Kedves Eszter! nagyon elszomorított, amit olvastam. Mi két hét múlva indulunk és mi is az Alexiába leszünk.
Hogy értsem azt, hogy a tulajdonos bemászkál a szobába kopogtatás és minden nélkül? Miért jön be egyáltalán ha ott vagyunk??? Nincs melegvíz? Meg vagyok döbbenve!
Arról már olvastam, hogy benzinkút a gyűjtőpont.
Megtennéd hogy kifejtenéd bővebben, hogy zajlik az utolsó nap. Mert eddig mindenhol úgy volt hogy kipakoltunk a szobából megvártuk míg megjön a busz arra felpakoltunk s utána még 2-3 órára lementünk a partra sétálni, fürdeni, enni stb stb. Erre itt már akkor nem lesz lehetőség??? A busz elvileg délután 3-4 fele indul vissza, addig csak nem kell egy benzinkúton ülni?????, amikor a tengerben is lehetek :)
Nagyon köszönöm ha válaszolsz!
Kedves Idegenvezetők! Nagyon kérem ezt a tulajdonos bemászkál a szobába dolgot érdeklődjétek meg, mert ez nonsens számomra. Kérlek a többi kérdésre is adjatok válaszokat azok számára akik még most mennek, remélem egyik eset sem rendszeres csupán sajnálatos véletlenek :(
Köszönöm mindenkinek a választ!
szia Orsi,
Más fórumon már ugye, beszéltünk, de gyorsan mások miatt, azért itt is írok.
Alexia mama jön és rendületlenül viszi a szemetet/"takarít". Nyilván ezt jóindulatból teszi, de elég érdekes, hogy bejön, nem kopog (nálunk legalábbis) és nem zavarja, hogy te épp mit csinálsz bent.
Szerintem igenis az idegenvezető feladata lenne, hogy azt letisztázza vele, hogy ezt milyen időpontban teszi meg Alexia asszony, és akkor ahhoz tudnánk alkalmazkodni. Ne felejtsük el, hogy ez ráadásul egy feláras apartman..
Melegvíz hol van, hol nincs. Az elutazás napján egyáltalán nem volt. Máskor is sokat kellett várni, hogy valami langyosat kinyerjünk. Gondolom vagy napelemmel melegítenek, vagy közvetlenül a nap melegíti a tartályt, vagy fogalmam sincs. Ilyen ügyem még nem volt egyetlen út alatt sem..
Az utolsó nap: 9ig el kell hagyni a szállást. Vangelis nem hagyta, hogy a kávézójában ülve várjuk a buszt, így a felkanyarodó kocsifelhajtó betonján dekkoltunk. Az első csapat 10:45-kor ment le, mi 11:30 helyett 12.00kor.
A buszon derült ki, hogy ha nem tudjuk hol a benzinkút, akkor érdemes elmenni addig, mert ugye onnan indulunk. Másik opció volt a Miltos apartmannál a kiszállás, onnan a benzinkút 30 perc séta.
Hát mi elmentünk a kútig. Aztán arra mehettünk, amerre láttunk. Kérték, hogy 15:45re érjünk vissza, de előbb semmiképp, úgyse tudunk felszálllni. Mi nem ismertük a Krioneri strandokat, így azt sem, hogy ott mondjuk még van zuhany lehetőség. Csak fura azért, hogy egy étterem a frissítő pont, tekintve hogy 2 busznyi embert jelent a frissülés /150 fő/.
Le tudtok majd menni még strandolni, ha nem csúszik sokat a járat hazafelé.
Parga nagyon szép hely, a buszvezetők ügyesek és korrektek. Én a szervezetlenség és a tájékoztatás hiánya miatt vagyok kiakadva.