(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Tagaj Cintia Dátum: 2012-10-01 13:28:16
Kedves Gabriella! Szerintem a cipő felesleges,mert csak a part elején van egy kisebb Köves rész,de utána homokos a tenger. Annyira meg nem kell cipő! Ahogy írtam,érdemes a búvár felszerelés, mi tengerbe is hasznát vettük, de a hajókázásra sajnos elfelejtettük vinni,de kértünk kölcsön,és az valami csodás volt. Tényleg nincs mikro,se fagyasztó,de a hűtő nagyon jól hűt. Pár pohár,evőeszköz volt, ha túl sokat és nem túl bonyolultat főztök akkor szerintem elegendő ami van. A tengerpartnál van egy kis bolt,ott vettük minden nap a kenyeret,nagyon finom volt,és nem is túl drága. A kipa-ba Is jókat lehet vásárolni,a felvágottak kicsit furák :) üdítőt is akar 1liraert lehetett venni! Alkohol,ezen belül a sör ami nagyon drága!
Tagaj Cintia Dátum: 2012-10-01 10:41:06
Sziasztok! Tegnap este érkeztem meg Kusadasiból. Yonca apartmanban szálltunk meg egy hétig. Első nap amikor megérkeztünk, egy kicsit csalódott voltam a tengerpart láttán. De ez a hét végére teljesen megváltozott. Aznap nagyon szeles volt az idö, így a tenger nagyon piszkos volt. Sajnos a part is. Azonban a héten többször is tükrösima volt a víz, így nagyon jól jöttek a búvárszemuvegek! Voltunk hajókázni, ami felejthetetlen élmény volt,azt nem érdemes kihagyni,és persze a búvár felszerelés kötelező!!! Voltunk adalandba, nagyon jó élmény volt,ahol delfinshowt is megnéztük, nekem lehetőségem adódott hogy ússzák is velük. Felejthetetlen élmény volt. Voltunk Pamukkaleba is, úgy gondolom azt is látni kell legalabb egyszer,gyönyörű! ami rossz volt,hogy így lemaradtunk a nagy piacról :( Búvarkodtunk is, ami csodálatos volt. Lehetett cdt vásárolni amin víz alatti képek és videók vannak. Az elején ki is fizettük, 4en voltunk, a végén meg is kaptuk a képeket. Az apartmanban vettük észre hogy az egyikünkról nincsenek képek, így szóltunk Erikának hátha tud segíteni. Másnap reggel telefonált.es meg is kaptuk a cdt, pedig nem gondoltuk volna hogy sikerülhet. Ezúttal szeretnem megköszönni Erikának a segítséget!! Nagyon hálásak vagyunk! És Áginak is a nagyon jó hangulatban telt programokat! Persze,mindig vannak kisebb kellemetlenségek, de mi 6an nagyon jól éreztük magunkat, és bármikor indulnánk is vissza!
Széll Gabriella Dátum: 2012-09-30 23:58:27
Elfelejtettem, hogy a szállásunk a Yonca lesz :)
Széll Gabriella Dátum: 2012-09-30 23:53:30
Aki most volt Kusadasiban,kérem írjon a szállás felszereltségéről. Mit jelent a leírásban, hogy a szükséges felszereltséggel rendelkezik. Azt olvastam, hogy nincs mélyhűtője a frigónak, meg mikró sincs, de mi VAN? Na egyéb jó tanácsokat is szívesen vennék pl. mit vigyünk feltétlenül és mit felesleges. Mit lehet jó minőségben venni (én pl korábbi alkalomhoz hasonlóan ismét szeretnék bőrtáskát venni). Melyik program, kirándulás volt a legsikeresebb, melyik nem annyira. Milyen a vízpart, homokos vagy kavicsos: tanácsos-e fürdőcipőt vinni? Vannak e látnivalók a víz alatt, érdemes-e búvár-cuccot cipelni? Az is érdekel, hogy alapvető élelmiszerek, üdítők gyümölcsök mennyibe kerülnek a mi árainkhoz képest. Sajnos ezekre nem találtam adatokat csak 2005 évben kb. Előre is köszönöm. Mi 5-én indulunk.
Dátum: 2012-09-30 10:15:27
Melisek Andrea írta ekkor: 2012-09-28 15:43:26
Kedves Grandosok! 09.23-án este értünk haza Kusadasiból, kissé elcsigázottan, de feldobódva és élményekkel telve. Szeretném megköszönni a két idegenvezetőnek, Erikának és Áginak a csodás nyaralást, és a két buszvezetőnek, Józsinak és Iminek, hogy épségben és biztonságban utaztattak minket. Törökország, és különösen Kusadasi fantasztikus hely, szerintem remek ötlet volt a Grandtól, hogy felvette uticéljai közé. Ha lesz érkezésem majd a face-n teszek fel képeket. Egy friss Törökország rajongó lelkes "hófehérke" smile
Kedves Andrea! Mi köszönjük hogy itt voltál velünk! Várunk sok szeretettel jövőre is! Üdv:Erika