(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kiss Tibor Dátum: 2012-05-29 14:46:25
Báthori Ágnes írta ekkor: 2012-05-26 21:06:43
A fórumon olvastam, hogy a vacsora a helyszínen 4 euró, viszont előre befizetve úgy láttam az árak oldalán, hogy 14.900 ft. Akkor érdemesebb kinn befizetni?
Kedves Báthori Ágnes! Mi, akik az első csoporttal voltunk, próbálunk segítséget adni az utánunk érkezőknek. A lehetőségeket, tapasztalatainkat igyekszünk megosztani az érdeklődőkkel, ezek után mindenki maga választ a lehetőségek közül. Az információ áramlás a lényeg! Gondolom nem sokan voltak azon a vidéken, más kultúra, más szokások stb. Az emberek kedvesek, különösen, ha megtudják, hogy "magyarisztánból" valók. Kívánok kellemes nyaralást, jó időtöltést. Szerintem úgy fognak eljönni, hogy máskor is visszamennek! Üdvözlettel: Tibor
Kiss Tibor Dátum: 2012-05-29 14:27:03
Kis Richárd Ádám írta ekkor: 2012-05-27 11:30:20
Jó reggelt :)Olyan kérdésem lenne,hogy búvárkodni lehet e,hol és mennyiért?Mik a feltételek hozzá?Bőrkabátot lehet venni olcsón?Quadtúrára kinél lehet befizetni?Volt valaki quadtúrán?Milyen?:) Kedves Honvéd Lászlóné!Igen én is,nagyon is eggyetértek Önnel!! A Grandtours a 3.utazási iroda akit "kipróbáltunk",de ők a legjobbak:)MINDENBE!!!Akit csak ismerek mindenkinek őket fogom ajánlani!!!Ez 100%!!! :)
Kedves Kis Richárd Ádám: A búvárkodással kapcsolatos kérdésére azt tudom mondani, hogy a programok között szerepel olyan lehetőség: "Fedezze fel az Égei tenger csodálatos élővilágát" Részleteket a kinti idegenvezetőnél: Harmat Erikától lehet kapni.
Dátum: 2012-05-29 06:58:14
Kis Richárd Ádám írta ekkor: 2012-05-27 17:23:44
kedves Erika! De ha már valaki befizet úszásra velük,a delfinekkel,akkor saját rokona közbe fényképezhet,stb. ugye?
Kedves Kis Richárd Ádám! Természetesen erre van lehetőség, az előző csoportban is volt akinek beengedték a hozzátartozóját. Megoldjuk smile Üdv: Erika
Kiss Tibor Dátum: 2012-05-29 00:51:48
Tomposné Andi írta ekkor: 2012-05-28 11:48:52
Sziasztok Fórumozók! Örülök hogy megtaláltalak Benneteket! Június 29-én indulunk Kusadasiba . Lenne néhány kérdésem: Lakott-e közületek valaki az Oliviában? Normál méretűek-e az ágyak, mert a család fiú tagjai elég nagyok. Kóstoltátok-e az Oliviában a vacsorát és volt-e valaki át Görögországba? A válaszokat előre is köszönöm!
Szervusz Tomposné, Andi. Én az első csoporttal voltam és az Olivia szálló 134-es szobában laktam. Szívesen válaszolok a kérdésidre. Félpanziós ellátásom volt, de nem étkeztem az Oliviában. Az ágyak normál méretűek voltak. Görögországban még nem voltam. Tibor
Domokos Mária Dátum: 2012-05-28 22:06:28
Perge Zsuzsanna írta ekkor: 2012-05-26 19:42:35
Kedves Edina! Mi a Hotel Asenaban voltunk az első csoporttal. Amikor megérkeztünk Kusadasiba, a Yonca apartmannál állt meg a busz és onnan a helyi partneriroda, a Peninsula Tours kisbuszával szállítottak bennünket és csomagjainkat a hotelba. A kirándulások alkalmával is megoldotta a helyi képviselet, hogy hoztak-vittek bennünket a csoporthoz. A félpanzióval kapcsolatban: a reggeli és a vacsora is svédasztalos lesz, biztos vagyok benne, hogy a 4 csillagos szállodátokban bő választék lesz és a kislányodnak is találtok megfelelő ételeket! Mi ugyan AI ellátással voltunk, de a kinti tapasztalataink alapján a városban sem drágák sem az ételek, sem az italok. Ásványvíz pl. kifejezetten olcsóbb, mint nálunk. Volt alkalom, hogy a belvárosban kajáltunk, egy kebab 3 líra volt helyben fogyasztva. Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok. Helyi utazás: ugyanúgy, mint az apartmanosok, ti is a helyi 6-os dolmus busszal tudtok bemenni a belvárosba, 1 euro/fő. A busz bárhol megáll, bárhol felvesz és letesz, bárhol le lehet inteni! Érdemes minél többször bemenni a belvárosba, mert gyönyörű! Mi rengeteget barangoltunk, nagyon csodás az egész!
Kedves Zsuzs! Nagyonörülök, hogy volt már valaki az Asena Hotelben. Mi is oda megyünk június 29-én. Szeretnék infókat hallani a szállodáról. Milyen volt a szoba, van-e benne hűtő, a tetőn az úszómedence? A személyzet milyen és milyen nyelven lehet velük beszélni? Na és a legfontosabb: az AI ellátás milyen volt, választék stb.? Valószínűleg még korai volt, de a strand is érdekelne. Válaszod előre is köszönöm. Marcsi