Kedves Veronika!
Hű, hát akkor szerintem lemondok a robogózásról! Nem vagyok olyan bátor és kellő tapasztalat hiányában meg abszolút nem mernék ott robogózni, még lehet hogy quaddal/autóval se nagyon, bár szerintem az autó/quad biztonságosabb mint a robogó, mármint abból kiindulva, hogy nem 2, hanem 4 kerék!! Olvastam itt fórumon még a vizitaxiról is. Arról van információd hogy működik? Van külön "kikötője" és menetrendje is? Milyen árban lehet igénybe venni körülbelül? Esetleg interneten lehet erről tájékozódni szerinted? (Menetrend, hova visz el stb.)
Egy kérdés még most jutott eszembe: Parga mekkora település Sidarihoz képest? Kisebb/nagyobb vagy kb. ugyanakkora? Csak hogy legyen elképzelésünk :) Szép napot, Ági
Szia Ági! Lehet Neked inkább az autóbérlés lenne a jobb, ahhoz jobban hozzá vagy szokva, mint a két kerékhez. A vízitaxiról annyit tudok, hogy a kikötőből indul, ki van írva, hogy hány percenként és hogy melyik strandra. Az adott strandon (Valtos, Lichnos) van egy kis stég, oda köt ki és visszafelé is onnan indul. Mi nem használtuk, csak láttuk, az árát nem tudom sajnos megmondani, a neten pedig érdemes kutakodni, lehet hogy van róla bővebb infó. Hát, hogy melyik település a nagyobb?...

nem is tudom, talán Sidari nagyobb, de Parga olyan klassz görögös, sűrűn épített házak, sok szűk utca, Sidari talán kicsit szellősebb ilyen tekintetben.

De ez csak tipp, nem tudom, melyik a nagyobb. Üdv.: V.