(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Jenei Szilvia Dátum: 2015-05-19 12:27:30
Kedves Marcsi! Még az is nagy segítség lenne, ha megtudnád mondani, hogy a szigettúra és a Fiskardo fakultatív programok milyen napokra esnek? júni 27-júli 4 turnusban. Nagyon köszönöm a válaszodat!
Vincze Szilvia Dátum: 2015-05-19 09:12:16
Kedves Marcsi! Szeretném a segítségedet kérni :Biciklibérlésre van e lehetőség akár 1 napra is a szigeten? ha igen tudsz ajánlani irodát ahol megtehetjük? A Skala menti déli partot szeretnénk egy kicsit közelebbről megismerni, az utak megfelelőek biciklizésre? Szeretnénk majd a fakultatív programokon is részt venni, olvastam hogy egyes programok esetében pl: Fiskardoi kirándulás, vagy a szigetkörút; számítanunk kell belépőjegyekre ennek körülbelül mekkora az összege? Előre is köszönöm! Szilvi
Püsök Ágnes Dátum: 2015-05-18 23:44:00
Kedves Marcsi!Egyenileg utazunk,mi ugy terveztuk hogy Lefkadarol kompoznank de a katalogusban ti azt ajanljatok,hogy Astakosbol menjunk at a szigetre.Miert jobb ez az utvonal??Vagy talan a mienk is jo?Koszi elore a valaszt.Udv
Jenei Szilvia Dátum: 2015-05-18 14:35:10
Kedves Marcsi! Mi a júni utolsó hetében mennénk a szigetre ketten. Amiket kinéztem magamnak, hogy megszeretném nézni azt sajnos gyalogosan lehetetlen, így azt gondoltam nagyobb szabadságot ad egy kocsi bérlése. Ezt a céget tudod ajánlani? Pár fórumon azt olvastam, hogy elég rugalmas a cég és könnyű a foglalás is. http://www.pefanis-carhire.com/ Köszönöm a válaszodat! smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-05-18 10:42:59
FodorCintia írta ekkor: 2015-05-17 20:33:01
Kedves Marcsi! Május 30-án érkezünk Skalara a Hermes apartmanba a fsz. 1-es szobába. Mennyire zajos az apartman/ a környék? Olyan kérdésem lenne még, hogy amikor átkompolunk a szigetre, ott melyik településre érkezünk Porosra vagy Samira? Olvastam olyat, ha nincs elegendő utas akkor Kefalóniáról vagy Zakynthosról kell átkomolni az utasoknak..... Illetve, tudnál nekem ajánlani egy olyan helyet ahol majd élőben lehet nézni a Bajnokok Ligája döntőt? :) Előre is köszönöm a válaszod! Üdvözlettel: Cintia
Szia Cintia' Porosra fogtok a buszunkal megérkezni Kefaloniián.Nem zajos egyáltalán az apartmanunk környéke. Minden kávézóban fogják közvetíteni a meccseket tv-n vagy kivetítőn. Jó utat majd ! üdv Marcsi