(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-06-12 06:54:45
Kedves Marcsi köszönöm a válaszodat. Most a hosszú utazás ijesztett meg január elején amikor még foglaltunk úgy volt ,hogy 1órával hosszabb mint Toló.Tíbor azt írta a határtól kb.30 h. Az legalább .4-5 órával több. Toloíg és Zakintosig is sok hátmég 4-5 órát ráhúzni.Mégegyszer köszi az infórmációt: üdv.Teri
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2012-06-12 06:14:44
Kedves Renáta! Fizessétek be a félpanziót, megéri. Mi is azt fizettük és bőséges reggelit és vacsit kaptunk, ahogy Tibor is írta. Üdv Marcsi
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2012-06-12 06:05:44
Kedves Teri! Igen látni a tengert az erkélyről.A mi erkélyünk az utcára nézett, a Tietek a belső udvarra, a kilátás klasz! Üdv: Marcsi smile
Dátum: 2012-06-11 17:37:09
Balogh Zsoltné írta ekkor: 2012-06-08 20:45:11
Kedves Grand Erika! Július 06-án megyünk Kusadasiba a Coastlight hotelbe! Két gyerekkel! Azt szeretném megtudni,hogy mikor van a reggeli és a vacsora! A kisfiam cukorbeteg és az étkezése időpont függő,csak kicsit tudunk rajta módositani! A buszra tényleg nem tudom felvinni a hütőtáskát akkor sem,ha fix ülőhelyünk van asztalnál? Beszélnek angolul vagy németül? Válaszodat előre is köszönöm!!!
Kedves Balogh Zsoltné! A Coastlight hotelben a reggeli 7-10 a vacsora pedig 19.30-21.30 ig tart. A recepciónál és az étteremben is beszélnek angolul. Üdv: Erika
Kiss Tibor Dátum: 2012-06-10 21:32:10
Pataki Anikó írta ekkor: 2012-06-09 09:00:27
Sziasztok.- Június 29-én indulunk Kusadasiba, a lányommal. Azt szeretném kérdezni kb. hány órára érünk érünk a szálláshelyre és a szobákat mikor lehet elfoglalni
Kedves Anikó! Pontosan nem lehet kiszámítani a menetidőt. Sok, külső tényező befolyásolhatja az, odaérkezés időpontját. Leginkább azt nem lehet kiszámítani, hogy a határokon mennyit kell várni, de a török határon a vízumra mindenképpen kell várni. Az biztos, hogy az előírások betartása mellett (gondolok itt a vezetési idő betartására, hozzávetőleg 4 óránként pihenőt kell tartani a gépkocsivezetőknek) a személyzet mindent megtesz, hogy időben a célponthoz érjenek. Mégis valami támponttal had segítsek: a szegedi indulástól, olyan 30 óra hossza is lehet a menetidő. Ez csak becslés!!!! Az eljövő csoportnak 9 óráig el kell hagyni a szobát. A csomagok elhelyezéséről Erika (kinti idegenvezető) ad majd felvilágosítást! Amikor én voltam, akkor mi, az Oliviában lakók kaptunk egy lakosztályt, oda tettük be a csomagokat, A Yonca-ba lakóknak is hasonlóan volt ez megoldva. Kellemes nyaralást kívánok. Tibor