Kedves Niki! Bocs, hogy beleszólok, de igazad van,fura kicsit a helyzet. Pláne úgy, hogy a szomszéd apartmanban feleannyiért ehetsz (na jó, csak menüt). Szerintem (bárhogy fizeted) kissé túlárazták a kaját. Mi a családdal a múlt héten voltunk, ennek a töredékéből hoztuk ki magunk a dolgot. Pedig nem főztünk, reggelire jó kis péksütik, friss kenyér-sajt-felvágott, stb, vacsi meg éttermekben, gyorséttermekben. A belvárosban megszámlálhatatlan hely van, de az apartmanoktól a part felé is több, valamint a közeli Kipában kb 6 igényes "plázás" gyorskajálda, a hipermarket részen belül plusz még egy önkiszolgáló étterem. Csak példaként: a Kipában egy saslik tál kenyérrel, pidével, sült zöldséggel, grátisz előétel falatkákkal, felszolgálva3 euró (!), a köfte tál (8 darab fasírt!) 3.5 euró. A mindenhol kapható különféle döner kebabok 1-2 euró között vannak. Éttermekben fél grillcsirke (elég nagy) sültkrumplival, salátával, kenyérrel 3.5-4 euró között, és két embernek is elég. Pizzák 3-4 euró, utcai szeletbárokban 0.5-1 euró. Persze vannak ennél jóval drágább helyek is, de óriási a választék az olcsókból is, nem kell nagyon keresgélni. És persze Meki, BK stb. Azért írom le ezeket, mert én is sokat filóztam indulás előtt, talán másoknak segíthetek picit. Jó utat, mi is indulnánk vissza bármikor!
Kedves Tibor! Nagyon hasznos amit leírt! Mostmár biztos, hogy nem fizetünk be mi sem félpanziót! Köszönöm! :)