(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2015-03-18 13:12:25
Szekeres Erzsébet írta ekkor: 2015-03-18 11:40:01
Kedves fórumozók, szeretném megtudni hogy igaz-e hogy Pargán elég hideg a tenger ? Illetve olvastam hogy nagyon zsúfoltak a strandok főszezonban. Ez mennyire igaz ?
Kedves Erzsébet! A tenger valóban hűvösebb, bár azért főszezonban nem lehet benne fázni. Mi tavaly június elején voltunk ott és simán fürödtünk, nem fáztunk, pár héttel később pedig már jó meleg volt a beszámolók szerint. Több kisebb hegyi patak hűti az öböl vizét, ezért hűvösebb, mint máshol. A part főszezonban zsúfolt, mint mindenhol máshol, főleg a két kisebb strand. A Valtoson is sok ember van, de mivel hatalmas strand, mindenki elfér kényelmesen.
Szekeres Erzsébet Dátum: 2015-03-18 11:40:01
Kedves fórumozók, szeretném megtudni hogy igaz-e hogy Pargán elég hideg a tenger ? Illetve olvastam hogy nagyon zsúfoltak a strandok főszezonban. Ez mennyire igaz ?
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-03-11 18:39:00
Kedves Tóth Henrietta és Klopp Gyula! Köszönöm javaslatotokat, csak az a baj, hogy a 79-80-as ülés már foglalt volt, és ezért kértem a 81-82-őt, de azt nem gondoltam, hogy csak fele annyira lehet hátrahajtani, mint a többit. Igaz, amikor máshol ültünk a bal oldalon, akkor sosem hajtottuk hátra, mert az nagyon zavarta a hátul ülőket. Még egyszer, köszönöm, hogy reagáltatok. Még várom Balázs válaszát is. Üdv: Szabolcsiné
Klopp Gyula Dátum: 2015-03-11 17:34:48
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-03-10 18:10:49
Kedves Grand Balázs! Augusztus 25-től fogunk Önökkel Pargara utazni és fix ülőhelyet kértünk. Amikor foglaltam akkor még nem volt megjelölve az ülések közötti távolság. Most teljesen elbizonytalanodtam, és nem tudom, hogy jó választás volt-e az emeletes buszbál, a földszinten (mivel az emelet szóba sem jöhet, azt nem tudnám elviselni) a SE 81 és az SE 82 ülés. biztos, hogy azt hátra lehet dönteni? Tavaly is Önökkel voltunk Sartin, de akkor nem jó helyet foglaltam. Köszönettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! A "Buszbérlés /buszok" fül alatt meg tudod nézni az ülés elrendezést. A 81-82 a bal oldalon, a hátsó ajtó mellett van, és csak részben hajtható le, kb. fele annyira, mint a többi. Ha tudtok változtatni, tapasztalatból én is inkább a 79-80-at javasolnám. Ahogy Henrietta, mi is ezt szoktuk választani (úgy látom nem csak saját vélemény), de ez a jobb oldalon az utolsó ülés a hátsó ajtó előtt. További (nagy) előnye, hogy megálláskor az elsők között lehet leszállni, ami "életmentő" is lehet. Kellemes utazást, üdv: Gyula
Tóth Henrietta Dátum: 2015-03-11 10:19:44
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-03-10 18:10:49
Kedves Grand Balázs! Augusztus 25-től fogunk Önökkel Pargara utazni és fix ülőhelyet kértünk. Amikor foglaltam akkor még nem volt megjelölve az ülések közötti távolság. Most teljesen elbizonytalanodtam, és nem tudom, hogy jó választás volt-e az emeletes buszbál, a földszinten (mivel az emelet szóba sem jöhet, azt nem tudnám elviselni) a SE 81 és az SE 82 ülés. biztos, hogy azt hátra lehet dönteni? Tavaly is Önökkel voltunk Sartin, de akkor nem jó helyet foglaltam. Köszönettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Csap saját véleményem, de mi ha tehetjük, akkor a hátsó bejárat mellettit szoktuk választani (79-80). Azokat tutira hátra lehet dönteni és mellesleg senki nem ül mögöttünk, nincs nyafogás, hogy ne döntsük már hátra, mert nem férnek el. Csak a megállásoknál kell alaphelyzetbe visszaállítani az üléseket. De ez csak saját vélemény. A 81-82-es ülésekről Balázs biztos tud felvilágosítást adni. Üdv: Henrietta