(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Csík Ferenc Dátum: 2015-01-08 16:37:23
Pápai Ferenc helyett, Cseh Tamás lesz az idegenvezető?
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-01-08 15:23:18
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-01-07 14:21:42
Kedves Szabolcsiné! Már tavaly június közepén is olyan jó volt a víz, hogy a három éves kisfiamat alig lehetett kicsalogatni belőle, nem tűnt úgy, hogy fázik. Augusztusban biztos még annál is melegebb lesz. Június közepétől szerintem még a kicsik is vígan bele merészkedhetnek. Üdv: Hetti
Kedves Hetti! Köszönöm az infóidat, nagyon remélem, hogy aug. 25-re még jobban fog melegedni. Üdv.: Szabolcsiné
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-01-08 15:19:29
Grand Balázs írta ekkor: 2015-01-07 16:31:36
Kedves Szabolcsiné! Huszon fokos a víz, nem jéghideg. Ezzel csak arra szerettem volna felhívni a figyelmüket, hogy ne 30 fokos vízre számítsanak, mint néhány másik helyen! :)
Kedves Balázs! Köszönöm a gyors válaszát.
Veronika Dátum: 2015-01-08 14:45:28
Ja és még valami a robogózáshoz: senki ne felejtse el jól bekenni magát naptejjel, mert észrevétlenül is csúnyán le lehet égni! Nekünk a combunk bánta, mert oda nem kentünk naptejet és a rövidnadrág miatt gyakorlatilag órákig érte a tűző nap a bőrünket. Illetve mire bekentük, már késő volt.....Hát mit mondjak, egy-két napig eléggé fájt! smile
Veronika Dátum: 2015-01-08 14:40:43
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2015-01-08 12:31:09
Kedves Veronika! Köszönöm szépen a mindenre kiterjedő gyors választ! Már alig várom, csupa jót olvastam eddig Pargáról! :) A biciklit akkor valószínűleg elfelejtjük :D Aki még sosem vezetett robogót az is kölcsönözhet? 4 éve vezetek autót, de se motort, se robogót nem vezettem még. Autót/Robogót milyen árban lehet bérelni kb.? Szerencsére nem vagyok felfázós típus, legalábbis eddig nem volt még túl gyakran ilyen problémám. Köszönöm még egyszer a válaszod! :) További szép napot, Ági
Kedves Ági! Azt gondolom, hogy a robogó bérléshez nem árt, ha van némi tapasztalat, főleg a görög viszonyok között.... teljesen más stílusban vezetnek, a kreszt kicsit lazábban értelmezik, mint mi, pl. ha előznek előtte dudálnak, ezt nem árt ha tudod, úgyhogy aki tapasztalatlan, érheti meglepetés, tehát csak nagyon óvatosan a robogózással. Az útviszonyok pedig a másik: eléggé kanyargós, emelkedős utak vannak, sok helyen az út széle töredezett, nincs felfestés, van ahol a szakadék mellett még szalagkorlát sincs, ezenkívül régi utakon, ahol már az aszfalt el van kopva, meg mondjuk a bérelt robogó gumija sem a legjobb , nagyon könnyű megcsúszni és ott baj. Nálunk Párom vezetett, ő már legalább 18 éve vezet motort és autót is, tehát van rutinja, mégis egy kanyarban megcsúsztunk és csak a rutinjának köszönhetjük, hogy nem estünk el. Valamint hallottuk hogy pl. quad-al is borultak másik turnusban. Tehát óvatosan kell vezetni és sztem az sem árt, ha a bérlésnél segít vki átnézni a motort, kérni sisakot ( mert amúgy nekünk nem is akart adni a srác). Robogó bérlésről tudok Neked árat mondani, mi egy napra béreltünk 18 Euró volt a 80 ccm-es, plusz kb. 10 euróért tankoltunk összesen, de három fakultatív kirándulásos helyet is bejártunk így, tehát sokat spóroltunk, szabadok voltunk, ott álltunk meg, ahol akartunk. B. kategóriás jogsi jó volt hozzá. Nekünk elég volt ekkora motor, egy-két nagy emelkedőn szenvedett szegény, de amúgy elvitt minket mindenhová, mindenféle eldugodt helyeken mászkáltunk vele smile Úgyhogy én óvatosságra intelek, de amúgy sztem klassz dolog bérelni, mert sok helyre el lehet jutni így! Én amúgy totál rutintalan vagyok vezetés terén, nem mertem volna vezetni. smile üdv: Veronika