Köszönöm János és Veronika :) Az érvényességet én is 6 hónapra tudtam, de még a 3 hónappal sincs gond. Nem is ez miatt aggódom, hanem hogy a tegnap kint ragadt 2 utasnak is elvileg minden irata rendben volt, illetve az említett gyerekes családnál az ok, az volt, hogy a személyi igazolvány száma nem stimmelt, ami érthetetlen. Ha tudnék, tudnánk pontos információt azzal kapcsolatban, hogy mik voltak az okok, ami miatt kint ragadtak vagy ki se tudtak utazni az utasok, akkor fel lehetne rá készülni. Az utazási feltételeknek eleget tettem, már a felsoroltaknak.. de ha időközben felmerültek problémák, arról szeretnék tudni. Azzal kapcsolatban is szeretnék információt kapni, és szerintem nem csak én, hogy ha önön hibánkon kívül, nem engednek kiutazni, a befizetett utunkkal mi lesz?!
Kedves Renáta! Igen, egyetértek, én is szeretném tudni, hogy mi a helyzet, mi volt a gond, hogy fel tudjunk rá készülni, bár mi csak szeptemberben utazunk..... De ha bármi változás van, ami érinti az utasokat, kérjük szépen az irodát, hogy tájékoztassanak minket!! Köszönjük szépen!