög nyaralásaim során is nagy segítségre volt az ottani fórumozók által megosztott tapasztalatok.
Ezáltal sikerült nagyon jó éttermeket találnunk vagy esetleg nagyon hasznos információkra szert tennünk, mi az amit mindenképp érdemes megnézni (gyalogosan is elérhető helyek pl.), esetleg különböző típusú strandokat hol talál az ember, szupermarkett melyik apartmanhoz van közel és még számtalan példát sorolhatnák. Igazából mindig is beváltak!
Sokkal inkább adok olyan emberek véleményére akik helyben megtapasztalták, minthogy most neten keresztül böngésszek éttermek után...
Én szeretek mindig felkészülten neki vágni egy nyaralásnak, nem tudatlanul zöldfülűen betoppani.
Nem útifilmekre vagyok kíváncsi, majd megtapasztalom helyben milyen Kefalónia, csak hasznos tanácsokra voltam olyan embertől akinek már van helyismerete és tapasztalata.
Elhiszem, hogy Marcsi segíteni fog vagyis hát nagyon remélem! :)
Meg kell szoknom, hogy különböző helyek fórumjain más és más az emberek hozzá állása a dolgokhoz.
Más a nézd meg neten vagy ha vki egy kérdésre lelkesen reagál és beszámol a élményeiről.
Azt mondja én ezt tudom nyugodt szívvel ajánlani mert nekünk ez az étterem vált be, ez a szupermarkett van ehhez a az apartmanhoz legközelebb, nekünk ez meg az a kirándulás tetszett, a másik viszont nem mert 5 órát hajókáztunk stb.
Csak ennyire, semmi többre!
Nekem sem esett nehezemre tavaly beszámolnom a Korfu Sidaris élményeimről, az ottani fórumba...