(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Olajos Eszter Dátum: 2016-07-31 16:55:13
Szőlősi-Papp Orsolya írta ekkor: 2016-07-31 10:13:57
Igen egyetértek Eszter, szerintem lehetne egy komprumisszumos megoldás ami a néninek meg a nyaralóknak is jó. Kopogjon be és ha nem aktuális bejönnie jöjjön később ;) :) Szerintem ez megbeszélhető lenne és mindenki jól járna és nem lenne negatív szájíz :) A benzinkutat megkeressük majd mikor autót bérelünk s akkor már tudjuk hova kell mennünk :D Alkalmazkodunk mindenhez de szeretnénk a privát szférát megtartani. Köszönöm, hogy tudok az esetleges gondokról és mindent a lehető legjobban próbálunk majd megoldani mert agyon nagyon várjuk már hogy menjünk mert olyan sok jót találtam amit csinálni fogunk :D :D
Nektek már így biztos nem lesz extra meglepetés :D Grand Sándor nem igazán segítőkész, plusz nem a részek összességét nézi, hanem kiragad részeket, és még letámad. Nem kell aggódnotok, jól fogjátok magatokat érezni. És ha használod Alexia maminál a megbeszélt tábla rendszert, szerintem szerencséd is lehet :) Az idegenvezetőt, pedig mindenképpen az első nap kérjétek meg, hogy beszéljen velük, akkor úgyis ott van mindkettő, és akkor le is lehet tisztázni.
Olajos Eszter Dátum: 2016-07-31 16:44:13
Grand Sándor írta ekkor: 2016-07-31 09:34:31
Ok, Eszter! Meg tudná mondani hogyan kellett volna ezt másképp szervezni? Egyébként találkozott a katalógusunk 3.oldalán középen lévő "turnusváltás" fejezettel? Az idén több ezer emberből még csak Ön reklamált. Van jobb szervezés, de azok már pénzbe kerülnek, a jelen szövegkörnyezetből szerintem kihozzuk amit lehet.
Kedves Sándor! Úgy, hogy ezt már a megérkezésünk napján tartott tájékoztatón elmondják. Akkor felkészültebb az ember. Esetleg szólni az érkezéskor, amikor elmegyünk a Benzinkút mellett, hogy ez lesz a gyűjtőpont visszafelé. Online foglaltam az utat, katalógus évek óta nem járt a kezemben. Volt eddig jobb szervezés Önöknél is, ugyanennyiért. Ha meg lehetett oldani 2 éve Marmarason, hogy az apartman várótermében volt lehetőségünk kulturált körülmények között várni, nem 3órán át egy beton felhajtón. Ez nem hiszem, hogy szerepel a katalógusban. Lehet hogy én reklamálok, de azt hiszem, hogy inkább építő jelleggel kellene venni, semmit a kicsinyes stílussal támadni. Nos, ez nem engem jellemez.
Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2016-07-31 10:13:57
Olajos Eszter írta ekkor: 2016-07-30 19:56:27
szia Orsi, Más fórumon már ugye, beszéltünk, de gyorsan mások miatt, azért itt is írok. Alexia mama jön és rendületlenül viszi a szemetet/"takarít". Nyilván ezt jóindulatból teszi, de elég érdekes, hogy bejön, nem kopog (nálunk legalábbis) és nem zavarja, hogy te épp mit csinálsz bent. Szerintem igenis az idegenvezető feladata lenne, hogy azt letisztázza vele, hogy ezt milyen időpontban teszi meg Alexia asszony, és akkor ahhoz tudnánk alkalmazkodni. Ne felejtsük el, hogy ez ráadásul egy feláras apartman.. Melegvíz hol van, hol nincs. Az elutazás napján egyáltalán nem volt. Máskor is sokat kellett várni, hogy valami langyosat kinyerjünk. Gondolom vagy napelemmel melegítenek, vagy közvetlenül a nap melegíti a tartályt, vagy fogalmam sincs. Ilyen ügyem még nem volt egyetlen út alatt sem.. Az utolsó nap: 9ig el kell hagyni a szállást. Vangelis nem hagyta, hogy a kávézójában ülve várjuk a buszt, így a felkanyarodó kocsifelhajtó betonján dekkoltunk. Az első csapat 10:45-kor ment le, mi 11:30 helyett 12.00kor. A buszon derült ki, hogy ha nem tudjuk hol a benzinkút, akkor érdemes elmenni addig, mert ugye onnan indulunk. Másik opció volt a Miltos apartmannál a kiszállás, onnan a benzinkút 30 perc séta. Hát mi elmentünk a kútig. Aztán arra mehettünk, amerre láttunk. Kérték, hogy 15:45re érjünk vissza, de előbb semmiképp, úgyse tudunk felszálllni. Mi nem ismertük a Krioneri strandokat, így azt sem, hogy ott mondjuk még van zuhany lehetőség. Csak fura azért, hogy egy étterem a frissítő pont, tekintve hogy 2 busznyi embert jelent a frissülés /150 fő/. Le tudtok majd menni még strandolni, ha nem csúszik sokat a járat hazafelé. Parga nagyon szép hely, a buszvezetők ügyesek és korrektek. Én a szervezetlenség és a tájékoztatás hiánya miatt vagyok kiakadva.
Igen egyetértek Eszter, szerintem lehetne egy komprumisszumos megoldás ami a néninek meg a nyaralóknak is jó. Kopogjon be és ha nem aktuális bejönnie jöjjön később ;) :) Szerintem ez megbeszélhető lenne és mindenki jól járna és nem lenne negatív szájíz :) A benzinkutat megkeressük majd mikor autót bérelünk s akkor már tudjuk hova kell mennünk :D Alkalmazkodunk mindenhez de szeretnénk a privát szférát megtartani. Köszönöm, hogy tudok az esetleges gondokról és mindent a lehető legjobban próbálunk majd megoldani mert agyon nagyon várjuk már hogy menjünk mert olyan sok jót találtam amit csinálni fogunk :D :D
Grand Sándor Dátum: 2016-07-31 09:34:31
Olajos Eszter írta ekkor: 2016-07-30 19:45:50
Kedves Sándor! Köszönöm lenyűgöző stílusát.. Minden alkalommal figyelek. De ha az idegenvezető nem ad normális tájékoztatást, akkor sajnos hiába.. Tolo/Zakintosz/Neos Marmaras - ezeken a görög utakon, mindig volt normális zuhanyzási és várakozási lehetőség a hazautazás napján is. Ha nem kaptam tájékoztatást arról, hogy itt nem ez lesz a helyzet, szerintem nem az én hibám, hogy joggal feltételeztem, hogy itt is hasonló lesz a helyzet. Nevetséges volt, hogy 3 órán át a betonon ülve/fekve vártunk a buszra. Az sem volt kifejtve, hogy mivel mi a Valtosra jártunk, hogy a krioneri strandokon van édes vizi zuhany. de sebaj, el lehet intézni azzal, hogy biztos én nem figyeltem.. Alexia mamával pedig szerintem igenis beszélni kell, hogy minimum kopogtasson, és legyen kedves akkor bemenni, amikor azt a bent lakó jóváhagyta. csak hozzáállás kérdése.. Nyilván az is rendben van, hogy lemaradtunk a Meteorákról, mert normális tájékoztatást szombaton kaptunk csak, arról hogy a vasárnapi Vikos kanyon nem lesz. De a pénzünket, amit már kedden leadtunk, azt is csak vasárnap kaptuk vissza.
Ok, Eszter! Meg tudná mondani hogyan kellett volna ezt másképp szervezni? Egyébként találkozott a katalógusunk 3.oldalán középen lévő "turnusváltás" fejezettel? Az idén több ezer emberből még csak Ön reklamált. Van jobb szervezés, de azok már pénzbe kerülnek, a jelen szövegkörnyezetből szerintem kihozzuk amit lehet.
Olajos Eszter Dátum: 2016-07-30 19:56:27
Szőlősi-Papp Orsolya írta ekkor: 2016-07-29 13:59:44
Kedves Eszter! nagyon elszomorított, amit olvastam. Mi két hét múlva indulunk és mi is az Alexiába leszünk. Hogy értsem azt, hogy a tulajdonos bemászkál a szobába kopogtatás és minden nélkül? Miért jön be egyáltalán ha ott vagyunk??? Nincs melegvíz? Meg vagyok döbbenve! Arról már olvastam, hogy benzinkút a gyűjtőpont. Megtennéd hogy kifejtenéd bővebben, hogy zajlik az utolsó nap. Mert eddig mindenhol úgy volt hogy kipakoltunk a szobából megvártuk míg megjön a busz arra felpakoltunk s utána még 2-3 órára lementünk a partra sétálni, fürdeni, enni stb stb. Erre itt már akkor nem lesz lehetőség??? A busz elvileg délután 3-4 fele indul vissza, addig csak nem kell egy benzinkúton ülni?????, amikor a tengerben is lehetek :) Nagyon köszönöm ha válaszolsz! Kedves Idegenvezetők! Nagyon kérem ezt a tulajdonos bemászkál a szobába dolgot érdeklődjétek meg, mert ez nonsens számomra. Kérlek a többi kérdésre is adjatok válaszokat azok számára akik még most mennek, remélem egyik eset sem rendszeres csupán sajnálatos véletlenek :( Köszönöm mindenkinek a választ!
szia Orsi, Más fórumon már ugye, beszéltünk, de gyorsan mások miatt, azért itt is írok. Alexia mama jön és rendületlenül viszi a szemetet/"takarít". Nyilván ezt jóindulatból teszi, de elég érdekes, hogy bejön, nem kopog (nálunk legalábbis) és nem zavarja, hogy te épp mit csinálsz bent. Szerintem igenis az idegenvezető feladata lenne, hogy azt letisztázza vele, hogy ezt milyen időpontban teszi meg Alexia asszony, és akkor ahhoz tudnánk alkalmazkodni. Ne felejtsük el, hogy ez ráadásul egy feláras apartman.. Melegvíz hol van, hol nincs. Az elutazás napján egyáltalán nem volt. Máskor is sokat kellett várni, hogy valami langyosat kinyerjünk. Gondolom vagy napelemmel melegítenek, vagy közvetlenül a nap melegíti a tartályt, vagy fogalmam sincs. Ilyen ügyem még nem volt egyetlen út alatt sem.. Az utolsó nap: 9ig el kell hagyni a szállást. Vangelis nem hagyta, hogy a kávézójában ülve várjuk a buszt, így a felkanyarodó kocsifelhajtó betonján dekkoltunk. Az első csapat 10:45-kor ment le, mi 11:30 helyett 12.00kor. A buszon derült ki, hogy ha nem tudjuk hol a benzinkút, akkor érdemes elmenni addig, mert ugye onnan indulunk. Másik opció volt a Miltos apartmannál a kiszállás, onnan a benzinkút 30 perc séta. Hát mi elmentünk a kútig. Aztán arra mehettünk, amerre láttunk. Kérték, hogy 15:45re érjünk vissza, de előbb semmiképp, úgyse tudunk felszálllni. Mi nem ismertük a Krioneri strandokat, így azt sem, hogy ott mondjuk még van zuhany lehetőség. Csak fura azért, hogy egy étterem a frissítő pont, tekintve hogy 2 busznyi embert jelent a frissülés /150 fő/. Le tudtok majd menni még strandolni, ha nem csúszik sokat a járat hazafelé. Parga nagyon szép hely, a buszvezetők ügyesek és korrektek. Én a szervezetlenség és a tájékoztatás hiánya miatt vagyok kiakadva.