Kedves Nagy:)!
A Long Beach szerintem nagyon jó a homok eléggé koszos,és zsúfolt,de 5Líra/főért egész nap kapsz napernyőt és napozóágyat ami szerintem jó áron van és mégse kell a homokba feküdni nem beszélve az erős napfénytől tőle nem messze van a captain beach ami sziklásabb ott ha fogyasztasz kapsz ágyat és napernyőt. A városba 1euróért a "dolmus" visz be amit bárhol le inthetsz nagy előny :) Mi sem fizetünk be bár sajnálom mert úgy jobban megértem volna. Majd ha ott lesztek lesz egy nagy bazáros azzal szemben van egy Kokurec (azt hiszem ez a neve) nevezetű "étterem" ott finom a kaja illetve a Kipába ettünk még az étterem részben de többen mondták hogy a part fele van egy jó halas étterem is. A yonca apartman szerintem nagyon jó kedves az emberek rendesen van takarítva az oliviára többen panaszkodtak. A szobák elég jól fel vannak szerelve szóval szerintem jó választás volt. Annyi még ha esetleg eurót visztek egyes boltokban nem fogadják el de az apartmanban tudnak váltani. A Kipába lehet eu-val fizetni persze ha nem nagy címlet de azt előre kell mondani. Röviden ennyi jutott eszembe. Esetleg a fakultatív programokban gondolkoztok?
Köszönöm a gyors választ! Szerintem fakultativra nem megyünk. De még nem tudjuk pontosan. Fürdeni szeretnénk egész nap meg enni, meg sétálni a városban. :) Ti voltatok? Talán a török fürdőt szívesen kipróbálnám. :) Ezek a Dolmus buszok mennek közlekednek pl a Long beach és a Paradise beach között? Néztem honlapon a bech-ket és az a part nagyon tetszik. Csak hát az is eléggé messze van-4-5-6 km-re, nem a városközpont felé, hanem pont ellenkezőleg.
Mi is gondolkodunk még rajta, hogy a svédasztalt befizessük-e. HA úgy látjuk majd, hogy milyen jó ételek vannak akkor majd a kinti irodába megrendeljük. De szeretnénk török étterembe is beülni. Olvastam, hogy van egy étterem a belvárosban a severáj szeráj, ami Kusadasi legrégebbi fogadója. Biztos drága, de egyszer élünk, szívesen kipróbálnám ezt a fogadót.
Kicsit aggódom is, hogy jó választás volt-e ez a célpont. Ilyen nagyvárosba még nem nyaraltunk, csak picike halászfaluba amit fél óra alatt körbejártunk. Remélem pozitív csalódás lesz :) El se tudom képzelni, hogy milyen lesz egy ilyen nagy városban.
Az odaút milyen volt? Emeletes busz ment ki Kusadasiba? A sofőrök milyenek? Kb. mennyi időre értetek Kusadasiba?
Válaszodat előre is köszönöm :)