(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Veronika Dátum: 2015-01-06 10:39:15
Offra István írta ekkor: 2015-01-05 21:23:53
Üdv Mindenkinek! Idén Pargára szeretnénk menni nyaralni, de volna néhány kérdésem. Erre persze hivatalosan Grandosok és nyilván előzőleg ott nyaraltak is nyugodtan válaszolhatnak. Az első, hogy van-e tényleg homokos part? Tehát úgy értem Grand Balázs(ha szabad megszólítanom), ahogy parálián. Homok, lassan mélyül, kicsit dimbes-dombos, akár be is lehet ülni és lubickolni. A második, hogy az apartmanokban a wifi ellátottság milyen? Mint pl kedves Balázs, a caravelben, hogy van minden szinten ez igaz, de igazán csak az előtérben élvezhető, az épület adottságai miatt. A harmadik a TV adás. Van-e magyar csatorna és milyen készülékekkel találkozhatunk? Pl mint a caravelben (kedves Balázs... :)), hogy hdmi-n lehet-e csatlakozni rá, vagy ki vagyunk szolgáltatva az ottani adóknak és kész... ? A negyedik, hogy a Grand Tours keretében lehet-e odajutni repülővel és transzferrel? Köszönöm
Kedves Kálmán! Amire tudok, válaszolok a kérdéseidből. Mi tavaly júniusban voltunk Pargán, az Alexiában volt a szállásunk. Kifejezetten homokos part, amire Te gondolsz, hogy hosszú, lassan mélyülő, akár messzire besétálós part nincsen Pargán. Inkább kavicsosnak mondanám az összes strandot, a városin és a Valtoson van olyan rész, ahol fel van szórva homokkal, de viszonylag gyorsan mélyül, nem úgy mint paralián. Tehát beleülni és lubickolni inkább csak a part mellett lehet, beljebb nem fog menni. Még a tv adásról tudok írni annyit, hogy az Alexiában csak pár csatorna jött be, nem volt magyar adás (illetve mi nem találtunk), bár nekünk nem hiányzott mert este is inkább sétáltunk, a bárban ücsörögtünk. Viszonylag kis méretű tv van, szemben az ággyal fent a falon, vagy egy viszonylag magas állványon. Típust nem tudok írni sajnos. A többi kérdésedre nem tudom a választ, mert mi nem neteztünk, tehát a wifiről nem tudok nyilatkozni, illetve a repülésről sem. De Parga nagyon szép hely, csak ajánlani tudom. smile üdv: Veronika
Veronika Dátum: 2015-01-06 10:31:55
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2015-01-05 21:44:04
Kedves Fórumozók! Ha van valaki, aki tavaly aug, végén, vagy szeptember elején nyaralt Pargán és a Valtoson strandolt és bérelt napozóágyat is, szíveskedjen a vízparttal kapcsolatos tapasztalatát leírni. Lassan mélyül, vagy gyorsan, meddig lehet besétálni annak aki nem tud úszni. A Valtostól az Alexiáig nagyon magasra kell-e menni, vagy a Miltoshoz milyen messze volt a Valtos, milyen a terep. Köszönettel: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné! Mi júniusban voltunk Pargán, ha írsz egy email címet, küldök egy két képet a Valtosról, hogy nagyjából el tudd képzelni a partot, a vízmélységet. De nagyjából 4-6 m után sztem úszni kell, tehát nem lehet messzire besétálni és akár ücsörögni a vízben, max a part közelében. A Valtos-Alexia távolság kb. 10-max 15 perc és folyamatosan emelkedőn kell menni. A Miltos-Valtos távolság is folyamatosan dimbes-dombos terepen vezet, a vár környékén elég nagy emelkedővel, igaz kis utcákon lehet másfelé is menni, de összességében elég nagy szintkülönbség és szerintem, mivel írtad már, hogy idősebben vagytok, fél óra séta biztos lenne, lehet még több is. üdv: Veronika smile
Szabolcsi Pálné Dátum: 2015-01-05 21:44:04
Kedves Fórumozók! Ha van valaki, aki tavaly aug, végén, vagy szeptember elején nyaralt Pargán és a Valtoson strandolt és bérelt napozóágyat is, szíveskedjen a vízparttal kapcsolatos tapasztalatát leírni. Lassan mélyül, vagy gyorsan, meddig lehet besétálni annak aki nem tud úszni. A Valtostól az Alexiáig nagyon magasra kell-e menni, vagy a Miltoshoz milyen messze volt a Valtos, milyen a terep. Köszönettel: Szabolcsiné
Offra István Dátum: 2015-01-05 21:23:53
Üdv Mindenkinek! Idén Pargára szeretnénk menni nyaralni, de volna néhány kérdésem. Erre persze hivatalosan Grandosok és nyilván előzőleg ott nyaraltak is nyugodtan válaszolhatnak. Az első, hogy van-e tényleg homokos part? Tehát úgy értem Grand Balázs(ha szabad megszólítanom), ahogy parálián. Homok, lassan mélyül, kicsit dimbes-dombos, akár be is lehet ülni és lubickolni. A második, hogy az apartmanokban a wifi ellátottság milyen? Mint pl kedves Balázs, a caravelben, hogy van minden szinten ez igaz, de igazán csak az előtérben élvezhető, az épület adottságai miatt. A harmadik a TV adás. Van-e magyar csatorna és milyen készülékekkel találkozhatunk? Pl mint a caravelben (kedves Balázs... :)), hogy hdmi-n lehet-e csatlakozni rá, vagy ki vagyunk szolgáltatva az ottani adóknak és kész... ? A negyedik, hogy a Grand Tours keretében lehet-e odajutni repülővel és transzferrel? Köszönöm
Higyisán Dóra Dátum: 2015-01-05 19:22:48
Grand Balázs írta ekkor: 2015-01-05 16:53:06
Kedves Dóri! Nem probléma, tud így foglalni. Ebben az esetben viszont majd a turnusváltás napján reggel ugyanúgy ki kell önöknek is költözni az apartmanból, és majd a többi utassal együtt, kora délután tudják átvenni a másik apartmant.
Kedves Balázs! Ma sikeresen egy helyi utazási irodán keresztül sikeresen lefoglaltuk a szállást az Alexiába itt a Grand Tours-nál. Már izgatottam várom, igaz még fél év van az indulásig! Köszönöm a gyors válaszát! Dóri