(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szénássy Alexandra Dátum: 2012-07-31 17:28:20
Kedves Mindenki, aki utazni vágyik! Mi voltunk nyaralni Kusadasin a hetekben a grandtours-sal nagyon jól éreztük magunkat, életünk legjobb nyaralása volt! Minden rendben volt a buszok a megbeszélt időben indultak el, kultúrált helyeken álltunk meg pihenni és megérkezés után rögtön átvehettük a szállásunkat, ami nagyon szép volt:) Rengeteg színes fakultatív programot szervez az iroda, és egytől egyig érdemes ellátogatni a helyekre:) Ha valaki esetleg kocsit vagy kvadot szeretne bérelni azt is lehet, mi egy helyet ajánlanánk a bazárban rögtön az olivia hotellel szemben vagy a parton lefele menet a hidacska után az Aegina travel agency-nél ott keressétek Ahmetet vagy Mustafát:) A tengerpart tiszta és homokos, zuhanyzó is van és medúzák sem voltak szerencsére:)
Kiss Jánosné Dátum: 2012-07-31 10:59:37
Kedves Erika ! Nagyon szépen köszönöm a választ a szobára vonatkozólag ! Közben végig olvastam az egész fórumot. Soha nem csalódtam még a Grand Tours-ban, remélem most is így lesz ! Üdv: Kissné
Orbán Zsanett Dátum: 2012-07-31 10:47:33
Sziasztok! Az Ephesia Hotelról van valakinek infója? Köszi
Dátum: 2012-07-31 09:52:16
Kiss Jánosné írta ekkor: 2012-07-26 13:30:59
Kedves Fórumozók ! Érdeklődnék, hogy a Yonca Apartmanban a 410-es szobáról tud-e valaki valamit mondani? Úgy tűnik, hogy hétről-hétre ez a legkevésbé keresett. A Családomnak ez fog jutni, igaz, már alig várjuk, hogy indulhassunk remélem semmilyen szobával kapcsolatos negatívum nem veszi el a kedvünket az úttól ? Előre is köszönöm a szíves válaszokat ! Üdv: Kissné
Kedves Kiss Jánosné! A Yonca apartman 410-es szobájával nincs semmi gond, mindössze annyi a negatívum hogy nem a tengerre néz, hanem az utca frontra. Igérem nem fog csalódni! Üdv: Erika
Nagy Dátum: 2012-07-30 21:20:08
Augusztin Melinda írta ekkor: 2012-07-30 20:49:27
Kedves Nagy:)! A Long Beach szerintem nagyon jó a homok eléggé koszos,és zsúfolt,de 5Líra/főért egész nap kapsz napernyőt és napozóágyat ami szerintem jó áron van és mégse kell a homokba feküdni nem beszélve az erős napfénytől tőle nem messze van a captain beach ami sziklásabb ott ha fogyasztasz kapsz ágyat és napernyőt. A városba 1euróért a "dolmus" visz be amit bárhol le inthetsz nagy előny :) Mi sem fizetünk be bár sajnálom mert úgy jobban megértem volna. Majd ha ott lesztek lesz egy nagy bazáros azzal szemben van egy Kokurec (azt hiszem ez a neve) nevezetű "étterem" ott finom a kaja illetve a Kipába ettünk még az étterem részben de többen mondták hogy a part fele van egy jó halas étterem is. A yonca apartman szerintem nagyon jó kedves az emberek rendesen van takarítva az oliviára többen panaszkodtak. A szobák elég jól fel vannak szerelve szóval szerintem jó választás volt. Annyi még ha esetleg eurót visztek egyes boltokban nem fogadják el de az apartmanban tudnak váltani. A Kipába lehet eu-val fizetni persze ha nem nagy címlet de azt előre kell mondani. Röviden ennyi jutott eszembe. Esetleg a fakultatív programokban gondolkoztok?
Köszönöm a gyors választ! Szerintem fakultativra nem megyünk. De még nem tudjuk pontosan. Fürdeni szeretnénk egész nap meg enni, meg sétálni a városban. :) Ti voltatok? Talán a török fürdőt szívesen kipróbálnám. :) Ezek a Dolmus buszok mennek közlekednek pl a Long beach és a Paradise beach között? Néztem honlapon a bech-ket és az a part nagyon tetszik. Csak hát az is eléggé messze van-4-5-6 km-re, nem a városközpont felé, hanem pont ellenkezőleg. Mi is gondolkodunk még rajta, hogy a svédasztalt befizessük-e. HA úgy látjuk majd, hogy milyen jó ételek vannak akkor majd a kinti irodába megrendeljük. De szeretnénk török étterembe is beülni. Olvastam, hogy van egy étterem a belvárosban a severáj szeráj, ami Kusadasi legrégebbi fogadója. Biztos drága, de egyszer élünk, szívesen kipróbálnám ezt a fogadót. Kicsit aggódom is, hogy jó választás volt-e ez a célpont. Ilyen nagyvárosba még nem nyaraltunk, csak picike halászfaluba amit fél óra alatt körbejártunk. Remélem pozitív csalódás lesz :) El se tudom képzelni, hogy milyen lesz egy ilyen nagy városban. Az odaút milyen volt? Emeletes busz ment ki Kusadasiba? A sofőrök milyenek? Kb. mennyi időre értetek Kusadasiba? Válaszodat előre is köszönöm :)