(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Árokszállásiné Pliska Edina Dátum: 2015-06-13 09:33:47
Sziasztok! :) Érdeklődnék utazik valaki 07.07-14 között Pargaba?Mi Nyíregyházáról megyünk a férjemmel. Arra gondoltam itt tudnánk beszélgetni, ismerkedni hogy kint tudjunk egymásról esetleg ha valakinek segítség vagy bármi kellene már nem lennénk teljesen idegenek. Mi még nem jártunk itt, de már nagyon várjuk biztos szép hely és a programok is jók, sajnálom, hogy egy nap lesz Korfu és a Meteorák, de hátha addig ez változik. Aki járt már itt tudna mesélni egy kicsit mit érdemes megnézni, vagy mennyi az út időben, hasonlók. Akik kint vannak azoknak jó nyaralást és köszi előre is :)
Dátum: 2015-06-11 14:29:11
Luna1110 írta ekkor: 2015-06-10 00:00:52
Sziasztok! Érdeklődnék a Nanos apartman felől. Mennyire meredek az oda feljutás a tengertől? Kicsit elrettent az 50 m szintkülönbség, mivel túlsúllyal küszködöm. Az iroda idősebbeknek nem nagyon ajánlja, így félek, hogy nekem sem lesz egyszerű a közlekedés (bár edzésnek biztos jó).
Kedves Luna1110! A Nanos apartman fele nem túl meredek az út. A műúton is megközelíthető és a Miltos mögött, a temető mellett is fel lehet jutni. Általában az utóbbit választják. Csak az utolsó szakasz meredekebb, az a kis utca, ami a műútról ágazik le a Nanos fele. De ez egy rövid szakasz.:) Üdv: Klára és Eszter
Orsi Dátum: 2015-06-10 15:03:41
Sziasztok! Érdeklődnék a Nanos apartman felől. Mennyire meredek az oda feljutás a tengertől? Kicsit elrettent az 50 m szintkülönbség, mivel túlsúllyal küszködöm. Az iroda idősebbeknek nem nagyon ajánlja, így félek, hogy nekem sem lesz egyszerű a közlekedés (bár edzésnek biztos jó).
Szia, tavaly a Nanosban voltunk, a kilátás és az apartman kárpótol a fáradtságért. Amúgy a főútig nem vészes feljutni, laza emelkedős séta úgy ahogy Henrietta mondja a temető mellett, utána a főútról megy fel egy lépcső az apartman udvaráig - az már kicsit érdekesebb, de 4. nap már meg se éreztük :) Nekünk jobb volt a lépcsőn menni, mint a meredek emelkedőn.
Tóth Henrietta Dátum: 2015-06-10 12:14:56
Kedves Luna! Pontos az iroda leírása. Valóban egy emelkedőn kell feljutni a házhoz. Akik tavaly velünk voltak és a Nanosban laktak, azok közül mindenki dicsérte a házat. Gyönyörű a kilátás, szép tiszta, rendezett környezet, de az idősebbek és a végtag fájósak eléggé megszenvedtek vele. A Miltos háznál a temető mellett is fel lehet jutni a házhoz, szerintem az valamivel könnyebb pálya. Egyébként Parga olyan, mintha ott minden út felfelé vezetne :-). Edzésnek valóban jó lesz. Mi mindegyik házat megnéztük a két hét alatt és arra a következtetésre jutottunk, hogy gyönyörű kilátás ide vagy oda, elhelyezkedés, megközelíthetőség szempontjából a Miltos van a legjobb helyen. Mi ott voltunk és nagyon örültünk neki, hogy azt a házat választottuk. Ha megyünk még, akkor tutira arra esik ismét a választásunk.
C.Csilla Dátum: 2015-06-10 08:07:58
Sziasztok! Érdeklődnék az Elsa apartman felől, július 21-től foglaltuk le, érdekelne a felszereltsége, mennyire tiszta, mennyi idő eljutni a strandokra? Előre is köszi a válaszokat, és jó pihenést a most nyaralóknak. Üdv: Csilla