(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-08-19 09:16:50
Kedves Sinkó Gyuláné! A Long Beach strandján sajnos már nincs szabad rész. Kötelező napágyat és napernyőt bérelni aminek a díja napi 5 líra. Ha elmegyünk és visszamegyünk akkor nem kell újra fizetni. Ez egész napra vonatkozik. Nem érdemes külön napernyőt vásárolni. Adnak helyben. Ha szerencsénk van akkor nem jönnek oda a pénzért és ingyen használhatjuk az ágyat. Üdv: Erika
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-08-17 11:10:32
Kedves Erika ! Érdeklődni szeretnék hogy a strandon plédet és napernyőt le lehet-e tenni? Gondolom napernyőt tudunk ott venni a KIPA honlapján is láttam. Mi csak 1-2 órát fürdünk délelött és du.-is fürödnénk 1-2 órát ha nem megyünk fakultatívra aznap 2x meg ennyi időér nem érdemes fizetni. Válaszát várom. Üdvözlettel Teri /Vagy a strandon a napijegy érvényes-e ha közben felmegyünk és vissza megyünk? /
Handó Gézáné Dátum: 2012-08-16 11:18:11
Kedves Utastársak! Aki már hazajött Kusadasiról szeretném, ha tájékoztatna, hogy Szerbiában és Bulgáriában a benzinkutakon milyen árak vannak? Gondolom a pihenőidőt itt töltik az autóbuszok. Mi az utolsó turnussal megyünk, már nagyon-nagyon várjuk. Üdv. mindenkinek Kati Egerből
Dátum: 2012-08-15 11:45:12
Jáger László írta ekkor: 2012-08-15 07:58:26
Kedves Erika !Valahol olvastam,hogy szerdánként nagy ruhapiac,péntekenként nagy gyümölcspiac van a városban.Helyileg hol?A közeli görög szigetekre honnan indul hajó?Saját napernyőt lehet-e használni a strandon?Köszönöm a választ.
Kedves László! A központba be kell utazni a 6-os dolmussal és ott van szerdán a ruhapiac, és pénteken a zöldség-gyümölcs piac. Nagyon könnyen megközelíthető. Samosra a komp a főkikötőből indul innen Kusadasiból. Nálunk lehet befizetni 45 euró, vagy egyénileg is el lehet menni. Ha itt lesz, segítek szívesen. Saját napernyőt nem érdemes cipelni, mert sajnos most már mindenhol kell fizetni a napágy+napernyő bérlésért. 5 Tl naponta ágyanként. Üdv: Erika
Jáger László Dátum: 2012-08-15 07:58:26
Kedves Erika !Valahol olvastam,hogy szerdánként nagy ruhapiac,péntekenként nagy gyümölcspiac van a városban.Helyileg hol?A közeli görög szigetekre honnan indul hajó?Saját napernyőt lehet-e használni a strandon?Köszönöm a választ.