(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Szabó Erika Dátum: 2015-03-18 13:58:13
Sziasztok! Az idén nekünk is Skala lett az úticél szeptember 19-től. Először csak hárman foglaltuk le az utat, de annyit áradoztam róla meg mutogattam képeket a barátoknak, ismerősöknek, hogy még négyen társultak. Így egy 7 fős társaság érkezik Orosházáról az Anna apartmanba. A földszinti szobákat foglaltuk le. Egyenlőre két kérdés merült fel bennem: az Anna apartman földszintjén van-e valamilyen ruhaszárítási lehetőség? Természetesen nem nagymosást akarok rendezni, de a vizes törölközőt, fürdőruhát jó lenne kiteríteni és itt még erkély sincs, hogy a korlátra tegyem. A másik az Ainos hegyi túra. Milyen út visz fel oda? A távolság vagy a meredekség nem gond, de sajnos tériszonyom van, és ha keskeny, szakadékok melletti utakon kell menni, nem biztos hogy bele merek vágni, nem akarom a csoportot hátráltatni. Volt már valaki ezen a túrán? Írna róla egy pár szót? Tudom, hogy Marcsi mindent el fog majd mondani ha odaértünk, de szeptember még messze én meg szeretném előre tudni, hogy érdemes-e ezt is belekalkulálni a programba. smile
Kaló Krisztina Dátum: 2015-03-15 22:36:23
Magda Sándor írta ekkor: 2015-03-13 20:39:54
Szia Anita! Szerintem Görögországban nem érdemes vacsorára befizetni egy adott helyre,minden településen több tucat taverna van, oda ülsz be amelyik szimpatikus ,igy több mindent ki tudsz próbálni.
Egyetértek Sándorral, praktikusabb ott és akkor enni, ahol és amikor szeretnél. Az ára is kb. annyira jön ki, mintha előre befizetnél. Skalan volt egy kedvenc tavernánk, ahová több alkalommal is visszamentünk. Sajnos a nevére nem emlékszem, de a Reinieri apartman utcájában volt. Üdv: Kriszti
Grand Marcsi Dátum: 2015-03-14 21:31:49
Munkhártné Dóra Anita írta ekkor: 2015-03-12 21:03:29
Sziasztok! A Manolis taverna-ba fizetett már be valaki vacsorára? Milyenek a tapasztalatok? Ha tudnátok segíteni megköszönném :). Anita smile
Kedves Anita! Bárhogy is döntesz végül,én véleményként azért megjegyezném hogy bőséges és változatos vacsorát adnak a tavernában és gazdaságosabb is természetesen smile üdv Marcsi smile
Magda Sándor Dátum: 2015-03-13 20:39:54
Munkhártné Dóra Anita írta ekkor: 2015-03-12 21:03:29
Sziasztok! A Manolis taverna-ba fizetett már be valaki vacsorára? Milyenek a tapasztalatok? Ha tudnátok segíteni megköszönném :). Anita smile
Szia Anita! Szerintem Görögországban nem érdemes vacsorára befizetni egy adott helyre,minden településen több tucat taverna van, oda ülsz be amelyik szimpatikus ,igy több mindent ki tudsz próbálni.
Munkhártné Dóra Anita Dátum: 2015-03-12 21:03:29