(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2015-01-07 14:21:42
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-01-07 12:48:46
Kedves Grand Balázs! Most olvasom, hogy Pargan a víz egész szezonban hideg marad, de mennyire? Én azt gondoltam, hogy augusztusra már felmelegszik. Ez most új információ részemre. Ha hamarosan válaszolna nagyon megköszönném. Üdv.: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Már tavaly június közepén is olyan jó volt a víz, hogy a három éves kisfiamat alig lehetett kicsalogatni belőle, nem tűnt úgy, hogy fázik. Augusztusban biztos még annál is melegebb lesz. Június közepétől szerintem még a kicsik is vígan bele merészkedhetnek. Üdv: Hetti
Tóth Henrietta Dátum: 2015-01-07 14:18:18
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2015-01-06 12:44:31
Sziasztok! Párommal május utolsó hetében szeretnénk Pargán nyaralni. Tavaly Sidariban voltunk, ami nagyon tetszett és ezáltal magasra is tette a mércét. Viszonyítási alapunk nincs, mert most utazunk 2. alkalommal Görögországba, így nem tudom mennyi értelme lenne összehasonlítani bármelyik más úti céllal. A fórumon visszaolvastam, és írtátok, hogy nem igazán van a környéken homokos part. Ezt mennyire lehetne hátrányként említeni szerintetek, vagy inkább pozitívumként kell felfogni? További kérdésem a következő lenne: biciklit lehet-e és érdemes-e egyáltalán bérelni, hogy azzal fedezzük fel a környéket, vagy ez elvetendő ötlet, mert nagyon hegyes, meredek a vidék?! Illetve az időjárással kapcsolatban még egy utolsó kérdés: május végén milyen idő szokott lenni általában? A víz mennyire meleg? Lehet-e már benne felfázás veszélye nélkül fürdeni? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Üdv.: Ági
Szia Ági! Mi tavaly június elejétől voltunk két hetet Pargan. Az első héten még hideg volt a víz. Nem tudtunk benne úszkálni, lubickolni. Pár perc múlva irány ki a partra. A második héten hirtelen melegedett fel, akkor már több időt is bátran eltölthettünk a vízben a nélkül, hogy a felfázástól kellett volna félni. Többen is voltak két hetesek, és akik május végétől voltak azt mondták, hogy azon a héten csak a bátrabbak mentek vízbe, olyan hideg volt. Voltam már több helyen is júniusban nyaralni, de a többi helyhez képest valóban kicsit hűvösebb volt a víz júniusban itt. A kerékpárt felejtsd el. Nagyon meredekek az utcák, egyetlen biciklist sem láttam a két hét alatt. Talán a robogó. Üdv: Hetti
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-01-07 12:48:46
Kedves Grand Balázs! Most olvasom, hogy Pargan a víz egész szezonban hideg marad, de mennyire? Én azt gondoltam, hogy augusztusra már felmelegszik. Ez most új információ részemre. Ha hamarosan válaszolna nagyon megköszönném. Üdv.: Szabolcsiné
Grand Balázs Dátum: 2015-01-06 17:13:02
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2015-01-06 12:44:31
Sziasztok! Párommal május utolsó hetében szeretnénk Pargán nyaralni. Tavaly Sidariban voltunk, ami nagyon tetszett és ezáltal magasra is tette a mércét. Viszonyítási alapunk nincs, mert most utazunk 2. alkalommal Görögországba, így nem tudom mennyi értelme lenne összehasonlítani bármelyik más úti céllal. A fórumon visszaolvastam, és írtátok, hogy nem igazán van a környéken homokos part. Ezt mennyire lehetne hátrányként említeni szerintetek, vagy inkább pozitívumként kell felfogni? További kérdésem a következő lenne: biciklit lehet-e és érdemes-e egyáltalán bérelni, hogy azzal fedezzük fel a környéket, vagy ez elvetendő ötlet, mert nagyon hegyes, meredek a vidék?! Illetve az időjárással kapcsolatban még egy utolsó kérdés: május végén milyen idő szokott lenni általában? A víz mennyire meleg? Lehet-e már benne felfázás veszélye nélkül fürdeni? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Üdv.: Ági
Kedves Ági! Veronika hozzászólását csupán annyival egészíteném ki, hogy a sok más helyen megszokottal ellentétben Pargan nem 5, hanem 6 hónapos a szezon, részben a kellemes klíma miatt. A víz pedig egész szezonban "hideg" marad, ugyanis azt vízalatti forrás táplálja.
Grand Balázs Dátum: 2015-01-06 17:09:13
Offra István írta ekkor: 2015-01-05 21:23:53
Üdv Mindenkinek! Idén Pargára szeretnénk menni nyaralni, de volna néhány kérdésem. Erre persze hivatalosan Grandosok és nyilván előzőleg ott nyaraltak is nyugodtan válaszolhatnak. Az első, hogy van-e tényleg homokos part? Tehát úgy értem Grand Balázs(ha szabad megszólítanom), ahogy parálián. Homok, lassan mélyül, kicsit dimbes-dombos, akár be is lehet ülni és lubickolni. A második, hogy az apartmanokban a wifi ellátottság milyen? Mint pl kedves Balázs, a caravelben, hogy van minden szinten ez igaz, de igazán csak az előtérben élvezhető, az épület adottságai miatt. A harmadik a TV adás. Van-e magyar csatorna és milyen készülékekkel találkozhatunk? Pl mint a caravelben (kedves Balázs... :)), hogy hdmi-n lehet-e csatlakozni rá, vagy ki vagyunk szolgáltatva az ottani adóknak és kész... ? A negyedik, hogy a Grand Tours keretében lehet-e odajutni repülővel és transzferrel? Köszönöm
Kedves Kálmán! Veronika szokás szerint részletesen válaszolt több kérdésére is, így én csak azokra szorítkoznék, amikre nem tudott! :) A wifi teljes mértékben házfüggő (milyen routere van a tulajdonosnak, milyen a ház adottsága, mennyire árnyékol a ház, stb.), így pont emiatt csak azt vállaljuk, hogy van a háznak legalább egy olyan pontja, ahonnan tudnak a wifire csatlakozni. Természetesen azért igyekeznek a tulajdonosaink minél jobb szolgáltatást nyújtani, de ha még van is olyan szoba, ahol fogható az internet, lehet, hogy ön meg pont olyanba foglal, ahonnan nem fogható. Egyszóval ebben a kérdésben maradnék annál a válasznál, amit a katalógusunkban vállalunk, lesz legalább egy olyan pontja a háznak, ahol elérik a wifit. A tv tekintetében szintén nem nagyon tudok önnek mit mondani, minden házban más készülék van, van, amelyik újabb és van lehetőség hdmi csatlakozásra, van, ahol nincs rá mód. Görögországról lévén szó nem kötelező magyar műsort szolgáltatniuk, és őszintén szólva ez is inkább a tulajdonoson múlik, hogy meg tudja-e, illetve meg akarja-e oldani. De ha már Paraliát említette, ezzel kapcsolatban azért megjegyezném, hogy ott már sokkal régebben jelen vannak a magyarok, konkrétan például a Caravel házban a 90-es évek közepe óta a mi vendégeink laknak ott nyaranta, ami már lassan 20 éves együttműködést jelent. Míg ugyanez Pargán nincs még meg, nincsenek úgy felkészülve a magyarokra még, mint ott, sőt, a házainkban gyakorlatilag tavaly voltak először magyarok. Sajnos a repülős útban nem tudunk segíteni, vagyis valószínűleg nem érné meg önnek. Charter járatunk nincs, menetrend szerinti géppel pedig ha elrepülnek Thessalonikibe, és onnan jönnek taxival Pargaig, kifejezetten magas költségekkel járna.