(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Tóth Zoltánné Dátum: 2014-08-13 12:24:57
Kedves Ferenc. Átlapozgattam a fórumot, hogy találok-e emailcímet Önnek hogy privát levélben megkérdezzem és segítségét kérhessem. Talán átsiklott a tekintetem felette ha mégis van írva egy beszélgetés keretében, de szeretném megkérni mégis, hogy írja meg nekem az Ön email elérhetőségét. Törzsutasai vagyunk a Gran Tours-nak, minden évben kétszer utazunk már hosszú évek óta Görögország csodálatos nyaraló helyeire. Az idei évi második választásunk Pargara jutott, nagyon szép beszámolókat olvastam imént, és szeretteim júniusban voltak kinn és említették segítőkészséged és figyelmességed. Szeptember elsején indulunk öt fővel, a Zorbas apartmanban foglaltam szállást. Várom jelentkezését. Szép napokat kívánok. Tóth Zoltánné Renáta
Kovács Sándor Dátum: 2014-08-11 10:57:08
Kedves Grand Feri! Még egy hét, és indulunk Pargára. smile Sok kérdésem van, de azokra majd gondolom választ kapunk a tájékoztatódon. Amire viszont most kíváncsi lennék, hogy elnézve a Google Street-en Pargát, tényleg elég nagy szintkülönbség van a tenger, és a Nanos apartman között. Nem gond, nem vagyunk még öregek, de mintha említett volna valaki itt a fórumon egy "surranó pályát", egy rövidebb, ám kissé meredek utat, ami a Nanostól a központba vezet. Kérdésem az, hogy valóban létezik-e az út és ha igen, jól gondolom-e - vagyis látom a neten -, hogy a temető mellett kell srégen elindulni? Ja, és még valami... Van valamire itthonról szükségetek? Mert szívesen vállaljuk a postát szerepét. smile (Mák... túrórudi... merthogy ezeket szokták hiányolni a hosszabb időre kint ragadt magyarjaink. smile ) Tudom, a sofőrök heti rendszerességgel mennek, de ha valamiben tudunk segíteni, akkor szívesen tesszük. smile
Dátum: 2014-08-08 13:03:03
Kerpics Nóra írta ekkor: 2014-08-04 20:01:03
Kedves Feri! A paxos-antipaxosi és a Jón-tengeri szigettúrákkal kapcsolatban érdeklődnék, hogy lehet-e a hajókra egy egyszemélyes felfújt gumimatracot vinni? :) Üdv, Nóri
Kedves Nóri, azt gondolom - bár még nem volt rá precedens hogy valaki megpróbálja - szerintem inkább nemleges a válasz. Képzelj el egy hajón 400 embert egy egy gumimatraccal..... javaslom leeresztett állapotban vinni és kérni az adott helyzetben az "urak" segítségét gyorsan menetkész állapotba hozni az eszközt .:-) Üdvözlettel, Feri
Kerpics Nóra Dátum: 2014-08-04 20:01:03
Kedves Feri! A paxos-antipaxosi és a Jón-tengeri szigettúrákkal kapcsolatban érdeklődnék, hogy lehet-e a hajókra egy egyszemélyes felfújt gumimatracot vinni? :) Üdv, Nóri
Dátum: 2014-08-02 16:44:01
Tesár Ágnes írta ekkor: 2014-07-27 09:15:08
Kedves Feri! Az utolsó turnusban indulnak még a hajós fakultatív programok? Tapasztalatod szerint még jó az idő ilyenkor? Köszi
Kedves Ágnes, mindenképpen törekszünk arra hogy teljes programot kínáljunk az utolsó hetekben érkezőknek is. Októberben egy kicsi szerencsével kellemes késő nyári melegek vannak, persze ilyenkor csapadékosabb az időjárás mint nyáron, kellemes kirándulós időszak. Mindezek mellett érdemes tanulmányozni a FORECA az ACCU WEATHER hosszú távú előrejelzéseit is. Üdvözlettel, Feri