Kedves Erika, és Fórumozók!
Arról érdeklődöm, hogy az egy hétbe belefér-e minden fakultativ program, és akik már voltak melyiket, vagy melyikeket ajánlják. Tudom, mindenki maga dönti el, hogy hová megy majd , de egy pár mondatot azért szeretnék olvasni is
azoktól, akik már hazajöttek.
Erika! Csak a partner iroda által ajánlott programokon lehet résztvenni, vagy magunk keressünk program ajánló irodát?
Kedves Kiss Tibor!
Már régen irt! Szerettem olvasni az információjait, ha van egy kis ideje , várom élménybeszámolóját.
Szeptember 8-án megyünk, addig is mindenkinek jó pihenést kivánok.
üdv mari
Kedves Marika! Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy sok használható információval tudtam segíteni az utakhoz. Én az első turnussal voltam és az Olivia szállóban laktam. Az előszezon miatt kevés szórakozási lehetőségekről tudtam ismertetőt adni. Marika, el kell hogy keserítsem a fakultatív kirándulással kapcsolatban. Csak a partner iroda ajánlata nem fér el egy A4-es lapon. Nem tudnak minden programon részt venni, pláne, ha nem félpanziós ellátást választották. Fizikailag lehetetlen. Szerencsére sok lehetőséget kínál az iroda. Amennyiben beszélnek valamilyen világnyelvet, érdemes más lehetőségek felől is érdeklődni. A két szombat (érkezés, indulás) eleve kizárt. A saját programokon magyarul történik az idegenvezetés, míg más irodák erre még nem készültek fel. Marika, ha van konkrét kérdése írja meg a
[email protected] címemre, szívesen segítek. Úgy látom egyben névnapi kikapcsolódás lesz az út! Kívánok jó nyaralást. Tibor