(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2015-06-08 11:21:11
Norbi írta ekkor: 2015-06-08 10:20:48
Üdv Olivér! Idén -ha minden jól megy- negyedszer látogatunk el Kefalonia szigetére!! Ha írsz egy privát elérhetőséget szívesen megosztom veled a tapasztalataimat! A Jón-szigetek közül ez a legszebb -bár Lefkadán még nem jártam- ebben biztos vagyok!! smile
Szia Norbi! Köszönöm szépen a kedvességedet! Már alig várom, hogy olvashassam! Húha te akkor már biztos nagyon képben vagy! smile [email protected] a mail címem. Köszi még egyszer! smile
Norbi Dátum: 2015-06-08 10:20:48
Olivér írta ekkor: 2015-06-03 09:23:36
Sziasztok Kedves Fórumozók, Marcsi! Mi 3-an baráti társaság július 3-11-ig leszünk a Hermes apartmanba. 2 útitársam még nem volt Görögországban, én Neos Marmaras, meg tavalyi Korfu nyaralás után érkezek Kefalónia szigetére. Eléggé visszaolvastam a fórumot, de sok számomra és talán más számára is fontos információval nem találkoztam. Mint pl. melyik boltba érdemes vásárolni?Hol helyezkedik el nagy szupermarkett? Melyik étterembe érdemes menni kajálni? Milyen látnivalók vannak amik esetleg közel vannak és gyalogosan is érdemes megnézni? Melyik kirándulások kihagyhatatlanok? Hol van homokos part (ha van)?Kinek milyen tapasztalatai vannak? Eddig úgy gondolom sziggettúrára érdemes elmenni (abban még sheol nem csalódtam), Zakynthos mindenképp érdekel (igazából Zakynthos és Kefalónia között vaciláltam mi legyen idén az úticél), illetve a Myrtos Beach is, hisz azt hallottam, hogy világ egyik legszebb strandja. Tudom, hogy első nap ahogy megérkezünk lesz majd gyűlés és mindent elmondasz, de szeretek felkészülten neki indulni az utazásnak, meg ha többször hallja az ember akkor jobban rögződik az agyában. :) Ja és persze kíváncsi vagyok esetleg élménybeszámolókra, vagy Kefalóniát már megjárt utastársak véleményére is! Üdv! : Olivér
Üdv Olivér! Idén -ha minden jól megy- negyedszer látogatunk el Kefalonia szigetére!! Ha írsz egy privát elérhetőséget szívesen megosztom veled a tapasztalataimat! A Jón-szigetek közül ez a legszebb -bár Lefkadán még nem jártam- ebben biztos vagyok!! smile
Olivér Dátum: 2015-06-06 18:17:39
Guszti írta ekkor: 2015-06-06 16:06:15
Olivér! hellasz.hu/fórum azon belül is a Jón szigetek, beszámolók ugyanezen az oldalon, kefallinia.hu (talán ez a legösszeszedettebb oldal), ha innen sem tudsz meg semmit, akkor benned van a hiba. smile
Szia Guszti! Köszi az infót! Leginkább a helyi dolgokra vagyok kíváncsi, de azért körbenézek! Mert hiába volt vki Kefalónián mondjuk egy 10km-re arrébb lévő apartmanba nyaralni egy másik utazási irodával, valószínű a hozzá közeli partszakasz vagy szupermarkett nekünk nagyon nem lesz közel! Mi csak gyalogosan leszünk, úgyhogy lábbuszra leszünk utalva. smile
Olivér Dátum: 2015-06-06 18:13:47
Kovács Sándor írta ekkor: 2015-06-05 15:54:44
Olivér, ott van előtted egy egész Internet, használd! smile Mondhatnék neked pl. éttermeket, de mi értelme lenne? Ami nekem tetszett, nem biztos, hogy neked is megfelelő és fordítva... A tripadvisor.com honlapján megtalálsz 44 skálai éttermet, válogass! smile A youtube tele van videókkal Kefalóniáról... Ha ügyesen keresgélsz, rengeteg információt találsz. Miért akarod azt, hogy mások véleménye alakítsa ki a saját nyaralásod menetét? Menj el Kefalóniára, fedezd fel! Marcsi mindenben segíteni fog, hidd el.
Kedves Sándor! Előző görög nyaralásaim során is nagy segítségre volt az ottani fórumozók által megosztott tapasztalatok. Ezáltal sikerült nagyon jó éttermeket találnunk vagy esetleg nagyon hasznos információkra szert tennünk, mi az amit mindenképp érdemes megnézni (gyalogosan is elérhető helyek pl.), esetleg különböző típusú strandokat hol talál az ember, szupermarkett melyik apartmanhoz van közel és még számtalan példát sorolhatnák. Igazából mindig is beváltak! Sokkal inkább adok olyan emberek véleményére akik helyben megtapasztalták, minthogy most neten keresztül böngésszek éttermek után... Én szeretek mindig felkészülten neki vágni egy nyaralásnak, nem tudatlanul zöldfülűen betoppani. Nem útifilmekre vagyok kíváncsi, majd megtapasztalom helyben milyen Kefalónia, csak hasznos tanácsokra voltam olyan embertől akinek már van helyismerete és tapasztalata. Elhiszem, hogy Marcsi segíteni fog vagyis hát nagyon remélem! :) Meg kell szoknom, hogy különböző helyek fórumjain más és más az emberek hozzá állása a dolgokhoz. Más a nézd meg neten vagy ha vki egy kérdésre lelkesen reagál és beszámol a élményeiről. Azt mondja én ezt tudom nyugodt szívvel ajánlani mert nekünk ez az étterem vált be, ez a szupermarkett van ehhez a az apartmanhoz legközelebb, nekünk ez meg az a kirándulás tetszett, a másik viszont nem mert 5 órát hajókáztunk stb. Csak ennyire, semmi többre! Nekem sem esett nehezemre tavaly beszámolnom a Korfu Sidaris élményeimről, az ottani fórumba... smile
Guszti Dátum: 2015-06-06 16:06:15
Olivér írta ekkor: 2015-06-05 10:56:11
Köszi Grand Marcsi! Örültem volna vmi előzetesnek, de akkor próbálom kibírni a tájékoztatóig. Utastársak senki nem járt még Kefalónián vagy csak fórumra nem járnak? Lehet, hogy egy lakatlan sziget? smile
Olivér! hellasz.hu/fórum azon belül is a Jón szigetek, beszámolók ugyanezen az oldalon, kefallinia.hu (talán ez a legösszeszedettebb oldal), ha innen sem tudsz meg semmit, akkor benned van a hiba. smile