Szia Veronika! Őszintén szólva nem értem Marcsi válaszát a kérdésedre,mi ugyanis junius 12-től utazunk két hétre,olyan formán hogy az első hét Kefalonia,Juni 20-tól pedig a második hét Zakynthos. És mi már beszéltünk erről a fórumon ha visszaolvasol nem is sok oldalt. Én utánanéztem és Pessadából ,ami Skalától 20 km-re van ,onnan indul komp minden nap reggel 8-kor és este 6-kor Zakinthosra,Agios-Nikolaosba. Mi ezzel utazunk át Zakinthosra,és ezt már megbeszéltük Marcsival is . Ezért nem értem hogy nektek miért javasolja a visszakompolást killinibe??? Ez a kompjárat biztos, mert utána olvastam,és egyszerübb is.
Szia Sándor! Köszönöm az infót, igen, közben én is rátaláltam erre a kompra, ami Pessadából indul. Nekem is egyszerűbbnek tűnik így, Zakinthoson pedig taxival, vagy busszal megoldanánk a közlekedést. Mi szeptemberben szeretnénk menni, igaz már nem sok hely van, szóval napokon belül dönteni kell, hogy a két szállást össze tudjuk hangolni. Azért izgalmas ez így, valahogy meg kell oldani a Pessadába való átjutást, aztán a Zakinthosi utazást is, de biztos megoldható, azt lenne jó tudni, hogy ez mennyi plusz költséggel jár (taxi ára, komp díj). A Kylini-be visszakompolást azért nem is értem, mert általában a szigetekre tartó buszok a reggeli kompot igyekeznek elérni, de ha Kefalóniából is reggel indulunk vissza Kylinibe, mire a kikötőbe érünk, addigra a busz már réges-régen a Zakinthosi kompon van, legalábbis sztem. Valamint az a busz tele van, hová ülnénk? A lényeg, hogy még alszunk rá egyet- kettőt, aztán meglátjuk, jó lenne egy ilyen kombinált nyaralás, mert tavaly Pargáról voltunk Fiscardóban, nagyon szép volt, klassz lenne felfedezni a szigetet. De két hétig nem szeretnénk egy helyen lenni....

Ha mégsem így utazunk, azért szívesen olvasnám a beszámolódat, hogy Nektek hogy sikerült az út! Jó nyaralást, még lehet lesz kérdésem, amennyiben mi is úgy döntünk, hogy mind a két szigetet bebarangoljuk.