(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Király Sándor Dátum: 2013-04-23 19:45:20
Kovács András írta ekkor: 2013-04-21 18:10:33
Sziasztok! Egyénileg szeretnénk autóval menni Kusadasira, 2 felnőtt, egy 7 éves gyerek. Járt már valaki autóval Törökországban? Szívesen olvasnék erről tapasztalatokat, érdemes-e elindulni, milyen az út, BIZTONSÁGOS-e, mennyi ideig tart? Ezt a távolságot már többször megtettük, jártunk Zakynthoson, Tossa de Marban is, km nem akadály, de itt az útviszonykkal nem vagyok tisztában. Előre is köszönöm a válaszokat, András
Szia, Tavaly és tavalyelőtt is Törökországban nyaraltunk. Autóval mentünk. ( Mindig, mindenhova autóval megyünk. Még a szigetekre is ) Három különböző utat tudok javasolni, attól függően, hogy merre laksz és melyik határon akarsz átmenni. Csak az a kérdés, hogy "ezerrel" akarsz odaérni, vagy szép kényelmesen, élvezve az utazás minden egyes percét. Sanyi
Zsolt Dátum: 2013-04-22 18:19:46
Kedves Diána! Köszönöm a választ és a visszajelzést. Mindent számításba veszünk és igyekszünk minél előbb eldönteni az úti célt.
Domonkos Diána Dátum: 2013-04-22 12:10:03
Zsolt írta ekkor: 2013-04-18 12:35:44
Kedves Fórumozók ! Kérdésem a következő : akik már voltak Kusadasiban és Zakynthoson is és ha választani kellene a két utazás közül,akkor melyikre esne a választás és miért ?Ugyanis még nem döntöttük el hová menjünk nyaralni.A fórumot olvasva sok pozitív és pár negatív írás van mindkét útról,nehéz a választás ,ezért kérek egy kis visszajelzést. Előre is köszönöm a válaszokat ! Zsolt
Kedves Zsolt! Mindkét helyen voltam már, de én Zakhyntosra mennék a helyükben. Sokkal szebb és közel van minden. A táj és a víz minősége is sokkal jobb és azt se felejtsük el, hogy az egy sziget.
Kovács András Dátum: 2013-04-21 18:10:33
Sziasztok! Egyénileg szeretnénk autóval menni Kusadasira, 2 felnőtt, egy 7 éves gyerek. Járt már valaki autóval Törökországban? Szívesen olvasnék erről tapasztalatokat, érdemes-e elindulni, milyen az út, BIZTONSÁGOS-e, mennyi ideig tart? Ezt a távolságot már többször megtettük, jártunk Zakynthoson, Tossa de Marban is, km nem akadály, de itt az útviszonykkal nem vagyok tisztában. Előre is köszönöm a válaszokat, András
Zsolt Dátum: 2013-04-18 12:35:44
Kedves Fórumozók ! Kérdésem a következő : akik már voltak Kusadasiban és Zakynthoson is és ha választani kellene a két utazás közül,akkor melyikre esne a választás és miért ?Ugyanis még nem döntöttük el hová menjünk nyaralni.A fórumot olvasva sok pozitív és pár negatív írás van mindkét útról,nehéz a választás ,ezért kérek egy kis visszajelzést. Előre is köszönöm a válaszokat ! Zsolt