(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Bóka Andrea Dátum: 2013-07-28 18:45:52
Balazsi Agnes írta ekkor: 2013-07-26 22:56:11
Kedves Fórumozók,Augusztus másodikán indulunk Kusadasiba az Asena hotelbe.Nagyváradon fizettünk be az utazásra,de a részvételi jegyeket nem kaptuk meg,azt mondták az utazási irodánál,hogy aki autobusszal utazik az a soföröktől kapják meg .Ez tényleg így van?
Kedves Utazó! Mi Budapesten egy partnerirodánál fizettük be, és amikor az utolsó részletet rendeztük, rögtök megkaptuk a jegyet. Mi viszont a cimkéket nem kaptuk meg, amiket a bőröndökre kell tenni.
Balazsi Agnes Dátum: 2013-07-26 22:56:11
Kedves Fórumozók,Augusztus másodikán indulunk Kusadasiba az Asena hotelbe.Nagyváradon fizettünk be az utazásra,de a részvételi jegyeket nem kaptuk meg,azt mondták az utazási irodánál,hogy aki autobusszal utazik az a soföröktől kapják meg .Ez tényleg így van?
Völgyi Klári Dátum: 2013-07-26 19:48:15
Grand Judit írta ekkor: 2013-07-26 12:10:25
Kedves Klári, kérdésére az irodában azt válaszolták, hogy" igen, szükséges".
Kedves Judit! Köszönöm a gyors választ, intézem a nemzetközi jogsit. Szeptember közepén találkozunk! Üdvözlettel: Klári
Kaló Krisztina Dátum: 2013-07-26 19:09:39
Tőke Tamás írta ekkor: 2013-07-26 17:46:18
Kedves Krisztina! A 40 lirás feltöltés elég lesz, nekünk nagy része meg is maradt. Kusadasi felé és Pamukkale felé is van egy egy fizetős szakasz mindkettő kevesebb mint 2 líra. Az út 1700km körül van kb 27 óra alatt tettük meg mi nem álltunk meg aludni. Az útviszonyok elég jók, Bulgáriában Szófia után van az autópályán egy döcögősebb szakasz, Törökországban majdnem minden út 4 sávos középen elválasztva mint nálunk az autópályán. A Törökök elég lazán veszik a közlekedési szabályokat, előfordulhat hogy valaki autóval szembe jön az út szélén, a piroson is hajlamosak átmenni. Érdemes vigyázni és felkészülni mindenre. smile Én kiváltottam a nemzetközi jogosítványt biztos ami biztos de nem kérte tőlünk senki, viszont ha nem saját autóval mennek akkor kell egy meghatalmazás a tulajdonostól. Remélem még nem késtem el a válasszal! üdv Tamás
Csak szeptemberben utazunk, igy egyáltalán nem késő, csak kivárnunk nehéz, hogy eljöjjön az indulás napja smile . Köszönöm szépen az infókat, Kriszti
Tőke Tamás Dátum: 2013-07-26 17:46:18
Kaló Krisztina írta ekkor: 2013-07-17 07:11:19
Köszönöm Tamás! A 40 lírás feltöltés elég volt oda-vissza? Szeretnénk néhány helyre Kusadasiból indulva is elmenni (Pamukkale, Milétosz), amik távolabb esnek. A kutaknál gondolom lehet még ráfizeni, de honnan tudjuk előre mennyivel kell újratölteni? Lehet tudni valamilyen km-re vonatkozó árat? Arra is kiváncsi lennék mennyi idő alatt tettétek meg az utat és milyenek a körülmények? Érdemes tranzitszállást igénybe vennünk (Edirnére vagy Canakkalere gondoltunk). Eddig 1600 km volt a legtöbb amit egyben megtettünk csak rövidebb pihenőkkel, de erre még nem jártunk. Köszi, Kriszti
Kedves Krisztina! A 40 lirás feltöltés elég lesz, nekünk nagy része meg is maradt. Kusadasi felé és Pamukkale felé is van egy egy fizetős szakasz mindkettő kevesebb mint 2 líra. Az út 1700km körül van kb 27 óra alatt tettük meg mi nem álltunk meg aludni. Az útviszonyok elég jók, Bulgáriában Szófia után van az autópályán egy döcögősebb szakasz, Törökországban majdnem minden út 4 sávos középen elválasztva mint nálunk az autópályán. A Törökök elég lazán veszik a közlekedési szabályokat, előfordulhat hogy valaki autóval szembe jön az út szélén, a piroson is hajlamosak átmenni. Érdemes vigyázni és felkészülni mindenre. smile Én kiváltottam a nemzetközi jogosítványt biztos ami biztos de nem kérte tőlünk senki, viszont ha nem saját autóval mennek akkor kell egy meghatalmazás a tulajdonostól. Remélem még nem késtem el a válasszal! üdv Tamás