(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Barassó László Dátum: 2012-10-13 08:23:17
Sziasztok! Szép 10 napot töltöttünk Parálián,október elején.Tényleg nagyon jól éreztük magunkat!Köszönhetően az iroda szuper szervezésének, a gyönyörű időnek,és nem utolsó sorban a "zsiráfos"idegenvezető hölgynek :-) aki a sok szép látnivaló mellett személyiségével még emelte a fakultatív programok hangulatát, Már tervezgetjük a jövő évi nyaralást!Üdv mindenkinek: Edit és Laci
Grand Paralia Dátum: 2012-10-10 14:25:29
Klára írta ekkor: 2012-10-07 11:41:01
Sziasztok! Köszönöm a gyors választ!! Esetleg még annyit megkérdezhetnék,hogy szeptemberben mennyire szokott telt házas lenni az apartman? Mert mi akkor mennénk,és érdekelne,hogy mennyivel előtte kellene elfoglalni a szállást. Az igazat megvallva,elég kecsegtetően hangzanak a leírtak,úgyhogy igen,sikerült kedvet csinálni!! :)) Üdv. Kári
Szia Klári! Szeptember hónapban is, szinte minden turnusban teltházas volt az apartman. Így ha biztosak vagytok a szeptemberi utazásotok időpontjában, akkor már tavasszal érdemes foglalnotok. Biztosak vagyunk abban, hogy nagyon szép, és kellemes nyaralásban lesz részetek. Várunk benneteket sok szeretettel!!! Idegenvezetők
Brumár Beatrix Dátum: 2012-10-09 21:23:22
Sziasztok! 2012.09.03-09.11-ig voltam Parálián, Segítséget kérnék abban, hogy az egyik busz-soför nevét szeretném megtudni, aki vitt és hozott bennünket. Magas barna hajú, kék szemű és Jánosnak hívják! Köszönöm előre is a segítséget. smile
Klára Dátum: 2012-10-07 11:41:01
Sziasztok! Köszönöm a gyors választ!! Esetleg még annyit megkérdezhetnék,hogy szeptemberben mennyire szokott telt házas lenni az apartman? Mert mi akkor mennénk,és érdekelne,hogy mennyivel előtte kellene elfoglalni a szállást. Az igazat megvallva,elég kecsegtetően hangzanak a leírtak,úgyhogy igen,sikerült kedvet csinálni!! :)) Üdv. Kári
Grand Paralia Dátum: 2012-10-07 09:46:00
Klára írta ekkor: 2012-10-06 18:26:09
Sziasztok! Nem tudom hogy ilyenkor nézi e még valaki ezt a fórumot,de nekem lenne egy kérdésem. Esetleg nem tudna nekem valaki információval szolgálni a Caravel Apartmanról? Igaz,hogy jövőre mennénk csak Paráliára,de mivel 8-an vagy 9-en megyünk, olyan apartmant kell keresnünk ahol van 5 és 6 férőhelyes szoba.És mivel idén nagyon szeretnénk oda menni és csak itt találtunk olyat, érdekelne hogy milyen állapotban van az apartman maga és a szobái is. De ha valaki esetleg tudna nekem olyan infóval szolgálni,hogy van e Parálián másik olyan apartman ahol lehetne ilyen "feltételekkel" szobát nézni ( Természetesen csakis Grand Toursora gondoltam!!) Nagyon megköszönném. Hátha csak a mi figyelmünket kerülte el. Előre is köszönöm!!! Üdv. Klári :))
Kedves Klári ! A Caravelben van 4 és 6 ágyas szoba is. A ház minden kondiciója megtalálható képekkel is a honlapon . Sok vendégünk évről évre visszatér ide. Ahogy a katalogusban is szerepel a társalgóban szól a görög zene, kellemes lugasos előterében pedig mindig jó elüldögélni , beszélgetni egy kávé mellett. Hanyományos program már évek óta a kagyló és hal party. Tehát itt egy nyüzsgő, vidám légkör vesz minket körül, a házigazdák vendégszeretetével társítva. A szezonban végig teltházas volt a Caravel, így érdemes már előre lefoglalni a szobákat. Reméljük sikerült kedvet csinálnunk ! Várjuk a kis csapatot sok szeretettel ! idegenvezetők