(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Domokos Mária Dátum: 2013-03-30 21:43:41
Szabadai Mihaly írta ekkor: 2013-03-26 00:03:51
Kedves MARIA! Sokat olvastam a dolmus jaratokrol,de sehol se talaltam melyik merre megy ,szeretnenk bejarni a strandokat es mindent amit ezekkel el lehet erni,torok furdoben voltatok,megeri,egyenileg el let jutni EFESBE.DV. MISI!
Kedves Mihály! Én csak azt a Dolmous járatot ismerem, ami a Hoteltől a városközpontba megy. Ez pedig az 5-ös járat. Persze biztosan lehet másfelé is menni, csak ismerni kell, hogy a központból melyik hová megy. Ebben majd biztosan tud az idegenvezető segíteni.
Szabadai Mihaly Dátum: 2013-03-26 00:03:51
Szabadai Mihaly írta ekkor: 2013-03-02 21:16:33
Koszonom valaszod,mar le is foglalatam,most olvasom a korabi leirasokat.
Kedves MARIA! Sokat olvastam a dolmus jaratokrol,de sehol se talaltam melyik merre megy ,szeretnenk bejarni a strandokat es mindent amit ezekkel el lehet erni,torok furdoben voltatok,megeri,egyenileg el let jutni EFESBE.DV. MISI!
Dátum: 2013-03-23 21:32:20
Kedves Grand Tours Idegenvezető! Nyáron Kusadasiba szeretnénk utazni ezért több dolog felől szeretnék érdeklődni. 1. Június második felében milyen az időjárás Kusadasiban? Meleg -e már a tenger? Lehet-e fürödni?Levegő, vízhőmérséklet?? 2. Távolsági buszok járnak-e a környező kisebb városokba és milyen messze találhatóak a szállástól a buszmegállók. 3. Pammukkale-ba hogyan tudok eljutni? Csak grand tours szervezéssel vagy esetleg helyi távolsági busszal?
Vári Gabriella Dátum: 2013-03-23 09:25:39
Vári Gabriella írta ekkor: 2013-03-23 09:25:07
Kedves Idegenvezető! Kedves Bori!. smile smile Május 17-től 1-2turnusra egy 55fős csoportot viszek. Ha nem lenne gond e-mail útján válaszolni megköszönném! Kellene az induló fakultatív programok leírása és pontos ára,mert az nem mindig az..ami a katalógusban van,ráadásul a mostaniban hiányzik néhány mellől ár is. Érdeklődnék,hogy most is lesz-e olyan buszos városnézés megérkezés után,ami nem fizetős - mint tavaly!? Egy kicsit részletesebben az ellátásokról (félpanzió - csak vacsora) Az apartman éttermében - ha valaki nem rendelt ellátást - lehet-e vacsorázni..kb. milyen áron. Mikró van-e már - állítólag idei évre ígérték. Líra vagy euró beváltása inkább? Tudjuk,hogy a tengerpartra néző szobák a páratlan számúak,de pld. már a 2.emeletről is látható? Elnézést a sok kérdésért,de 55fő nem kevés. Köszönöm!!! Szép napot mindenkinek!
jaaaaa [email protected]
Vári Gabriella Dátum: 2013-03-23 09:25:07
Kedves Idegenvezető! Kedves Bori!. smile smile Május 17-től 1-2turnusra egy 55fős csoportot viszek. Ha nem lenne gond e-mail útján válaszolni megköszönném! Kellene az induló fakultatív programok leírása és pontos ára,mert az nem mindig az..ami a katalógusban van,ráadásul a mostaniban hiányzik néhány mellől ár is. Érdeklődnék,hogy most is lesz-e olyan buszos városnézés megérkezés után,ami nem fizetős - mint tavaly!? Egy kicsit részletesebben az ellátásokról (félpanzió - csak vacsora) Az apartman éttermében - ha valaki nem rendelt ellátást - lehet-e vacsorázni..kb. milyen áron. Mikró van-e már - állítólag idei évre ígérték. Líra vagy euró beváltása inkább? Tudjuk,hogy a tengerpartra néző szobák a páratlan számúak,de pld. már a 2.emeletről is látható? Elnézést a sok kérdésért,de 55fő nem kevés. Köszönöm!!! Szép napot mindenkinek!