(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2016-01-05 11:26:57
Szandi írta ekkor: 2016-01-03 19:35:08
Kedves Grand Tours! Idén Pargára megyünk nyaralni az Alexia Appartmanba. Olvastunk róla sok jó vélemény, de sajnos azt is hogy ott nem egy embernél történt lopás a széfekből. Érdeklődnék, hogy az incidens hatására történt-e pozitív változás? Nagyon tetszik a szállás, de nem szeretnénk egy ilyen rossz élménnyel elrontani a nyaralásunkat.
Szia Alexandra! Mi 2014-ben voltunk az Alexiában és nagyon meg voltunk elégedve, tiszta, igényes apartman, csak ajánlani tudom. Erről a lopás dologról én nem hallottam, sőt, mi a széfet egyáltalán nem használtuk, mégsem tűnt el semmi a szobából. Pedig volt olyan, hogy este, amikor vacsorázni mentünk a fényképező gépet is ott hagytuk az ágyon ( nem 20 eFt-os gépről van szó), az ékszereim mindig az asztalon voltak, mégsem tűnt el semmi. Valamint, pénz sem tűnt el, pedig az összeset nem vittük magunkkal. Én bátran ajánlom.
Dajka Zsuzsánna Dátum: 2016-01-05 10:31:29
Kedves Fórumozók! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tapasztalatokra lennék kíváncsi a Sifakis apartman külső épületeivel kapcsolatban, mivel 3 fős szállásra van szükségünk. Felszereltség, kilátás, part megközelíthetősége, boltok, pékség közelsége...minden infó érdekel! :-) Köszönöm szépen előre is a segítséget!!! :-)
Szandi Dátum: 2016-01-03 19:35:08
Kedves Grand Tours! Idén Pargára megyünk nyaralni az Alexia Appartmanba. Olvastunk róla sok jó vélemény, de sajnos azt is hogy ott nem egy embernél történt lopás a széfekből. Érdeklődnék, hogy az incidens hatására történt-e pozitív változás? Nagyon tetszik a szállás, de nem szeretnénk egy ilyen rossz élménnyel elrontani a nyaralásunkat.
Gajdics Gábor Dátum: 2015-12-29 15:11:55
Kedves Grand! Pargara tervezzük idén a nyaralást, a párommal mennénk ketten, az lenne a kérdésem, hogy a Miltos apartmanba mivel csak 4 férőhelyes szobák vannak, kiadják őket 2 főnek?
Klopp Gyula Dátum: 2015-12-28 15:58:49
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2015-12-27 07:29:04
Kedves Gyula! Érdeklődöm, hogy májusban mikor voltatok Pargán? Milyen volt az idő? Mi jövőre az első két turnusban szeretnénk menni, már be is fizettük az Alexia 7-es apartmant.
Kedves Edit! A második turnusban (19.-26.) voltunk Pargán. Az idő kimondottan jó kiránduló idő volt, (24-27 fok), egyfolytában sütött a nap. Talán csak egyszer esett az eső. Reggel azért elkelt a melegítő. A fürdéshez kellett egy kis bátorság, mert a víz eléggé "sportos" volt még (kb. 22-24 fok), de ha már megszokta az ember egész kellemes volt.