(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Berényi Szebasztián Dátum: 2015-06-03 22:03:32
Kedves Marcsi! A kérdésem a következő: Skalaba utazunk Július 11-én. Amikor reggel a komphoz odaérünk, mire lehet számítani? Hallottam olyat, hogy a csomagokat valamilyen okból kifolyólag ki kell pakolni a buszból. Ez azért lenne problémás mert nem szeretnénk őrizetlenül hagyni. Továbbá, a fakultatív programokra mikor lehet jelentkezni, kivel kell konzultálni és hol? Olvastam erről a tv-zési lehetőségről is a buszon, ehhez mi kell? Laptop vagy hogyan működik? Wifi hozzáférés van-e a buszon? Milyen boltok vannak a településen? (Hipermarket vagy csak kis boltok, tej, hús stb... minden elérhető?)Segítő válaszodat előre is köszönöm! Üdv: Szebasztián
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-03 18:45:39
Bodnár Barbara írta ekkor: 2015-06-03 15:09:03
Kedves fórumozók! Skalaban van éjszakai élet? Párommal megyünk szeptember elején, és ezzel kapcsolatban nem nagyon találok semmi érdemleges információt. Bár magáról Skalaról sem igazán.
Kedves Barbara! Van éjszakai élet de nem a túlnyüzsgő életű turista településekhez tartozik Skala..minden mértékkel... de unatkozni nem fogtok ! Üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-03 18:43:35
Olivér írta ekkor: 2015-06-03 09:23:36
Sziasztok Kedves Fórumozók, Marcsi! Mi 3-an baráti társaság július 3-11-ig leszünk a Hermes apartmanba. 2 útitársam még nem volt Görögországban, én Neos Marmaras, meg tavalyi Korfu nyaralás után érkezek Kefalónia szigetére. Eléggé visszaolvastam a fórumot, de sok számomra és talán más számára is fontos információval nem találkoztam. Mint pl. melyik boltba érdemes vásárolni?Hol helyezkedik el nagy szupermarkett? Melyik étterembe érdemes menni kajálni? Milyen látnivalók vannak amik esetleg közel vannak és gyalogosan is érdemes megnézni? Melyik kirándulások kihagyhatatlanok? Hol van homokos part (ha van)?Kinek milyen tapasztalatai vannak? Eddig úgy gondolom sziggettúrára érdemes elmenni (abban még sheol nem csalódtam), Zakynthos mindenképp érdekel (igazából Zakynthos és Kefalónia között vaciláltam mi legyen idén az úticél), illetve a Myrtos Beach is, hisz azt hallottam, hogy világ egyik legszebb strandja. Tudom, hogy első nap ahogy megérkezünk lesz majd gyűlés és mindent elmondasz, de szeretek felkészülten neki indulni az utazásnak, meg ha többször hallja az ember akkor jobban rögződik az agyában. :) Ja és persze kíváncsi vagyok esetleg élménybeszámolókra, vagy Kefalóniát már megjárt utastársak véleményére is! Üdv! : Olivér
Szia Olivér! Ahogy te magad is leírtad,első nap érkezés délutánján minden infót átadok a kedves utasoknak..mindent de mindent!! Ebben a kérdéseidre is választ kapsz és a képek ,valamint a kirándulásokról elmondottak alapján te magad döntesz számodra melyik a vonzó! A boltokról te magad fogsz majd itt dönteni melyik lesz a kedvenced mivel valahol a tejtermék ,valahol a sör olcsóbb:):) Szerintem egyszerűen csak gyertek és itt mindenről itt helyben megtudtok mindent..a helles.hu oldalon is vannak beszámolók...de a saját fülednek és szemednek higgy én azt javaslom mert hála az égieknek nem vagyunk egyformák:):) ízlésben sem:) Jó utat majd! üdv Marcsi smile smile smile
Bodnár Barbara Dátum: 2015-06-03 15:09:03
Kedves fórumozók! Skalaban van éjszakai élet? Párommal megyünk szeptember elején, és ezzel kapcsolatban nem nagyon találok semmi érdemleges információt. Bár magáról Skalaról sem igazán.
Olivér Dátum: 2015-06-03 09:23:36
Sziasztok Kedves Fórumozók, Marcsi! Mi 3-an baráti társaság július 3-11-ig leszünk a Hermes apartmanba. 2 útitársam még nem volt Görögországban, én Neos Marmaras, meg tavalyi Korfu nyaralás után érkezek Kefalónia szigetére. Eléggé visszaolvastam a fórumot, de sok számomra és talán más számára is fontos információval nem találkoztam. Mint pl. melyik boltba érdemes vásárolni?Hol helyezkedik el nagy szupermarkett? Melyik étterembe érdemes menni kajálni? Milyen látnivalók vannak amik esetleg közel vannak és gyalogosan is érdemes megnézni? Melyik kirándulások kihagyhatatlanok? Hol van homokos part (ha van)?Kinek milyen tapasztalatai vannak? Eddig úgy gondolom sziggettúrára érdemes elmenni (abban még sheol nem csalódtam), Zakynthos mindenképp érdekel (igazából Zakynthos és Kefalónia között vaciláltam mi legyen idén az úticél), illetve a Myrtos Beach is, hisz azt hallottam, hogy világ egyik legszebb strandja. Tudom, hogy első nap ahogy megérkezünk lesz majd gyűlés és mindent elmondasz, de szeretek felkészülten neki indulni az utazásnak, meg ha többször hallja az ember akkor jobban rögződik az agyában. :) Ja és persze kíváncsi vagyok esetleg élménybeszámolókra, vagy Kefalóniát már megjárt utastársak véleményére is! Üdv! : Olivér