(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Nemec Erika Dátum: 2012-07-12 09:50:11
Schneider Melinda írta ekkor: 2012-07-12 01:10:18
Atyaisten....visszaolvastam néhány oldalt. Mi most pénteken indulunk, kérlek nyugtassatok meg, hogy kint minden rendben van mindaz idegenvezetővel, mind minden egyébbel, igencsak rossz dolgokat láttam itt. Másik kérdésem lenne: Az a másiik utazási iroda mennyire megbízható? azt a szolgáltatás kaptátok, amire befizettetek fakultatív programnak? Én mindezt csak azért szeretném tudni, mert mi tavaly Görögország- Paralia nyaraláskor elgondolkodtunk a külön, másik irodával történő fakultatívozáson, azonban végül nem így döntöttünk, és nagyon jól is tettük, mivel a kinti partneriroda és az idegenvezető és a hozzáállásuk is csodálatos és kifogástalan minőségű volt. Csak szeretnék biztosra menni, hogy tényleg azt a minőséget kapjuk, akár olcsóbban, akár drágábban. Természetesen az már egy részlet kérdés, hogy csak angolul van az idegenvezetés. Magyarul összegyűjtöttem úgyis itthon az érdekességeket. Köszi mindenkinek, aki megpróbált segíteni nekünk most utazóknak a hasznos kommentekkel!!!!!!
Kedves Melinda! Megnyugtatlak jól fogjátok érezni magatokat! Mi június elejétől voltunk kint két hétig. A kinti "idegenvezetővel" csak addig foktok találkozni, míg elfoglaljátok a szálloda szobát vagy az apartmant, befizetitek a fakultatív kirándulást és amikor elhagyjátok a szálloda szobát vagy apartmant. Azok akik félpanzióra is be vannak fizetve a Yonkába többször találkozhatnak vele. A fakultatív kirándulásokat a törökországi partneriroda a Peninsula Tours szervezi és a saját idegenvezetőiket küldik rá általában egy török férfi és egy vagy kettő magyarul beszélő hölgy, nálunk Ági és Judit volt, mindketten nagyon aranyosak és segítőkészek. Az idegenvezetés angolul folyik nekünk Pamukkaléba Attila (Ő török csak a neve magyaros) volt és Őt fordították a lányok magyarra. Ephesusba egy idősebb török úr volt aki szintén angolul beszélt, lányok fordították magyarra, de Ő végig mesélt még a buszon is és sok érdekes információt mondott Törökországról. Nem bántuk meg, hogy velük mentünk csak ajánlani tudom Őket. Jó nyaralást. smile
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-07-12 09:47:09
Kedves fórumozók! Ha van köztetek olyan aki egyénileg volt Kusadasin ,nagyon meg köszönném,ha megosztaná a tapasztalatait! Gondolok az autópályákra, kompozásra (menetrend) a török határon való vízum kiváltásra! Voltunk már párszor Görögországban autóval,de Törökország felé még nem jártunk! Köszönöm előre is!! Üdv! Erzsó
Tomposné Andi Dátum: 2012-07-12 09:32:37
Schneider Melinda írta ekkor: 2012-07-12 01:10:18
Atyaisten....visszaolvastam néhány oldalt. Mi most pénteken indulunk, kérlek nyugtassatok meg, hogy kint minden rendben van mindaz idegenvezetővel, mind minden egyébbel, igencsak rossz dolgokat láttam itt. Másik kérdésem lenne: Az a másiik utazási iroda mennyire megbízható? azt a szolgáltatás kaptátok, amire befizettetek fakultatív programnak? Én mindezt csak azért szeretném tudni, mert mi tavaly Görögország- Paralia nyaraláskor elgondolkodtunk a külön, másik irodával történő fakultatívozáson, azonban végül nem így döntöttünk, és nagyon jól is tettük, mivel a kinti partneriroda és az idegenvezető és a hozzáállásuk is csodálatos és kifogástalan minőségű volt. Csak szeretnék biztosra menni, hogy tényleg azt a minőséget kapjuk, akár olcsóbban, akár drágábban. Természetesen az már egy részlet kérdés, hogy csak angolul van az idegenvezetés. Magyarul összegyűjtöttem úgyis itthon az érdekességeket. Köszi mindenkinek, aki megpróbált segíteni nekünk most utazóknak a hasznos kommentekkel!!!!!!
Kedves Melinda!A mi élményeink még frissek,hiszen most értünk haza.A másik utazási iroda idegenvezetője angolul elmondta a buszon a programot,útközben félúton hagyott technikai szünetet olyan helyen,ahol kulturált volt a toalett,megvette a belépőket, segített a múzeumi belépéskor,elmondta röviden a Hierapolis történetét,hagyott szabadidőt Pamukkáléban egyéni lubickolásra,fényképezkedésre.A Pam Hotelben elmondta,hogy egy óra van fürdésre és egy óra az all inkl.ebédre.Azt is elmondta,hogy 15 percnél többet senkire sem vár a többiek érdekében.Bár mi nem voltunk a másik utazási irodával,de szerintem sokkal többet ők sem tudtak csinálni egy egynapos kiránduláson!Amúgy mint Te is,én is kicsit előre felkészültem,nekem ez biztonságot ad,hogy tudom hova megyek!
Dátum: 2012-07-12 09:25:54
Ty. Melinda írta ekkor: 2012-07-11 23:17:21
Hány órától hány óráig lehet reggelizni illetve vacsorázni a yoncában? smile
Kedves Melinda! A reggeli 08:00-10:00 a vacsora pedig 19:30-22:00 tart a Yoncában.Üdv: Erika
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-07-12 07:39:31
Törökországban az all.incl. addig tart amíg a transzfer nem jön érted van hogy lese veszik a karszalagot volt hogy 6 fele jött a transzfer értünk és addig ehettünk ihattunk. Este a szobába vihettünk üvegbe fel akár vizet akár üdítőt mert magadnak csapoltad, csak a sör,cola,rövid ital volt a beach bárnál.de ingyen még az Isztambule vodka is. Törökország all.incl. még a 3* -os is nagyon jó. Nekünk ez a tapasztalatunk. Üdv.Teri