(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sajben Mihályné Dátum: 2014-02-11 18:08:44
Kedves Judit! Köszönöm a gyors választ. Szeretném tudni, hogy mikor derül ki, hogy a tulajdonos eltekint-e a wi-fi fizetéstől, mert ennek függvényében viszünk laptopot. Május 24-től idén is kusadasiba találkozunk és készítünk kovászos uborkát.
Grand Judit Dátum: 2014-02-10 22:17:12
Általában 15-20 percenként megy dolmus a parkba. Ezeket a kisbuszokat le lehet inteni a Yonca buszmegállójában. 20 km az út a park 3. strandjáig, ahova kb. 30-40 perc alatt lehet kiérni. Az utolsó busz a parkból 19:00-kor indult vissza a városba. Samosra, a kompoknak csak egy speciális, kifejezetten személyszállításra alkalmas típusával, ún. átkelőhajóval lehet átjutni. Igen, a WI-FI idén is fizetős szolgáltatásként szerepel a katalógusban- éppen úgy, mint a 2013-as katalógusban- de a tulajdonos ettől eltekinthet -éppen úgy, mint ahogy 2013-ban is eltekintett.
Sajben Mihályné Dátum: 2014-02-10 20:15:09
Judittól szeretném kérdezni, hogy a MILLI parkba megy-e busz és milyen sűrűn?A fórumon olvastam, hogy a Yonca melletti buszmegállótól lehet oda eljutni. Az idei katalógusban és az interneten is ismét fel van tüntetve, hogy komppal el lehet menni Kusadasiból Samos szigetre. Tavaly nem volt komp! Idén Lesz? Tavaly a szobában a Wifi ingyenes volt, most az írták, hogy fizetős! Igaz?
Jankó Rafaelné Dátum: 2014-02-02 16:16:50
Tóth Attiláné írta ekkor: 2014-01-21 20:35:21
kedves Fórumozók szeretmegkérdezni aki járt már Törökországban Kusadasi Yonca aparthotelbe milyen véleményekkel vagytok, vagy bmilyen véleményeket kapott az utazási iroda? köszönöm Ildikó smile
Kedves Tóthné Mi tavaly június 1 hetébe voltunk, csodaszép volt, Judit nagyon kedves, mindenben a segítségünkre volt. A félpanziót ne hagyjátok ki, a szemnek szájnak tetszetős és finom. Efeszszosz " biztos nem jól írom" valami csodálatos , Kusadasi maga a város is szép, a bazárba jól lehet nézelődni, alkudozni. Összegezve :nagyon szép és jó volt , a szobák igazán tágasak 2 légterűek, az idegenvezetők kedvesek és segítőkészek, csak ajánlani tudom.Az út valóban hosszú, de ezt tudtuk amikor elindultunk, úgy kell neki indulni hogy hosszú de más is kibírja akkor én is. Mindenkinek csak ajánlani tudom .
Grand Judit Dátum: 2014-02-02 14:13:46
Dévai Hilda írta ekkor: 2014-02-01 18:07:32
Lehet, hogy nem jól tettem fel a kérdést. Mi félpanzióval szeretnénk menni / úgy tudom ez reggelivacsora /, tehát csak az ebéd ára érdekelne.
Ebédet szombaton csak akkor szoktak főzni, ha a hazautazók ezt előre megrendelték. Egyébként az apartman bárjának étlapjáról lehetett választani ebédnek valót: hamburgert, sült krumplit, salátákat stb