(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2013-09-24 08:13:09
Bravedwarf írta ekkor: 2013-09-21 22:41:17
Szia Orsolya. Emlékszel rá, hogy a MILI PARK-ba hányas jelzésű Dolmusszal mentetek el? Válaszod előre is köszönöm. Üdv Z.
Kedves Bravedwarf! A Dolmusra az van ráírva h Milipark és a Yonca apartman elől indul majdnem. Olyan 20 percenként jár de ez kiszámíthatatlan a törököknél :) 7 líra a vitel díj és 3 líra a belépő a parkba. Kb 23 kmre van Kusadasitól ez a mili park de nagyon gyorsan odavezetnek a sofőrök :)
Bravedwarf Dátum: 2013-09-21 22:41:17
Szia Orsolya. Emlékszel rá, hogy a MILI PARK-ba hányas jelzésű Dolmusszal mentetek el? Válaszod előre is köszönöm. Üdv Z.
Bóka Andrea Dátum: 2013-09-12 09:05:56
Kedves Fórumozók! Vasárnap érkeztünk haza Kusadasiból! Mindenkinek csak ajánlani tudom, a Yonca apartman személyzete és ellátása kifogástalan, és nincs távol mindentől, - mint amiket itt előzetesen olvastam - van a közelben bolt, bazár stb. Persze ha valaki nagyobb nyüzsgésre vágyik, akkor dolmusra kell szállni, de egyébként az is egy élmény. Busszal kicsit hosszú, de azt nem mondanám, hogy kibírhatatlan! Nekünk összességében nagyon tetszett Törökország, Judit is nagyon segítőkész és kedves volt, csak jó élményekkel jöttünk haza, és amennyiben lehetőségünk lesz rá, jövőre is ezt választjuk!!!!
Mafrodafni Dátum: 2013-09-12 00:54:58
Kedves Judit ! Sok jót olvasok itt az utazási irodájukról és Önről, ezért felkeltetet érdeklődésem Pamukálé. Meg szeretném kérdezni milyen ( alap és extra ) szolgáltatásokkra számíthatok , ha befizetek egy üdülésre? tetszik a fotópályázatuk is szívesen csinálnék pár jó képet, amellyel lehet sikerül helyezést elérnem. Van-e esetleg lehetőség ''jellegzetes '' Török ételek főzésének megtanulására, ez is érdekelne. Én eddig csak töklevest tanultam meg főzni. Tiszetlettel Várom válaszát Mafrodafni
Grand Judit Dátum: 2013-09-11 21:08:30
Bende Éva írta ekkor: 2013-09-10 16:41:22
Kérném, ha a fórumozók között van aki az Asena hotelben nyaralt egy kis élménybeszámolót pár sorban irna !Milyen az ellátás,szobák .a tetőtéri fürdőmedence........stb..,melyik napon van a kirándulás Pamukáléban?Ami hirtelen igy eszembejutott.Előre is köszönöm!!
Kedves Éva, Szerdánként van a kirándulás Pamukkaleba.