Kedves Grand Balázs! Augusztus 25-től fogunk Önökkel Pargara utazni és fix ülőhelyet kértünk. Amikor foglaltam akkor még nem volt megjelölve az ülések közötti távolság. Most teljesen elbizonytalanodtam, és nem tudom, hogy jó választás volt-e az emeletes buszbál, a földszinten (mivel az emelet szóba sem jöhet, azt nem tudnám elviselni) a SE 81 és az SE 82 ülés. biztos, hogy azt hátra lehet dönteni? Tavaly is Önökkel voltunk Sartin, de akkor nem jó helyet foglaltam.
Köszönettel: Szabolcsiné
Dobsa Imre Lajosné Dátum: 2015-03-06 16:21:48
Grand Balázs írta ekkor: 2015-03-05 16:55:52
Kedves Fórumozók! Cégünk számára mindig utasaink voltak az elsők, a legfontosabbak, így véleményeiket, kívánságaikat is eszerint kezeljük. A napokban tárgyaltunk partnerünkkel, és felveszik programjaik közé a Vikos-kanyont is.
Kedves Grand Balázs! Köszönjük hogy a Vikos-kanyont is felveszik a programjaik közé! Ez nagyon jó hír! Üdv. Dobsáné Zsuzsa :)
Bondár Lászlóné Ildikó Dátum: 2015-03-05 22:52:19
Kedves Balázs! Köszönöm a nagyszerű hírt a Vikos-kanyonnal kapcsolatosan!!!!Ezért (is) szeretünk mi a Granddal utazni! Tényleg érezzük ilyenkor, h értünk dolgozik az Iroda! Így aztán még jobban várjuk a nyarat.
Köszönjük!
Grand Balázs Dátum: 2015-03-05 16:55:52
Kedves Fórumozók! Cégünk számára mindig utasaink voltak az elsők, a legfontosabbak, így véleményeiket, kívánságaikat is eszerint kezeljük. A napokban tárgyaltunk partnerünkkel, és felveszik programjaik közé a Vikos-kanyont is.
Bagi Barbara Dátum: 2015-03-03 12:05:36
Sziasztok! De örülök mindannyiótok válaszának, köszönöm szépen nektek!!!!!:))) Most már akkor tényleg nem lesz okunk félni semmitől, csak élvezni minden pillanatot!!!