Sziasztok!
Mi 2 napja jöttünk haza. Sajnos azösszes Grandos utunkból, azt kell mondjam, hogy ez volt a legszervezettlenebb.
Az Alexia apartmanban laktunk, ahol kopogtatás nélkül jött-ment a tulajdonos. Meleg víz inkább csak nyomokban volt.
Az elutazás napján 3 órát a kocsi felhajtón vártunk. Amikor végre megjött a busz, kiderült, hogy a gyűjtőpont nem más, mint egy benzinkút.
Nincs se mosdó, se normális várakozási lehetőség. Nem kaptunk normális tájékoztatást, hogy hogyan is tudjuk az indulás előtti órákat ütemezni. Nem volt már zuhanyzási lehetőség.
Ezen kívül, kedd délután lehetett jelentkezni faktultatív programra, legkésőbb szerda reggel. Be is fizettük a Vikost és az Acherónt. Ehhez képest csak szombaton szóltak, hogy nem indul a vikos. Így viszont lecsúsztunk a Meteorákról is, csak azért, mert nem szóltak az idegenvezetők időben.
Ahhoz képest hogy 3 idegenvezetőnk is volt sokkal inkább szétcsúszott a dolog.
Parga szép, de ez sajnos most rányomta a bélyegét a nyaralásra.
Kedves Eszter! nagyon elszomorított, amit olvastam. Mi két hét múlva indulunk és mi is az Alexiába leszünk.
Hogy értsem azt, hogy a tulajdonos bemászkál a szobába kopogtatás és minden nélkül? Miért jön be egyáltalán ha ott vagyunk??? Nincs melegvíz? Meg vagyok döbbenve!
Arról már olvastam, hogy benzinkút a gyűjtőpont.
Megtennéd hogy kifejtenéd bővebben, hogy zajlik az utolsó nap. Mert eddig mindenhol úgy volt hogy kipakoltunk a szobából megvártuk míg megjön a busz arra felpakoltunk s utána még 2-3 órára lementünk a partra sétálni, fürdeni, enni stb stb. Erre itt már akkor nem lesz lehetőség??? A busz elvileg délután 3-4 fele indul vissza, addig csak nem kell egy benzinkúton ülni?????, amikor a tengerben is lehetek :)
Nagyon köszönöm ha válaszolsz!
Kedves Idegenvezetők! Nagyon kérem ezt a tulajdonos bemászkál a szobába dolgot érdeklődjétek meg, mert ez nonsens számomra. Kérlek a többi kérdésre is adjatok válaszokat azok számára akik még most mennek, remélem egyik eset sem rendszeres csupán sajnálatos véletlenek :(
Köszönöm mindenkinek a választ!