(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Katona Oszkárné Dátum: 2015-04-13 20:52:15
Grand Balázs írta ekkor: 2015-04-13 18:38:26
Kedves Tomesz! Ez a szoba az idei évre készül el, így teljesen új. Alapterülete és felszereltsége a többihez hasonló, nincs különösebb eltérés. A hátsó épület aljában található,a tenger innen is látszik, de tengerre nézőnek azért nem lehetne hívni.
Kedves Balázs ! A Nanos milyen távolságra van a Valtos strandtól ? Július elején elég meleg a víz ? Az Alesánál mit jelent, hogy kedvezményes ? Melyik szállás a jobb a Nanos, vagy az Alexis? Az Alecában a kanapén elfér egy 16 éves lány ? A válaszodat előre is köszönöm . Katonáné
Grand Balázs Dátum: 2015-04-13 18:38:26
Tomesz írta ekkor: 2015-04-07 10:40:43
Sziasztok! Valaki az Alexia félszuterén szobájáról tudna valamit mondani? Berendezése és felszereltsége olyan mint a többi? Előnye vagy hátránya? Köszönöm a válaszokat!
Kedves Tomesz! Ez a szoba az idei évre készül el, így teljesen új. Alapterülete és felszereltsége a többihez hasonló, nincs különösebb eltérés. A hátsó épület aljában található,a tenger innen is látszik, de tengerre nézőnek azért nem lehetne hívni.
Veronika Dátum: 2015-04-10 17:27:58
Oláh Renáta írta ekkor: 2015-04-10 13:09:36
Jó napot! Kell EU-s TB kártya vagy csak elég az utasbiztosítás megkötése?
Kedves Reni! Inkább utasbiztosítás legyen, mint Eu-s TB kártya, bár nem árt ha van, viszont nagyobb baj esetén a biztosításnak több hasznát veszitek. Nekünk mindig van mind a kettő, szerencsére még egyikre sem volt szükségünk. Az Eu-s kártyát ingyen ki tudod váltani az egészségbiztosítási pénztáraknál és asszem három év a lejárati ideje. Ezzel (elvileg) jogosult vagy olyan orvosi ellátásra, mint itthon, vagy bármely Eu-s tagállamban. Más kérdés, hogy nem feltétlenül van ez így a gyakorlatban, főleg ha fizetni kell egy ellátásért. Ha utasbiztosítást kötsz és kár ér, vagy baleset, akkor az biztosabb védelmet nyújt sztem. smile
Oláh Renáta Dátum: 2015-04-10 13:09:36
Jó napot! Kell EU-s TB kártya vagy csak elég az utasbiztosítás megkötése?
Weisz Zoltánné Dátum: 2015-04-09 21:15:54
Veronika írta ekkor: 2015-04-09 08:12:30
Szia Tomesz! Szerintem tavaly még nem volt ez a szuterén szoba a kínálatban, úgyhogy én nem tudok róla semmit, bár az Alexiában volt a szállásunk. És igazából elképzelésem sincs, hol lehet, melyik szoba lehet.... smile
Sziasztok!Tavaly az Alexia 6-os szobában voltunk, ez és a 7-es apartman a 3 fős, ezek vannak legfelül.Az épület alatt láttuk a félig kész apartmant,/ ez elölről nem is látszik, mert oldalról lesz a bejárat/ szeptember végén voltunk, akkor a csupasz falak voltak még. Szerintem teljesen normál méretű, látszott már, hogy hol lesz a fürdő-konyha-szoba.Mivel a nekünk megfelelő időpontban már nincs más hely, lehet, hogy mi is ezt foglaljuk.Úgysem az apartmanban akarunk tartózkodni. smile