(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-08-07 15:48:06
Nagy írta ekkor: 2012-08-04 19:18:09
Sziasztok :) Azt szeretném megkérdezni, hogy a dolmusok közlekednek a long beachen túl is? Mármint úgy értem, hogy nem a belváros felé, hanem az ellenkező irányba. Szeretnénk eljutni a paradise beach-ig, de az is van vagy 4-5 km-re az apartmantól.
Kedves Nagy! El lehet jutni a paradise beachhez is a Davutlar felé közlekedő dolmusra kell felszállnia. Ha már itt lesz segítek személyesen is. Üdv:Erika
Dátum: 2012-08-07 15:46:36
özv. Fehér Lajosné írta ekkor: 2012-08-06 23:11:16
Kedve Erika! és Kedves Fórumtársak! Szeretnék pontos információt kapni az Olivia 433-as szobájáról. Januárban a folaláskor és a visszaigazoláskor is (rajta van a papíron) ez a szoba a tenger felé nézett. Azóta azt látom, hogy utcára néz. Január óta a tenger vagy az Olivia ap. változott?! Azért választottam ezt az emeleti szobát, nem tartozom a fiatal korosztályhoz. A GT.még mindig a kedvencem, annak ellenére, hogy az idén Sartiban érkezéskor már kaptam egy hidegzuhanyt és ha a hozzászólások igazak (miért ne lennénenek?) akkor már készülhetek a következőre?(szept.közepén utazom) A másik kérdésem azokhoz szól, akik már úsztak a delfinekkel! Úszhat-e velük úszni nem tudó felnőtt? kb. mennyi ideig tart ez az úszás, szabad-e fotózni esetleg telefonnal? Kérem aki tud válaszolni, előre is köszönöm.
Kedves Fehér Lajosné! Az Olivia 133-as szoba sajnos tényleg az utcára néz. A delfinúszás kb. 20-25 perces, csoportos úszásról van szó. Mindenki kap mentő mellényt. Kötelezően. A fotózásért külön kell fizetni, amennyiben saját géppel fotóz 5 euró. Ha az ottani fotóstól vásárol képet, darabja 23 Török Líra. A delfin úszás pedig jelen pillanatban 92 Euróba kerül. Üdv: Erika
özv. Fehér Lajosné Dátum: 2012-08-07 14:06:51
Nagy írta ekkor: 2012-08-07 13:39:39
Az Oliviába nem csak 111-től van 135-ig a szobaszámok?
Bocsánat, igazad van. Természetesen a 133-as szobáról van szó. Elnézést kérek a tévedésemért.
Nagy Dátum: 2012-08-07 13:39:39
özv. Fehér Lajosné írta ekkor: 2012-08-06 23:11:16
Kedve Erika! és Kedves Fórumtársak! Szeretnék pontos információt kapni az Olivia 433-as szobájáról. Januárban a folaláskor és a visszaigazoláskor is (rajta van a papíron) ez a szoba a tenger felé nézett. Azóta azt látom, hogy utcára néz. Január óta a tenger vagy az Olivia ap. változott?! Azért választottam ezt az emeleti szobát, nem tartozom a fiatal korosztályhoz. A GT.még mindig a kedvencem, annak ellenére, hogy az idén Sartiban érkezéskor már kaptam egy hidegzuhanyt és ha a hozzászólások igazak (miért ne lennénenek?) akkor már készülhetek a következőre?(szept.közepén utazom) A másik kérdésem azokhoz szól, akik már úsztak a delfinekkel! Úszhat-e velük úszni nem tudó felnőtt? kb. mennyi ideig tart ez az úszás, szabad-e fotózni esetleg telefonnal? Kérem aki tud válaszolni, előre is köszönöm.
Az Oliviába nem csak 111-től van 135-ig a szobaszámok?
Szűcs János Dátum: 2012-08-07 11:30:00
Sziasztok! Tudom, hogy már többször kérdezték de az eddigi válaszok alapján sem tudtam igazán eldönteni, hogy eurót vagy török lírát érdemes-e inkább vinni. Mi nem fizettünk be félpanzióra, inkább szeretnénk kipróbálni a városban több különböző éttermet, büfét, illetve valószínűleg a bazárban is gyakori vendégek leszünk:). Olyan kérdésem lenne, hogy a bazárban csak lírát fogadnak-e el, illetve, hogy a strandokon lévő napernyő bérlős, ivós-evős helyeken eurót vagy lírát fogadnak-e el inkább? Mivel gondolom kint nem a legjobban vátlják az eurót lírára, így az érdekelne még hogy szerintetek milyen arányban érdemes eurót - lírát vinni? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv, János