(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-06-09 10:46:18
Szerintem a fakultaív programhoz Kusadasinál tévesen kerültbe Ithaka az Kefalóniából van.Mi szept.15-29-ig megyünk még gondolkodunk hogy a 2.-ik hétre befizessük-e a vacsorát. üdv. mindenkinek Teri
Pércsi Renáta Dátum: 2012-06-09 10:25:27
Kedves Tibor! Köszönöm a részletes választ! Meg fogjuk beszélni a többiekkel, és szerintem mi is befizetünk az ellátásra. Mi 7-en vagyunk, és azt olvastam, hogy 10 fő felett svédasztalos a vacsora. Van olyan itt a fórumon aki szeptember 22-29. között jön és szintén kér félpanziós ellátást? Szép napot kívánok mindenkinek! Reni
Pataki Anikó Dátum: 2012-06-09 09:00:27
Sziasztok.- Június 29-én indulunk Kusadasiba, a lányommal. Azt szeretném kérdezni kb. hány órára érünk érünk a szálláshelyre és a szobákat mikor lehet elfoglalni
Telek Attiláné Dátum: 2012-06-08 21:43:39
Balogh Zsoltné írta ekkor: 2012-06-08 20:45:11
Kedves Grand Erika! Július 06-án megyünk Kusadasiba a Coastlight hotelbe! Két gyerekkel! Azt szeretném megtudni,hogy mikor van a reggeli és a vacsora! A kisfiam cukorbeteg és az étkezése időpont függő,csak kicsit tudunk rajta módositani! A buszra tényleg nem tudom felvinni a hütőtáskát akkor sem,ha fix ülőhelyünk van asztalnál? Beszélnek angolul vagy németül? Válaszodat előre is köszönöm!!!
Kedves Balog Zsoltné! Látom, nem kapsz választ, és én is csak egy apró trükkel tudnék segíteni, ha nem bánod! Vásároljatok olyan hűtőtáskát, ami nem merevfalú.Lehet kapni több fajtát, kisebbeket, nagyobbakat, sőt akár hátizsák formájút is. Ezeket fel lehet vinni a buszra, és a legfontosabbak elférnek benne. Buszozás esetén mi mindig ilyeneket használunk, és sehol sem volt belőle probléma. Jó utat, és jó nyaralást kívánok! Remélhetőleg a többi kérdésedre is kapsz mihamarabb választ! smile Üdv, Melinda
Balogh Zsoltné Dátum: 2012-06-08 20:45:11
Kedves Grand Erika! Július 06-án megyünk Kusadasiba a Coastlight hotelbe! Két gyerekkel! Azt szeretném megtudni,hogy mikor van a reggeli és a vacsora! A kisfiam cukorbeteg és az étkezése időpont függő,csak kicsit tudunk rajta módositani! A buszra tényleg nem tudom felvinni a hütőtáskát akkor sem,ha fix ülőhelyünk van asztalnál? Beszélnek angolul vagy németül? Válaszodat előre is köszönöm!!!