Kedves Fórumozók!
Érdeklődnék volt-e valaki a Coast Light Notelben?Milyen volt a kaja? Mikből lehetett válogatni?
Milyen a környék?És milyen volt a nyaralás Kusadasiban?
Kedves Andrea!
Az előző hozzászólásomat ha vissza keresi,ott már írtam a hotelról,de az ételekkel azt most kiegészítem.Mi teljesen meg voltunk elégedve az ételekkel,mert változatos volt és bőséges.Reggelire is volt meleg étel több fajta,ezen kívül,felvágottak,sajtok,főtt tojás,több fajta lekvár,méz,saláták,gabona pelyhek,kávé,tea,tej,gyümölcslé,pékáru,kalács,pogácsa.Remélem nem hagytam ki semmit.Vacsorára mindig volt leves,egy fajta,de ez naponta változott,több fajta hús,hal,ezekhez több fajta köret,saláták,sütemények,minden nap torta,ami nagyon finom volt!Gyümölcs 2-3 fajta.
Mi jól éreztük magunkat Kusadasiban,és örülünk hogy 2 hétre mentünk,mert sok látni való van.Sajnos még így is elmaradt 1-2 hely ahova nem jutottunk el,ezért még biztos vissza megyünk.
A hoteltól kb.:5-500m-re van a kis bazár,ide el lehet sétálni,bár ott nem igen lehet alkudozni,nem nagyon engednek az árból.Nem úgy mint a nagy bazárban ami a belvárosban van.Oda a 6-os dolmus-al lehet eljutni.Ettől nem kell megijedni,mert a közlekedés nagyon egyszerű!Könnyen el lehet jutni bárhova,csak le kell inteni és meg áll bárhol,és persze folyamatosan jönnek-mennek.Szerdánként van ruha piac,péntekenként gyümölcs piac.Ezeket nem érdemes kihagyni!A hoteltól kb.:1km-re van a Kipa áruház,ahova Kipa feliratos buszok közlekednek,és azok ingyenesek.Ez az áruház olyan mint nálunk a Tesco,mindent meg találni bent.A kis bazárnak az utcájában ha lemegyünk,a végén balra kanyarodunk,egy strandra fogunk kikötni,ott lehet tevegelni.Az megint egy élmény volt.Mi voltunk hajó kiránduláson ami nagyon jó volt,Török esten ami nekünk nem tetszett.Azt utólag meg bántuk hogy befizettünk rá,inkább helyette mentünk volna máshova.Nem érte meg az árát szerintünk!Mi gyerekkel voltunk ezért mind a két aqua parkban voltunk és a delfin shown is.Ha ezek érdeklik szívesen írok ezekről is,mert ide egyénileg kellett el menni,de nagy élmény volt mind,és gyönyörűek!Kusadasi nagy és szép hely,nem fog csalódni bent,remélem tudtam segíteni.Ha esetleg még lenne kérdése szívesen válaszolok.Ha fent van a facebook-on ott meg talál ezen a néven:Farkasné Pápai Kriszti Pápa.Ott van fent kb.:200 fénykép a Kusadasi nyaralásunkról.Üdvözlettel:Kriszti