Atyaisten....visszaolvastam néhány oldalt. Mi most pénteken indulunk, kérlek nyugtassatok meg, hogy kint minden rendben van mindaz idegenvezetővel, mind minden egyébbel, igencsak rossz dolgokat láttam itt.
Másik kérdésem lenne:
Az a másiik utazási iroda mennyire megbízható? azt a szolgáltatás kaptátok, amire befizettetek fakultatív programnak?
Én mindezt csak azért szeretném tudni, mert mi tavaly Görögország- Paralia nyaraláskor elgondolkodtunk a külön, másik irodával történő fakultatívozáson, azonban végül nem így döntöttünk, és nagyon jól is tettük, mivel a kinti partneriroda és az idegenvezető és a hozzáállásuk is csodálatos és kifogástalan minőségű volt.
Csak szeretnék biztosra menni, hogy tényleg azt a minőséget kapjuk, akár olcsóbban, akár drágábban. Természetesen az már egy részlet kérdés, hogy csak angolul van az idegenvezetés. Magyarul összegyűjtöttem úgyis itthon az érdekességeket.
Köszi mindenkinek, aki megpróbált segíteni nekünk most utazóknak a hasznos kommentekkel!!!!!!
Kedves Melinda!A mi élményeink még frissek,hiszen most értünk haza.A másik utazási iroda idegenvezetője angolul elmondta a buszon a programot,útközben félúton hagyott technikai szünetet olyan helyen,ahol kulturált volt a toalett,megvette a belépőket, segített a múzeumi belépéskor,elmondta röviden a Hierapolis történetét,hagyott szabadidőt Pamukkáléban egyéni lubickolásra,fényképezkedésre.A Pam Hotelben elmondta,hogy egy óra van fürdésre és egy óra az all inkl.ebédre.Azt is elmondta,hogy 15 percnél többet senkire sem vár a többiek érdekében.Bár mi nem voltunk a másik utazási irodával,de szerintem sokkal többet ők sem tudtak csinálni egy egynapos kiránduláson!Amúgy mint Te is,én is kicsit előre felkészültem,nekem ez biztonságot ad,hogy tudom hova megyek!