Köszönöm Tamás! A 40 lírás feltöltés elég volt oda-vissza? Szeretnénk néhány helyre Kusadasiból indulva is elmenni (Pamukkale, Milétosz), amik távolabb esnek. A kutaknál gondolom lehet még ráfizeni, de honnan tudjuk előre mennyivel kell újratölteni? Lehet tudni valamilyen km-re vonatkozó árat? Arra is kiváncsi lennék mennyi idő alatt tettétek meg az utat és milyenek a körülmények? Érdemes tranzitszállást igénybe vennünk (Edirnére vagy Canakkalere gondoltunk). Eddig 1600 km volt a legtöbb amit egyben megtettünk csak rövidebb pihenőkkel, de erre még nem jártunk. Köszi, Kriszti
Kedves Krisztina!
A 40 lirás feltöltés elég lesz, nekünk nagy része meg is maradt. Kusadasi felé és Pamukkale felé is van egy egy fizetős szakasz mindkettő kevesebb mint 2 líra. Az út 1700km körül van kb 27 óra alatt tettük meg mi nem álltunk meg aludni.
Az útviszonyok elég jók, Bulgáriában Szófia után van az autópályán egy döcögősebb szakasz, Törökországban majdnem minden út 4 sávos középen elválasztva mint nálunk az autópályán. A Törökök elég lazán veszik a közlekedési szabályokat,
előfordulhat hogy valaki autóval szembe jön az út szélén, a piroson is hajlamosak átmenni. Érdemes vigyázni és felkészülni mindenre.

Én kiváltottam a nemzetközi jogosítványt biztos ami biztos de nem kérte tőlünk senki, viszont ha nem saját autóval mennek akkor kell egy meghatalmazás a tulajdonostól.
Remélem még nem késtem el a válasszal!
üdv
Tamás