(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Augusztin Melinda Dátum: 2012-07-30 20:49:27
Kedves Nagy:)! A Long Beach szerintem nagyon jó a homok eléggé koszos,és zsúfolt,de 5Líra/főért egész nap kapsz napernyőt és napozóágyat ami szerintem jó áron van és mégse kell a homokba feküdni nem beszélve az erős napfénytől tőle nem messze van a captain beach ami sziklásabb ott ha fogyasztasz kapsz ágyat és napernyőt. A városba 1euróért a "dolmus" visz be amit bárhol le inthetsz nagy előny :) Mi sem fizetünk be bár sajnálom mert úgy jobban megértem volna. Majd ha ott lesztek lesz egy nagy bazáros azzal szemben van egy Kokurec (azt hiszem ez a neve) nevezetű "étterem" ott finom a kaja illetve a Kipába ettünk még az étterem részben de többen mondták hogy a part fele van egy jó halas étterem is. A yonca apartman szerintem nagyon jó kedves az emberek rendesen van takarítva az oliviára többen panaszkodtak. A szobák elég jól fel vannak szerelve szóval szerintem jó választás volt. Annyi még ha esetleg eurót visztek egyes boltokban nem fogadják el de az apartmanban tudnak váltani. A Kipába lehet eu-val fizetni persze ha nem nagy címlet de azt előre kell mondani. Röviden ennyi jutott eszembe. Esetleg a fakultatív programokban gondolkoztok?
Nagy Dátum: 2012-07-30 19:33:59
Augusztin Melinda írta ekkor: 2012-07-30 19:02:44
Tegnap érkeztünk meg Kusadasiból a Yonca apartmanban voltunk egyszerűen szuper hely volt csak ajánlani tudom:)
Élménybeszámolót kérhetek kedves Melinda? :) Mi is a Yonca-ba megyünk majd. Milyen a Long beach? A közelben tudsz ajánlani éttermet? Milyenek az árak? 1-2 példát ha írnál. A belvárosba mivel lehet könnyen bejutni? Elég messze van sajnos 6 km-re. Válaszodat előre is köszönöm :)
Augusztin Melinda Dátum: 2012-07-30 19:02:48
Tegnap érkeztünk meg Kusadasiból a Yonca apartmanban voltunk egyszerűen szuper hely volt csak ajánlani tudom:)
Augusztin Melinda Dátum: 2012-07-30 19:02:44
Dátum: 2012-07-30 16:39:05
Nagy írta ekkor: 2012-07-30 14:33:59
Kedves Fórumozók! Afelől érdeklődnék, hogy a Yonca apartmanban mely napokon van a takarítás? Mindennap vagy csak hetente 1x? Előre is köszönöm a választ :)
Kedves Nagy! A Yonca apartmanban hétfő és csütörtöki napokon van takarítás, törölköző és ágynemű csere. Üdv: Erika