(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Liska Csilla Dátum: 2014-07-19 21:30:43
Kovácsné Szöllős Éva írta ekkor: 2014-07-18 15:13:02
Kedves Fórumozók! Csatlakozom néhány előttem szólóhoz, és én is azt szeretném kérni, hogy akinek van az idei évben tapasztalata az utazással, a Yonca appartmannal és a Coastlight Hotellel, illetve általában Kusadasival és a helyi szokásokkal kapcsolatban, az legyen kedves megosztani velünk, a jövendőbeli utazókkal. Nagy segítséget jelenthetnek az élménybeszámolók, a tanácsok és ötletek mindenkinek, az utazásra való felkészülésben és Kusadasiban eltöltött időszakra vonatkozóan. Jó lenne, ha a fórumon minden érdeklődő olvashatná. Köszönettel: Éva
Kedves Éva! Nem idei tapasztalat, tavaly nyaraltunk ott (és jövőre tervezzük újra ... smile ). A Yonca-ban laktunk, és sok minden másról is szó van a nyaralással kapcsolatban: http://mythikas.blogspot.hu
Papp Renáta Dátum: 2014-07-19 10:44:34
Ki jön szept. 19-től Yonca-ba? :) Sommer: Te vagy GrandJudit jobb keze? smile (nem rosszból kérdezem smile )
Kovácsné Szöllős Éva Dátum: 2014-07-18 15:13:02
Kedves Fórumozók! Csatlakozom néhány előttem szólóhoz, és én is azt szeretném kérni, hogy akinek van az idei évben tapasztalata az utazással, a Yonca appartmannal és a Coastlight Hotellel, illetve általában Kusadasival és a helyi szokásokkal kapcsolatban, az legyen kedves megosztani velünk, a jövendőbeli utazókkal. Nagy segítséget jelenthetnek az élménybeszámolók, a tanácsok és ötletek mindenkinek, az utazásra való felkészülésben és Kusadasiban eltöltött időszakra vonatkozóan. Jó lenne, ha a fórumon minden érdeklődő olvashatná. Köszönettel: Éva
Sommer Dátum: 2014-07-15 19:33:31
írta ekkor: 2014-07-15 14:57:09
Köszönöm az infot, igazából arra irányult a kérdés, hogy helyben kb. milyen árfolyamsávban váltják (2,5-2,8), mert valutaárfolyamról török hivatalos weboldalt nem találok, csak devizaárfolyamról, de az más történet :)
Ja, bocsi! Nálam a mettől-meddig az mást jelent. Ha két oldalt visszalapozol, van egy ilyen hozzászólás, ami talán segít Neked. "Kedves Ildikó, jelenleg 2.74TL lehet itt 1€-ért kapni, de ez szinte naponta változik. Üdvözlettel, GrandJudit..."
Bodnár Gyuláné Dátum: 2014-07-15 15:09:00
Kedves Sommer!Köszönöm a felvilágosítást,de úgy gondolom kérdéseim többeket is érdekelhetnek,ezért még várok kicsit,hátha valaki rászánja magát kicsit hosszabb beszámolóra smile .További szép nyarat kívánok!Erika