Sziasztok.- Június 29-én indulunk Kusadasiba, a lányommal.
Azt szeretném kérdezni kb. hány órára érünk érünk a szálláshelyre és a szobákat mikor lehet elfoglalni
Kedves Anikó! Pontosan nem lehet kiszámítani a menetidőt. Sok, külső tényező befolyásolhatja az, odaérkezés időpontját. Leginkább azt nem lehet kiszámítani, hogy a határokon mennyit kell várni, de a török határon a vízumra mindenképpen kell várni. Az biztos, hogy az előírások betartása mellett (gondolok itt a vezetési idő betartására, hozzávetőleg 4 óránként pihenőt kell tartani a gépkocsivezetőknek) a személyzet mindent megtesz, hogy időben a célponthoz érjenek. Mégis valami támponttal had segítsek: a szegedi indulástól, olyan 30 óra hossza is lehet a menetidő. Ez csak becslés!!!! Az eljövő csoportnak 9 óráig el kell hagyni a szobát. A csomagok elhelyezéséről Erika (kinti idegenvezető) ad majd felvilágosítást! Amikor én voltam, akkor mi, az Oliviában lakók kaptunk egy lakosztályt, oda tettük be a csomagokat, A Yonca-ba lakóknak is hasonlóan volt ez megoldva. Kellemes nyaralást kívánok. Tibor