(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Tóthné Hédi Dátum: 2013-07-25 00:12:41
Molnár Katalin írta ekkor: 2013-07-22 15:44:13
Szia! Mi tegnap érkeztünk haza Kusadasiról, nagyon szuper volt! Mindenkinek ajánlom. Nektek hol lesz a szállásotok? Mi a Carina Hotel-ben laktunk, a legjobb az összes közül,mert 15 percere van a városközpont és a strand is. A Yonca apartman rossz helyen van,nincs semmi a környéken,buszozni kell,ha a csenden kívül mást is szeretne az ember. Mi voltunk hajó kiránduláson, 25 euró volt,egésznapos benne van a korlátlan ital fogyasztás is,bőséges ebéd. Illetve a Pamukkale kirándulás volt még,az 45euro. Kemény nap,fárasztó,de a látvány megérte. Elvittek egy gyógyfürdőbe,ott ebéd is volt,aztán a Pamukkale, ott is lehetett fürödni. Másra nem mentünk el,bár a Jeep Safarin sokat gondolkodtunk,de mivel még soha senki nem próbálta,így kihagytuk. Mi szeretünk fürödni és napozni, jó feketék is lettünk. A Ladies beachen voltunk végig, sok az ember,de fantasztikus. Eurot vigyetek, teljesen felesleges váltani, mindenhol elfogadják,azonnal átszámolják. A törököknél kötelező alkudni is,mert a csillagoségen kezdik árulni a dolgokat. Egyedül a Kipa és a Tesco bevásárló boltokban van az,hogy elfogadják az eurot,de lírában adnak vissza. Feltétlenül menjetek el a Bar streetre és keressétek meg a Yucca Planetet, eszméletlen jó hely, a pincérek táncolnak, megy a buli:-) Jó utazást, biztos,hogy élvezni fogjátok!
Jaj,de jó!!!! Végre valaki írt a Carina Hotelről is. Mi most pénteken indulunk oda a családdal. Szeretném megkérdezni tőled,hogy van-e wifi lehetőség a hotelben,kell-e érte fizetni? Dollárt elfogadnak-e? Fogat mosni lehet-e csapvízzel,hogyan oldottátok meg a folyadék vásárlást? Milyen a félpanziós ellátás? Mikorra értetek oda? Bocsánat,hogy ennyi kérdésem van,de már izgatottam várom az utazást....:)))) Köszönöm,ha megválaszolod a kérdéseimet.
Grand Judit Dátum: 2013-07-24 15:46:25
Varga Vivien írta ekkor: 2013-07-22 19:09:09
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a Yonca apartmanban ha wifit szeretnék venni a szobába, az mennyibe fog kerülni? Illetve érdekelnének az élelmiszer és étterem árak is. Valaki említett jeep túrát, annak meg tudhatnám az árát? Köszönöm!
Kedves Vivien, a Yonca szobáiban ingyenes a wi-fi. Abban az esetben kell csak fizetni óránként 2EUR-t, ha valaki az apartman gépéről szeretne csatlakozni az internetre. Az egész napos Jeep Safari ára ebéddel együtt: 30 EUR (italfogyasztás nélkül)
Grand Judit Dátum: 2013-07-24 15:26:41
török Diána írta ekkor: 2013-07-24 10:50:31
Sziasztok ! Mi augusztba megyünk a yoncába és elég sok véleményben olvastam hogy egy csendes környéken fekszik és hogy nem sok minden van ott . Engem az érdekelne hogy a városközpont milyen messze van és hogy oda csak busszal lehet menni vagy van lehetőség mással esetleg taxival is odamenni ? Ha csak busszal lehet menni akkor onnan kb mikor jön vissza az utolsó busz ? Előre is köszönö a válaszokat .
Kedves Diana, A központ kb. 6km-re van a Yoncától. A dolmusok (kis buszok) 07:00- 24:00-ig közlekednek. A viteldíj 1 EUR vagy 2.25TL/ fő. Természetesen taxival is be lehet menni a város központjába, ezért általában 9-10 EUR összeget kérnek a taxisok.
török Diána Dátum: 2013-07-24 10:50:31
Sziasztok ! Mi augusztba megyünk a yoncába és elég sok véleményben olvastam hogy egy csendes környéken fekszik és hogy nem sok minden van ott . Engem az érdekelne hogy a városközpont milyen messze van és hogy oda csak busszal lehet menni vagy van lehetőség mással esetleg taxival is odamenni ? Ha csak busszal lehet menni akkor onnan kb mikor jön vissza az utolsó busz ? Előre is köszönö a válaszokat .
Kaló Krisztina Dátum: 2013-07-23 23:59:15
Kedves Grand Judit! Tudnál segíteni, hogy kell kiváltanunk nemzetközi jogosítványt Törökországba. Tudom, ha ott bérenénk autót csak így adnak, de mi a saját autónkkal megyünk, tehát az érdekelne a határon kérik e? Kriszti