(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kóródi Éva Dátum: 2012-05-29 17:02:42
Kedves Erika! Ha nem jön össze a 10 fő, akkor hogyan néz ki a vacsora a Yonca-ban? Már olvastam erről a kérdésről a fórumon, de sajnos kicsit összekuszálódni látszanak az információk, pedig azt is tapasztalom, hogy ez a vacsora téma több embert is érdekelne.Előre is köszönöm. Éva
Dátum: 2012-05-29 16:30:03
Kedves Sinkó Gyuláné! Mivel Zoltán az első héten volt ezért került neki 6 euróba az egyszeri vacsora. Az árak közös megegyezéssel a szálloda tulajdonos és az utazási iroda között utána lett lefixálva. Jelenleg ez az érvényes ajánlat.Üdv:Erika
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-05-29 16:14:24
Tóth Zoltán írta hogy a Yonkába 1x vacsorázott 6 euróér,akkor végül is mennyi a vacsora 6-8 vagy10euró? Teri
Dátum: 2012-05-29 15:18:18
Kedves Báthori Ágnes! Ha Ön a Yonca apartmanban száll meg akkor érdemesebb otthon befizetni mert az irodában olcsóbb. Itt helyben már ha egy hétre előre fizet akkor 8 euróba kerül a vacsora, ha pedig csak egy-egy estére fizetne akkor 10 euró amit a szállodában elkérnek. Érdemesebb otthon befizetni mert itt ha megvan a 10 fő svédasztalos vacsora van és nagyon finom a kaja és bőséges a választék. A 4 eurós ár az Olivia apartmanra érvényes de ők csak egy sima menüt adnak ezért az árért. Vagyis ott nem lehet a kedvére válogatni. Mindenkinek javasolnám hogy az irodában előre fizessenek be félpanzióra mert nem lehet kihozni olcsóbban ha önellátásban gondolkodnak. Elég drága itt az étkezés. Üdv:Erika
Kiss Tibor Dátum: 2012-05-29 14:48:05
Báthori Ágnes írta ekkor: 2012-05-26 21:06:43
A fórumon olvastam, hogy a vacsora a helyszínen 4 euró, viszont előre befizetve úgy láttam az árak oldalán, hogy 14.900 ft. Akkor érdemesebb kinn befizetni?
Kedves Báthori Ágnes! Mi, akik az első csoporttal voltunk, próbálunk segítséget adni az utánunk érkezőknek. A lehetőségeket, tapasztalatainkat igyekszünk megosztani az érdeklődőkkel, ezek után mindenki maga választ a lehetőségek közül. Az információ áramlás a lényeg! Gondolom nem sokan voltak azon a vidéken, más kultúra, más szokások stb. Az emberek kedvesek, különösen, ha megtudják, hogy "magyarisztánból" valók. Kívánok kellemes nyaralást, jó időtöltést. Szerintem úgy fognak eljönni, hogy máskor is visszamennek! Üdvözlettel: Tibor