(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-05-21 21:07:04
Vincze Szilvia írta ekkor: 2015-05-19 09:12:16
Kedves Marcsi! Szeretném a segítségedet kérni :Biciklibérlésre van e lehetőség akár 1 napra is a szigeten? ha igen tudsz ajánlani irodát ahol megtehetjük? A Skala menti déli partot szeretnénk egy kicsit közelebbről megismerni, az utak megfelelőek biciklizésre? Szeretnénk majd a fakultatív programokon is részt venni, olvastam hogy egyes programok esetében pl: Fiskardoi kirándulás, vagy a szigetkörút; számítanunk kell belépőjegyekre ennek körülbelül mekkora az összege? Előre is köszönöm! Szilvi
Kedves Szilvia! Nem megfelelőek az utak a biciklizéshez,ezért nincs rá mód sem. A szigettúrán a cseppkőbarlangba 4 € ,a barlangi tóhoz 6 € csónakázással együtt a belépő. Semmi nem kötelező,az elmondottak alapján majd eldöntitek melyik,és mi érdekel benneteket. üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-05-21 21:02:28
Püsök Ágnes írta ekkor: 2015-05-18 23:44:00
Kedves Marcsi!Egyenileg utazunk,mi ugy terveztuk hogy Lefkadarol kompoznank de a katalogusban ti azt ajanljatok,hogy Astakosbol menjunk at a szigetre.Miert jobb ez az utvonal??Vagy talan a mienk is jo?Koszi elore a valaszt.Udv
Kedves Ágnes! Kilométereket spórolsz meg,hamarabb átjutsz a szigetre Vassiliki-Fiscardo kopal,de az utat Assos fölött még nem csináták meg ,így csak egy kanyargós ,szerpentines kerülő úton tudtok rátérni a régi útra és onnan végig kocsizni a szigetünk dél-keleti részére Skalába. Ha ez nem aggaszt ,akkor gyertek Lefkada felől,de jöhettek Astakos felől is,vagy Kylliini felől. A döntés a ti kezetekben van. A menetrendeket a www.gtp.gr-en időben majd ellenőrizzétek kérlek. üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-05-21 20:56:50
Jenei Szilvia írta ekkor: 2015-05-18 14:35:10
Kedves Marcsi! Mi a júni utolsó hetében mennénk a szigetre ketten. Amiket kinéztem magamnak, hogy megszeretném nézni azt sajnos gyalogosan lehetetlen, így azt gondoltam nagyobb szabadságot ad egy kocsi bérlése. Ezt a céget tudod ajánlani? Pár fórumon azt olvastam, hogy elég rugalmas a cég és könnyű a foglalás is. http://www.pefanis-carhire.com/ Köszönöm a válaszodat! smile
Igen Szilvia,teljesen megbízhatóak. üdv Marcsi
Orsi Dátum: 2015-05-21 18:53:07
Kedves Marcsi merre jársz, milyen az idő Kefalónián? Holnap indulnak az első fecskék, mindenkinek nagyon jó utat, és kellemes nyaralást kívánok!
Guszti Dátum: 2015-05-20 13:11:44
Jenei Szilvia írta ekkor: 2015-05-18 14:35:10
Kedves Marcsi! Mi a júni utolsó hetében mennénk a szigetre ketten. Amiket kinéztem magamnak, hogy megszeretném nézni azt sajnos gyalogosan lehetetlen, így azt gondoltam nagyobb szabadságot ad egy kocsi bérlése. Ezt a céget tudod ajánlani? Pár fórumon azt olvastam, hogy elég rugalmas a cég és könnyű a foglalás is. http://www.pefanis-carhire.com/ Köszönöm a válaszodat! smile
Pefanis éppen ma jelezte vissza, hogy júniusra már minden autójuk foglalt. Reméljük Marcsi azért valahogy meg tudja oldani majd a dolgot, mert ő arról híres... smile