(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Somogyi Ottó Dátum: 2013-10-14 20:38:22
Somogyi Ottó írta ekkor: 2013-10-13 00:25:20
xxx..........................................................................................................................................................................................................................xxxxxx.......FOTÓK.......FOTÓK........FOTÓK.......FOTÓK........FOTÓK.............FOTÓK........FOTÓK.......FOTÓK........FOTÓK.......FOTÓK........xxx ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Kusadasi -ról ... 5 album ....131 kép... , itt:-..................................................................................... ........................................................................................................................................................................................................................................ ....................................................................http://indafoto.hu/somogyi2/collections............................................................................................
Amit én nemláttam , csodálatos fotók , kedves Mafrodafni ezt nézd meg : http://indafoto.hu/boszildi/lykia_partvidek_2012_10/pa...
Somogyi Ottó Dátum: 2013-10-13 00:25:20
xxx..........................................................................................................................................................................................................................xxxxxx.......FOTÓK.......FOTÓK........FOTÓK.......FOTÓK........FOTÓK.............FOTÓK........FOTÓK.......FOTÓK........FOTÓK.......FOTÓK........xxx ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Kusadasi -ról ... 5 album ....131 kép... , itt:-..................................................................................... ........................................................................................................................................................................................................................................ ....................................................................http://indafoto.hu/somogyi2/collections............................................................................................
Somogyi Ottó Dátum: 2013-10-13 00:10:12
Kedves Mafrodafni ! ....Elsősorban szeretném megköszönni a hozzászólást a képekhez . Vannak még , most fogom feltölteni , 5 album 131 kép. A személyzetről is van , meg még elég sok lesifotó de sajnos ezeket nem oszthatom meg csak a rajtalevő beleeggyezésével . ....Sajnos nem volt időm végígolvasni minden hozzászólást a fórumon , ugyanilyen helyzetben voltam én is , ugyanígy cselekedtem de akit megkérdeztem válszra nem méltatott , annak ellenére , hogy egy városban lakunk , Balázsi Á. - hívják. .....Azt tudnám tanácsolni , nehagyd , hogy elvegyék a kedved , győződj meg személyesen arról amit a képeken látsz. Ez csak egy kis töredéke annak amit látni lehet . Sajnos nem voltam minden fakultatív programon . Akikkel utaztam , nagyonsokan közzülük másodjára mentek vissza és vannak akik harmadjára . Én is készűlök visszamenni . Ha rossz hely lenne ilyesmi nem történhetne meg . ...... Az emberrel egy utazás során kellemes és kellemetlen dolgok is történnek , csak rajtunk múlik , hogy jelentőséget tulajdonítunk neki vagy sem , hagyjuk elrontani a kedvünk apróságok miatt , vagy sem . Később hazatéréskor ismét rajtunk múlik , melyiket helyezzük előtérbe az élmények feltálalásakor . .......Végül de nem utolsó sorban , nagyon kedves idegenvezetők vannak akik megtesznek mindent , azért , hogy a nyaralók biztonságban és jólérezzék magukat . Ez az én személyes véleményem és nem lehet semmi panaszom , mert av elvárásaim igy is túllettek teljesítve , hálás vagyok ezért a Grandtoursnak , négy éve csak velük utazom . ........Általában Október végéig meleg a tenger és alkalmas fürdésre . Üdv : S. Ottó
Szabó Erika Dátum: 2013-10-13 00:02:31
Mafrodafni írta ekkor: 2013-10-11 20:29:58
Kedves Ottó ! Nagyon jók a képek! Igazi művészi fotó némelyik. Én régóta készülök ide, de az előző hozzászólások kicsit elvették a kedvem, tényleg ennyi problém volt?, vagy ezek csak kiemelt túlszínezett dolgok? ha van még képed szivesen megnézem, pl a személyzetről, vagy a körülményekről. Meddig meleg a tenger, hogy alkalmas fürdésre? Üdvözlettel Mafrodafni
Kedves Mafrodafni! Ne vegyék el a kedved ezek a hozzászólások, mert Törökország és Kusadasi gyönyörű. Tényleg érdemes ide elmenni, kár lenne kihagyni mások véleménye miatt. Minden ember más és más, mindenki máshogy éli meg az ott tapasztaltakat. És nem kötelező az Asenában lakni. :-) Bár nekem személy szerint nem volt vele különösebb problémám. A szoba pici volt ugyan, de tiszta. A fürdőszobával is minden rendben volt. Velünk a személyzet is kedves volt. Nekem erről az a véleményem, hogy "amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten". Szerintem mindenki azt kapja vissza, ahogy ő is viselkedik. Az tény, hogy az étteremben az asztalok tisztasága hagyott némi kívánnivalót maga után, de számomra tényleg ez volt az egyetlen probléma. A víz szobába való felvitelét azután korlátozták, miután néhányan nem csak a vizet, hanem a narancslét is üvegszámra hordták el. Úgyhogy bizonyos fokig ez is érthető. 67000 Ft-ért 1 hét szállással, utazással, all inclusive ellátással nem is várhat az ember luxus körülményeket. Az ár-érték arány tökéletesen megfelelő volt. Persze mindenki maga dönti el, hogy ez megfelel-e neki vagy sem. Nekem is vannak fotóim az utazásról, néhány a hotelről is, a szobáról, a fürdőszobáról, és a fakultatív programokról: Pamukkáléról, Sirincéről és Ephesosról. Ha igaz, és elég ügyes voltam, az alábbi linken meg tudod őket nézni: https://picasaweb.google.com/103905277116434276287/Kusadasi2013SzeptemberVege?authuser=0&feat=directlink Ha nem sikerül, bocsi, akkor valamit rosszul csináltam. Nem vagyok egy számítógép zseni. :-) Üdv: Erika
Mafrodafni Dátum: 2013-10-11 20:29:58
Somogyi Ottó írta ekkor: 2013-10-10 21:04:50
FOTÓK............FOTÓK.........FOTÓK........FOTÓK...........FOTÓK............FOTÓK.........FOTÓK........FOTÓK...........FOTÓK............FOTÓK.........FOTÓK........FOTÓK...........FOTÓK............FOTÓK.........FOTÓK........FOTÓK...........FOTÓK............FOTÓK.........FOTÓK........FOTÓK........... a fotók magukért beszélnek Itt: http://indafoto.hu/somogyi2/pamukale_u_hieropolis Üdvözlöm a Juditot
Kedves Ottó ! Nagyon jók a képek! Igazi művészi fotó némelyik. Én régóta készülök ide, de az előző hozzászólások kicsit elvették a kedvem, tényleg ennyi problém volt?, vagy ezek csak kiemelt túlszínezett dolgok? ha van még képed szivesen megnézem, pl a személyzetről, vagy a körülményekről. Meddig meleg a tenger, hogy alkalmas fürdésre? Üdvözlettel Mafrodafni