(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-07-14 21:25:46
Bíró Magdolna írta ekkor: 2012-07-14 20:58:24
Kedves Erzsó!Nagyon szívesen válaszolok minden fölmerülő kérdésedre.Biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz,s felejthetetlen élményekben lesz részetek.Mindent nézzetek meg amire van lehetőségetek,mert legalábbis mi semmiben sem csalódtunk.Csodálatos utazás volt.Kevés autópálya szakasz van,oda kártyát kell váltani 5 líráért ,s arra összeget kell rátölteni.Kusadasi felé is szükség volt rá.15líráért vettük,Pamukkálé felé is használtuk.Ott rátöltöttünk még 10 lírát,de azt már nem költöttük el,szívesen elajándékoznám bárkinek,mert mi azt idén már nem fogjuk használni.Teljesen biztonságosnak éreztük a Török utakon való autózást semmi negatív élményt nem tudok mondani.Mint írtam,figyeljétek a kutak árait,mert nagyok az eltérések.Pamukkálé irányában is vannak egészen olcsó kutak,jó minőségű gázolajjal és benzinnel.Ti mikor indultok?Üdv:Magdi
Kedves Magdi! Augusztus 11.-től leszünk 18.-ig! Az Olíviába foglaltunk! A komp mennyi idő alatt ért át?! Érdekes ez a kártyás rendszer! Gondolom valami tábla jelzi hogy melyik szakaszon kell ez a kártya! És hol töltöttetek rá lírát ?! Benzinkúton? Remélem azért valahol jelzik majd!!! Hát ahogy olvastam a az üzemanyag árak elég húzósak!! :( Szeretjük magunk felfedezni a környéket,hát majd meglátjuk hogy mi fog beleférni! Pamukkále viszont a képekről is csodálatosnak tűnik ,nagy kár volna kihagyni!!! Még egyszer köszönöm az infókat és a jó tanácsokat!!! Üdv! Erzsó
Bíró Magdolna Dátum: 2012-07-14 20:58:24
Gátné Varjas Erzsébet írta ekkor: 2012-07-14 20:27:01
Kedves Magdi! Köszönöm hogy válaszoltál!!! Remélem hamarosan előkerülnek a jegyek!!! :)) Már nagyon várom az utazást,remélem minden rendben lesz!! Üdv! Erzsó.
Kedves Erzsó!Nagyon szívesen válaszolok minden fölmerülő kérdésedre.Biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz,s felejthetetlen élményekben lesz részetek.Mindent nézzetek meg amire van lehetőségetek,mert legalábbis mi semmiben sem csalódtunk.Csodálatos utazás volt.Kevés autópálya szakasz van,oda kártyát kell váltani 5 líráért ,s arra összeget kell rátölteni.Kusadasi felé is szükség volt rá.15líráért vettük,Pamukkálé felé is használtuk.Ott rátöltöttünk még 10 lírát,de azt már nem költöttük el,szívesen elajándékoznám bárkinek,mert mi azt idén már nem fogjuk használni.Teljesen biztonságosnak éreztük a Török utakon való autózást semmi negatív élményt nem tudok mondani.Mint írtam,figyeljétek a kutak árait,mert nagyok az eltérések.Pamukkálé irányában is vannak egészen olcsó kutak,jó minőségű gázolajjal és benzinnel.Ti mikor indultok?Üdv:Magdi
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-07-14 20:29:26
írta ekkor: 2012-07-14 11:00:09
Kedves Erzsébet! A komp minden fél órában indul éjszaka is közlekedik. A busz pedig Geliboluból Lapseki-ig kompozik. Üdv:Erika
Kedves Erika! Köszönöm a választ! A kulcs átvétele hogyan zajlik?! Mert egyénileg fogunk utazni! Remélem hamarosan találkozunk!!!Üdv! Erzsó.
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-07-14 20:27:01
Kedves Magdi! Köszönöm hogy válaszoltál!!! Remélem hamarosan előkerülnek a jegyek!!! :)) Már nagyon várom az utazást,remélem minden rendben lesz!! Üdv! Erzsó.
Bíró Magdolna Dátum: 2012-07-14 17:14:20
Gátné Varjas Erzsébet írta ekkor: 2012-07-13 22:50:08
Kedves Magdolna! Ha jól olvasom, ti egyénileg voltatok Pamukkaléban?! Ha igen ,érdekelne hogy mennyibe kerül a belépő! Köszönöm !!!! Üdvözlettel! Erzsó.
Kedves Erzsébet! Igen,egyénileg voltunk Pamukkáléban,de most nem találom a jegyeket.Ha megtalálom megírom a belépő árát.Efesusba 25líra,Trójába 15líra,Szűz Mária házánál 12.50líra volt a belépő személyenként.Szerintem 15-20líra körül lehet Pamukkálé is.Elég borsosak az árak,de a látnivaló fantasztikus.Tudni kell,hogy csak lírában lehetett a belépőket fizetni.A Kipa áruházban jól váltják euróval fizetsz és lírában adnak vissza.Kártyáról is lehet levenni,több helyen van rá lehetőség.Jó utat kívánok!Magdi