(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

özv. Fehér Lajosné Dátum: 2012-08-06 23:11:16
Kedve Erika! és Kedves Fórumtársak! Szeretnék pontos információt kapni az Olivia 433-as szobájáról. Januárban a folaláskor és a visszaigazoláskor is (rajta van a papíron) ez a szoba a tenger felé nézett. Azóta azt látom, hogy utcára néz. Január óta a tenger vagy az Olivia ap. változott?! Azért választottam ezt az emeleti szobát, nem tartozom a fiatal korosztályhoz. A GT.még mindig a kedvencem, annak ellenére, hogy az idén Sartiban érkezéskor már kaptam egy hidegzuhanyt és ha a hozzászólások igazak (miért ne lennénenek?) akkor már készülhetek a következőre?(szept.közepén utazom) A másik kérdésem azokhoz szól, akik már úsztak a delfinekkel! Úszhat-e velük úszni nem tudó felnőtt? kb. mennyi ideig tart ez az úszás, szabad-e fotózni esetleg telefonnal? Kérem aki tud válaszolni, előre is köszönöm.
Nagy Dátum: 2012-08-04 19:18:09
Sziasztok :) Azt szeretném megkérdezni, hogy a dolmusok közlekednek a long beachen túl is? Mármint úgy értem, hogy nem a belváros felé, hanem az ellenkező irányba. Szeretnénk eljutni a paradise beach-ig, de az is van vagy 4-5 km-re az apartmantól.
Kiss Tibor Dátum: 2012-08-04 01:28:04
Tóth Pálné írta ekkor: 2012-08-02 00:46:30
Szeptemberbe megyünk Kusadasiba. Azt szeretném kérdezni, hogy a csap-viz iható-e, ill. még azt is hogy dollárt, eurót vagy török lirát érdemes vinni. Köszönöm: Tóthné Gabi
Kedves Gabika! A csapvíz NEM iható! Ez nem okoz problémát, mert 5 l flakonba lehet kapni vizet a szállodában is. Itt mondanám, hogy csak annyi vizet vigyenek magokkal, amennyit az úton el fognak fogyasztani, ugyanis kint nem drága az ásványviz, lehet választani gázosat és normált is. A pénzt úgy ajánlatos megosztani, hogy legyen török líra is. Sajnos eurót, dollárt nem jól váltják a kereskedők, sőt vannak helyek ahol CSAK a lírát fogadják el. Kialakultak praktikák, hogyan váltsák át az eurót vagy dollárt. A KIPA áruházba (TESCO PARTNER, itt minden európai terméket lehet kapni.) vásárolnak a visszajárót lírában adják. Egy tipp, 9 és 12 óra között olcsóbban lehet vásárolni. Ha lenne még kérdése, szívesen válaszolok. Kívánok jó nyaralást! Tibor smile
Kiss Tibor Dátum: 2012-08-04 01:00:38
vestner györgyné írta ekkor: 2012-08-03 17:39:24
Kedves Erika, és Fórumozók! Arról érdeklődöm, hogy az egy hétbe belefér-e minden fakultativ program, és akik már voltak melyiket, vagy melyikeket ajánlják. Tudom, mindenki maga dönti el, hogy hová megy majd , de egy pár mondatot azért szeretnék olvasni is azoktól, akik már hazajöttek. Erika! Csak a partner iroda által ajánlott programokon lehet résztvenni, vagy magunk keressünk program ajánló irodát? Kedves Kiss Tibor! Már régen irt! Szerettem olvasni az információjait, ha van egy kis ideje , várom élménybeszámolóját. Szeptember 8-án megyünk, addig is mindenkinek jó pihenést kivánok. üdv mari
Kedves Marika! Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy sok használható információval tudtam segíteni az utakhoz. Én az első turnussal voltam és az Olivia szállóban laktam. Az előszezon miatt kevés szórakozási lehetőségekről tudtam ismertetőt adni. Marika, el kell hogy keserítsem a fakultatív kirándulással kapcsolatban. Csak a partner iroda ajánlata nem fér el egy A4-es lapon. Nem tudnak minden programon részt venni, pláne, ha nem félpanziós ellátást választották. Fizikailag lehetetlen. Szerencsére sok lehetőséget kínál az iroda. Amennyiben beszélnek valamilyen világnyelvet, érdemes más lehetőségek felől is érdeklődni. A két szombat (érkezés, indulás) eleve kizárt. A saját programokon magyarul történik az idegenvezetés, míg más irodák erre még nem készültek fel. Marika, ha van konkrét kérdése írja meg a [email protected] címemre, szívesen segítek. Úgy látom egyben névnapi kikapcsolódás lesz az út! Kívánok jó nyaralást. Tibor smile
vestner györgyné Dátum: 2012-08-03 17:39:24
Kedves Erika, és Fórumozók! Arról érdeklődöm, hogy az egy hétbe belefér-e minden fakultativ program, és akik már voltak melyiket, vagy melyikeket ajánlják. Tudom, mindenki maga dönti el, hogy hová megy majd , de egy pár mondatot azért szeretnék olvasni is azoktól, akik már hazajöttek. Erika! Csak a partner iroda által ajánlott programokon lehet résztvenni, vagy magunk keressünk program ajánló irodát? Kedves Kiss Tibor! Már régen irt! Szerettem olvasni az információjait, ha van egy kis ideje , várom élménybeszámolóját. Szeptember 8-án megyünk, addig is mindenkinek jó pihenést kivánok. üdv mari