Sziasztok! Az idén nekünk is Skala lett az úticél szeptember 19-től. Először csak hárman foglaltuk le az utat, de annyit áradoztam róla meg mutogattam képeket a barátoknak, ismerősöknek, hogy még négyen társultak. Így egy 7 fős társaság érkezik Orosházáról az Anna apartmanba. A földszinti szobákat foglaltuk le. Egyenlőre két kérdés merült fel bennem: az Anna apartman földszintjén van-e valamilyen ruhaszárítási lehetőség? Természetesen nem nagymosást akarok rendezni, de a vizes törölközőt, fürdőruhát jó lenne kiteríteni és itt még erkély sincs, hogy a korlátra tegyem. A másik az Ainos hegyi túra. Milyen út visz fel oda? A távolság vagy a meredekség nem gond, de sajnos tériszonyom van, és ha keskeny, szakadékok melletti utakon kell menni, nem biztos hogy bele merek vágni, nem akarom a csoportot hátráltatni. Volt már valaki ezen a túrán? Írna róla egy pár szót? Tudom, hogy Marcsi mindent el fog majd mondani ha odaértünk, de szeptember még messze én meg szeretném előre tudni, hogy érdemes-e ezt is belekalkulálni a programba.