Kedves Grand Balázs! Augusztus 25-től fogunk Önökkel Pargara utazni és fix ülőhelyet kértünk. Amikor foglaltam akkor még nem volt megjelölve az ülések közötti távolság. Most teljesen elbizonytalanodtam, és nem tudom, hogy jó választás volt-e az emeletes buszbál, a földszinten (mivel az emelet szóba sem jöhet, azt nem tudnám elviselni) a SE 81 és az SE 82 ülés. biztos, hogy azt hátra lehet dönteni? Tavaly is Önökkel voltunk Sartin, de akkor nem jó helyet foglaltam.
Köszönettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! A "Buszbérlés /buszok" fül alatt meg tudod nézni az ülés elrendezést. A 81-82 a bal oldalon, a hátsó ajtó mellett van, és csak részben hajtható le, kb. fele annyira, mint a többi. Ha tudtok változtatni, tapasztalatból én is inkább a 79-80-at javasolnám. Ahogy Henrietta, mi is ezt szoktuk választani (úgy látom nem csak saját vélemény), de ez a jobb oldalon az utolsó ülés a hátsó ajtó előtt. További (nagy) előnye, hogy megálláskor az elsők között lehet leszállni, ami "életmentő" is lehet. Kellemes utazást, üdv: Gyula