(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Farkas Róbertné Dátum: 2013-02-10 20:28:50
Kis Tibor írta ekkor: 2013-02-10 17:05:23
Sziasztok idén nyáron Kuasadira szertnénk menni nyaralni,azt szeretném kérdezni,hogy a Adalandba menyibe kerül a delfinekkel valo fotozás ?? milyen idö van augusztusban ?? Elöre is köszönöm.
Kedves Tibor! 10 Euro volt a fotózás,ez egy képet jelent,két fajta képet lehetett csináltatni,ha mind a kettőt kéri,akkor 20 Euro.Mi augusztusban voltunk két hetet,és végig nagyon jó idő volt,35-40 fok.Üdv.:Kriszti
Kis Tibor Dátum: 2013-02-10 17:05:23
Sziasztok idén nyáron Kuasadira szertnénk menni nyaralni,azt szeretném kérdezni,hogy a Adalandba menyibe kerül a delfinekkel valo fotozás ?? milyen idö van augusztusban ?? Elöre is köszönöm.
Nagy-Péntek Mária Rita Dátum: 2013-02-04 19:25:13
Üdv mindenkinek, végig olvastam a fórumot. Az idén busszal tervezünk nyaralást és Kusadasit szemeltük ki,már utaztunk a Grand Tourssal, semmi gondunk nem volt. Görög országban többször jártunk, Törökországban még soha. A Yonca apartman felel meg árban leginkább, láttam h írtak jót is rosszat is. Úgy vagyok vele, h ami nekem tetszik az lehet h másnak nem, szeretek utána járni a dolgoknak. Azt gondolom a fórum segítségével sok mindent megtudtam a településről és magáról az apartmanról is. A foglalást csak akkor tudjuk megejteni ha már a szabadságot a munkahelyen be lehet írni,az kb március vége, április eleje, remélhetőleg lesz szabad hely. Ha kérhetnék egy kis infót az árakról az tök jó volna. Előre is köszönöm: Marcsi
Szabadai Mihaly Dátum: 2013-02-03 22:31:37
Sziasztok! Nem tudok valasztani ,Carina vagy Asena Hotel kozot,tud valaki segiteni. Udv. Misi
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2013-02-01 13:39:19
Sziasztok! Nagyon jó nyaralást kívánunk mindenkinek aki Kusadasiba megy. Mi tavaly kétszer is voltunk májusba és szeptember végén. Nagyon kedvesek a törökök. Sok barátságot kötöttünk. Figyelmetekbe ajánlom Suát barátunkat aki frissen sült halat árul salátával és kenyérrel. A büfé a tengerparthoz közel van. Arra mentek a partra, érdemes megkóstolni.Szeptemberbe amikor vissza mentünk, nagyon örültek nekünk . Mi csak jót tudunk mondani. Az igaz, hogy a partot nem igazán takarítják, de mindent meglehet oldani. A kis bazárba lehet ajándékot venni, de alkudni kötelező!!Üdv Marcsi