Ha Edirnéből Kusadasi fele visz az utad.....NE ROHANJ!!!!! Elmész, minden mellett, ami miatt ide jöttél.De lássuk sorban : Én Canakkale-nal szoktam kompolni. Szerintem a buszok is. A kompkikötőtől balra van egy szép trójai faló Néhány percet megér kompolás előtt- után. Kusadasi felé vezető út olyan látnivalók mellett vezet el, mint Trója, Pergamon, majd Efezosz, Milétosz stb stb. Tiszta Görögország. Nem? A két nép történelme sokáig egybeforrt, javaslom, végy utikönyvet! Egyébként ezen a szakaszon rengeteg az útépítés. Két sávot építenek, a meglévő kettő mellé.Sok helyen így lesz osztott pályás az út. 2X2 sáv, de vannak kereszteződések. Most jött el a feleségek, barátnők ideje: Tessék figyelni a benzinkutakat! néha fantasztikus kedvezménnyel árulják a gázolajat !!! Olcsóbb, mint otthon! Kérdezhettek nyugodtan, ha tudok válaszolok.......
Jut eszembe: A szilveszteri lencsében találtatok már betondarabot ? Igen? Hát tudjátok meg, ez azért van mert a török parasztok a már elkészült, de még át nem adott betonúton szárítják azt csomagolás előtt.
Nagyon köszi a részletes leírásokat! Sajnos nem tudunk sok időt útközben eltölteni, ezért valószínű a Szerbián és Bulgárián keresztül megyünk majd, edirnei tranzitszállással, odaútban Trója vissza Pergamont terveztük meg persze sok-sok kirándulást az ott tartózkodás alatt. Amit a bolgár szakaszról írtál nem valami bíztató :(, minden esetre biztos kalandos lesz. Sajna még messze van szeptember, addig is örömmel tervezgetünk:) Köszi még egyszer, Kriszti