(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szabadai Mihaly Dátum: 2013-03-02 21:16:33
Domokos Mária írta ekkor: 2013-02-25 22:24:07
Mi tavaly az Asena Hotelben voltunk és nagyon meg voltunk elégedve, az idén is oda fogunk menni. Szerintem nagy előnye, hogy teljesen a tengerparton van és az ellátása AI. Azaz nincs olyan gond, hogy nem lehet a szobába élelmet, vagy italt vinni, mint más félpanziós szállodákban. Csak javasolni tudom.
Koszonom valaszod,mar le is foglalatam,most olvasom a korabi leirasokat.
Szalai Ildikó Dátum: 2013-03-02 14:08:50
Domokos Mária írta ekkor: 2013-02-26 20:20:10
Kedves Ildikó! Megpróbálok minden kérdésre válaszolni. Mi török lírát nem is láttunk, kizárólag euróval fizettünk mindenütt. A környékbeli összes kisboltban is elfogadták és euróban adtak vissza. Egyedül a közeli Kipa áruházban adnak vissza lírában, de ott is lehetett euróval fizetni. Én ezért fölöslegesnek tartom a líra beváltását. A szállodánál a strand nagyon jó, tiszta, sekély és lassan mélyülő, de a part elég zsúfolt. Napozóágyat bérelni kell, de fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül. Nekem van összecsukható nyugágyam , azt vittem le, vagy egyszerűen csak lementünk, mert néhány méter a part, és bármiért vissza lehet menni. Mi fakultatív programon Pamukkáléban voltunk, ami az egyik legdrágább út, de olyan csodálatos, hogy azt egyszer látni kell. Persze kisgyerekekkel nem a legjobb program. A városban teljesen nyugodtan lehet sétálni este későn is, semmi veszélyeset nem láttunk. Az 5-ös Dolmus busszal a szálloda fölött a második utca sarkáról bármikor percek alatt a belvárosban lehet lenni, ott áll meg, ahol kérjük. Pl. nagy bazár, centrum, sétány, stb. Visszafelé bárhol megláttuk, leintettük és a szálloda nevét mondtuk be, annak a sarkán állt meg. Mi viteldíjnak 1 eurót adtunk, a sofőröknek ez mindig megfelelt. Még este 9-kor is voltunk a nagy bazárban, ahol már szinte csak mi voltunk vevők. Semmi rosszat nem tapasztaltunk, sőt nagyon jól szórakoztunk az alkudozással. Még meg is vendégeltek bennünket. Szóval teljesen kulturált minden. Nekem is voltak fenntartásaim, de kellemesen csalódtam.
Kedves Mária! Köszönjük a tájékoztatásodat, hasznát fogjuk venni. Még lenne kérdésem, az Al ellátással kapcsolatosan, mert mi még nem voltunk ilyen szállodában. Minden kirakott ételt s italt lehet e fogyasztani, vagy kérni kell....? Az italt egész nap fogyaszthatjuk, milyeneket...?? S még a kajával kapcsolatosan, nyilván annyit ehetsz amennyi belénk fér, de pl: italt esetleg a szobába felvinni lehet??? Mert visszaolvasva itt a forumon olvastam, hogy ha megtalálják, akkor elveszik . Mert mi mindig szoktunk pálinkát vinni....fertötlenítés gyanánt...:-))) Esetleg valamilyen helyi specialitást ajánlsz??? Koktélokért kell e fizetni?? Köszi szépen...:-)))
Domokos Mária Dátum: 2013-02-26 20:20:10
Kedves Ildikó! Megpróbálok minden kérdésre válaszolni. Mi török lírát nem is láttunk, kizárólag euróval fizettünk mindenütt. A környékbeli összes kisboltban is elfogadták és euróban adtak vissza. Egyedül a közeli Kipa áruházban adnak vissza lírában, de ott is lehetett euróval fizetni. Én ezért fölöslegesnek tartom a líra beváltását. A szállodánál a strand nagyon jó, tiszta, sekély és lassan mélyülő, de a part elég zsúfolt. Napozóágyat bérelni kell, de fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül. Nekem van összecsukható nyugágyam , azt vittem le, vagy egyszerűen csak lementünk, mert néhány méter a part, és bármiért vissza lehet menni. Mi fakultatív programon Pamukkáléban voltunk, ami az egyik legdrágább út, de olyan csodálatos, hogy azt egyszer látni kell. Persze kisgyerekekkel nem a legjobb program. A városban teljesen nyugodtan lehet sétálni este későn is, semmi veszélyeset nem láttunk. Az 5-ös Dolmus busszal a szálloda fölött a második utca sarkáról bármikor percek alatt a belvárosban lehet lenni, ott áll meg, ahol kérjük. Pl. nagy bazár, centrum, sétány, stb. Visszafelé bárhol megláttuk, leintettük és a szálloda nevét mondtuk be, annak a sarkán állt meg. Mi viteldíjnak 1 eurót adtunk, a sofőröknek ez mindig megfelelt. Még este 9-kor is voltunk a nagy bazárban, ahol már szinte csak mi voltunk vevők. Semmi rosszat nem tapasztaltunk, sőt nagyon jól szórakoztunk az alkudozással. Még meg is vendégeltek bennünket. Szóval teljesen kulturált minden. Nekem is voltak fenntartásaim, de kellemesen csalódtam.
Szalai Ildikó Dátum: 2013-02-26 19:25:48
Domokos Mária írta ekkor: 2013-02-25 22:26:47
Igen, mi tavaly az Asenában voltunk. Akkor nagyon részletesen írtam róla. Régi fórumoldalakon vissza lehet olvasni (július). De most is szívesen válaszolok minden kérdésre.
Kedves Mária! Köszönöm a válaszodat, lenne pár kérdésem. Eurót elfogadják vagy váltani kell lírát? Milyen a strand a szállodánál, napozóágyakat bérelni kell e? Milyen fakultatív programra érdemes elmenni s a városba nyugodtan be lehet sétálni ill. menni. ( bazár, áruház...) Köszönöm válaszodat..:-)
Domokos Mária Dátum: 2013-02-25 22:26:47
Szalai Ildikó írta ekkor: 2013-01-28 17:58:08
Kedves Fórumozók! Szeretnék érdeklődni, hogy volt e valaki az Asena hotelben...., mert június elején szeretnénk menni. Még nem voltunk Törökországban, eddig ötször voltunk Görögországban, s most ugy gondoltuk hogy elmegyünk Kusadasira...milyen a szálloda, kaja, tengerpart? Köszi a válaszokat..:-))
Igen, mi tavaly az Asenában voltunk. Akkor nagyon részletesen írtam róla. Régi fórumoldalakon vissza lehet olvasni (július). De most is szívesen válaszolok minden kérdésre.