(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-05-26 06:25:59
Szijjártó Péter írta ekkor: 2015-05-24 08:20:55
Köszönjük szépen a választ. További jó munkát,mert gondolom már pihenni nem tudsz,hogy megérkezett az első turnus. :)
Köszi Péter:) Igen beindult a hajtás::)
Matus Krisztina Dátum: 2015-05-25 12:56:19
Szia Marcsi! Mint előttem már sokan, hát mi is az autóbérlésről érdeklődnénk. Sokan aggódnak, hogy nem lesz már autó. Mi június 13-27-ig leszünk Skalan. Ezért egy hétre tuti bérelnénk autót.Kérdésem az lenne,hogy aggódnunk kellene,hogy nem lesz autó? És majd lent,tudsz nekünk ebben segíteni? És esetleg árat tudnál írni nekünk. Előre is köszönöm!!!
Vincze Szilvia Dátum: 2015-05-25 10:57:07
Csaba írta ekkor: 2015-05-24 09:36:25
Kedves Szilvia! Skala főutcáján van a Sunbird autó, motor kölcsönző és ott bicikli bérlésre is volt lehetőség ,klétszer voltam a szigeten, mindkétszer ott volt . De mind Poros Mind Katelios irányába komoly szintkülönbségeket kell leküzdeni, persze ha egyszer már feltekert a hegyre akkor lefelé élmény a javából. smile Skalaból Poros felé haladva a Porto Skala hotelig viszont egy deka bucka sincs, az is 4 km tehát lehet andalogni. A Renieri apartman utcáján a templom felé haladva a sarkon keresse. Jó tekerést! Mind Poros Mind Katelios megér egy misét tekeréssel, mert gyönyörű a táj.
Köszönöm, akkor úgy készülünk:)
FodorCintia Dátum: 2015-05-24 09:46:35
Köszönöm Marcsi a gyors választ! Tudsz pár sort írni arról, milyen felszereltségű a Hermes apartman konyhája a fsz. 1-es szobába megyünk 3an. Jól láttam, hogy törölközőt is kapunk majd? Jövőhéten indulunk, akkor úgy készülnék evőeszközökkel stb. :) Köszönöm
Csaba Dátum: 2015-05-24 09:36:25
Vincze Szilvia írta ekkor: 2015-05-19 09:12:16
Kedves Marcsi! Szeretném a segítségedet kérni :Biciklibérlésre van e lehetőség akár 1 napra is a szigeten? ha igen tudsz ajánlani irodát ahol megtehetjük? A Skala menti déli partot szeretnénk egy kicsit közelebbről megismerni, az utak megfelelőek biciklizésre? Szeretnénk majd a fakultatív programokon is részt venni, olvastam hogy egyes programok esetében pl: Fiskardoi kirándulás, vagy a szigetkörút; számítanunk kell belépőjegyekre ennek körülbelül mekkora az összege? Előre is köszönöm! Szilvi
Kedves Szilvia! Skala főutcáján van a Sunbird autó, motor kölcsönző és ott bicikli bérlésre is volt lehetőség ,klétszer voltam a szigeten, mindkétszer ott volt . De mind Poros Mind Katelios irányába komoly szintkülönbségeket kell leküzdeni, persze ha egyszer már feltekert a hegyre akkor lefelé élmény a javából. smile Skalaból Poros felé haladva a Porto Skala hotelig viszont egy deka bucka sincs, az is 4 km tehát lehet andalogni. A Renieri apartman utcáján a templom felé haladva a sarkon keresse. Jó tekerést! Mind Poros Mind Katelios megér egy misét tekeréssel, mert gyönyörű a táj.