Sziasztok!
Tegnap este érkeztem meg Kusadasiból. Yonca apartmanban szálltunk meg egy hétig.
Első nap amikor megérkeztünk, egy kicsit csalódott voltam a tengerpart láttán. De ez a hét végére teljesen megváltozott.
Aznap nagyon szeles volt az idö, így a tenger nagyon piszkos volt. Sajnos a part is.
Azonban a héten többször is tükrösima volt a víz, így nagyon jól jöttek a búvárszemuvegek!
Voltunk hajókázni, ami felejthetetlen élmény volt,azt nem érdemes kihagyni,és persze a búvár felszerelés kötelező!!!
Voltunk adalandba, nagyon jó élmény volt,ahol delfinshowt is megnéztük, nekem lehetőségem adódott hogy ússzák is velük. Felejthetetlen élmény volt. Voltunk Pamukkaleba is, úgy gondolom azt is látni kell legalabb egyszer,gyönyörű! ami rossz volt,hogy így lemaradtunk a nagy piacról :(
Búvarkodtunk is, ami csodálatos volt. Lehetett cdt vásárolni amin víz alatti képek és videók vannak. Az elején ki is fizettük, 4en voltunk, a végén meg is kaptuk a képeket. Az apartmanban vettük észre hogy az egyikünkról nincsenek képek, így szóltunk Erikának hátha tud segíteni. Másnap reggel telefonált.es meg is kaptuk a cdt, pedig nem gondoltuk volna hogy sikerülhet.
Ezúttal szeretnem megköszönni Erikának a segítséget!! Nagyon hálásak vagyunk!
És Áginak is a nagyon jó hangulatban telt programokat!
Persze,mindig vannak kisebb kellemetlenségek, de mi 6an nagyon jól éreztük magunkat, és bármikor indulnánk is vissza!