Üdv Mindenkinek! Idén Pargára szeretnénk menni nyaralni, de volna néhány kérdésem. Erre persze hivatalosan Grandosok és nyilván előzőleg ott nyaraltak is nyugodtan válaszolhatnak.
Az első, hogy van-e tényleg homokos part? Tehát úgy értem Grand Balázs(ha szabad megszólítanom), ahogy parálián. Homok, lassan mélyül, kicsit dimbes-dombos, akár be is lehet ülni és lubickolni.
A második, hogy az apartmanokban a wifi ellátottság milyen? Mint pl kedves Balázs, a caravelben, hogy van minden szinten ez igaz, de igazán csak az előtérben élvezhető, az épület adottságai miatt.
A harmadik a TV adás. Van-e magyar csatorna és milyen készülékekkel találkozhatunk? Pl mint a caravelben (kedves Balázs... :)), hogy hdmi-n lehet-e csatlakozni rá, vagy ki vagyunk szolgáltatva az ottani adóknak és kész... ?
A negyedik, hogy a Grand Tours keretében lehet-e odajutni repülővel és transzferrel?
Köszönöm
Kedves Kálmán! Amire tudok, válaszolok a kérdéseidből. Mi tavaly júniusban voltunk Pargán, az Alexiában volt a szállásunk. Kifejezetten homokos part, amire Te gondolsz, hogy hosszú, lassan mélyülő, akár messzire besétálós part nincsen Pargán. Inkább kavicsosnak mondanám az összes strandot, a városin és a Valtoson van olyan rész, ahol fel van szórva homokkal, de viszonylag gyorsan mélyül, nem úgy mint paralián. Tehát beleülni és lubickolni inkább csak a part mellett lehet, beljebb nem fog menni. Még a tv adásról tudok írni annyit, hogy az Alexiában csak pár csatorna jött be, nem volt magyar adás (illetve mi nem találtunk), bár nekünk nem hiányzott mert este is inkább sétáltunk, a bárban ücsörögtünk. Viszonylag kis méretű tv van, szemben az ággyal fent a falon, vagy egy viszonylag magas állványon. Típust nem tudok írni sajnos. A többi kérdésedre nem tudom a választ, mert mi nem neteztünk, tehát a wifiről nem tudok nyilatkozni, illetve a repülésről sem. De Parga nagyon szép hely, csak ajánlani tudom.

üdv: Veronika