(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-06-22 16:37:52
Kedves Tíbor! Köszönjük az értékes információt.Mi is több hétre megyünk és nem mindegy hogy mennyiér eszünk azonkívül ez a fajta étkezés kötetlen ha megéhezünk eszünk valahol mi inkább délután fogunk enni meleg kaját nem este.Mi Törökországba mindig all.incl. voltunk annyiból jó volt hogy még az italis benne volt de volt hogy a vacsit nem értükel el volt hogy 2-naposra mentünk afürdésből felkellet menni ebédelni tehát nekemis az tünik jónak amit Te írtál. Mégegyszer köszönjük az információt a fórumozók nevében.:Teri
Dátum: 2012-06-22 07:46:36
Kedves utasaink! Én csak az információkat próbálom tovább adni, természetesen mindenki maga dönti el, hogy milyen formában és hol veszik igénybe az étkezést. Igen, valóban a központban és itt a tengerparton is nagyon sok lehetőség van az étkezésre, sok a választék,aki szeretné kipróbálni a török konyhát annak javaslom a félpanziót hiszen a svédasztal keretén belül nagyon sokféle előételt lehet megkóstolni, kipróbálni. Mindenkit várunk sok szeretettel: Erika
Niki Dátum: 2012-06-21 22:25:55
Németh Tibor írta ekkor: 2012-06-21 09:33:33
Kedves Niki! Bocs, hogy beleszólok, de igazad van,fura kicsit a helyzet. Pláne úgy, hogy a szomszéd apartmanban feleannyiért ehetsz (na jó, csak menüt). Szerintem (bárhogy fizeted) kissé túlárazták a kaját. Mi a családdal a múlt héten voltunk, ennek a töredékéből hoztuk ki magunk a dolgot. Pedig nem főztünk, reggelire jó kis péksütik, friss kenyér-sajt-felvágott, stb, vacsi meg éttermekben, gyorséttermekben. A belvárosban megszámlálhatatlan hely van, de az apartmanoktól a part felé is több, valamint a közeli Kipában kb 6 igényes "plázás" gyorskajálda, a hipermarket részen belül plusz még egy önkiszolgáló étterem. Csak példaként: a Kipában egy saslik tál kenyérrel, pidével, sült zöldséggel, grátisz előétel falatkákkal, felszolgálva3 euró (!), a köfte tál (8 darab fasírt!) 3.5 euró. A mindenhol kapható különféle döner kebabok 1-2 euró között vannak. Éttermekben fél grillcsirke (elég nagy) sültkrumplival, salátával, kenyérrel 3.5-4 euró között, és két embernek is elég. Pizzák 3-4 euró, utcai szeletbárokban 0.5-1 euró. Persze vannak ennél jóval drágább helyek is, de óriási a választék az olcsókból is, nem kell nagyon keresgélni. És persze Meki, BK stb. Azért írom le ezeket, mert én is sokat filóztam indulás előtt, talán másoknak segíthetek picit. Jó utat, mi is indulnánk vissza bármikor!
Kedves Tibor! Nagyon hasznos amit leírt! Mostmár biztos, hogy nem fizetünk be mi sem félpanziót! Köszönöm! :)
Vikk Dátum: 2012-06-21 21:31:40
Hát ez a félpanziós dolog jól meg lett kavarva... :D Ezek után csak akkor fizetem be a félpanziót ha vki megmagyarázza miért olcsóbb itthon 19000-ért, mint kusadasiban 16500-ért! :D :P
Hegyi Gyula Dátum: 2012-06-21 18:39:49
Korábban írta valaki, hogy az utazás akár 30-35 órát is igénybe vesz. Szeretném tudni, hogy valóban így van-e, oda és visszautat egyaránt.