Sziasztok! Nem tudom hogy ilyenkor nézi e még valaki ezt a fórumot,de nekem lenne egy kérdésem. Esetleg nem tudna nekem valaki információval szolgálni a Caravel Apartmanról? Igaz,hogy jövőre mennénk csak Paráliára,de mivel 8-an vagy 9-en megyünk, olyan apartmant kell keresnünk ahol van 5 és 6 férőhelyes szoba.És mivel idén nagyon szeretnénk oda menni és csak itt találtunk olyat, érdekelne hogy milyen állapotban van az apartman maga és a szobái is. De ha valaki esetleg tudna nekem olyan infóval szolgálni,hogy van e Parálián másik olyan apartman ahol lehetne ilyen "feltételekkel" szobát nézni ( Természetesen csakis Grand Toursora gondoltam!!) Nagyon megköszönném. Hátha csak a mi figyelmünket kerülte el. Előre is köszönöm!!! Üdv. Klári :))
Kedves Klári !
A Caravelben van 4 és 6 ágyas szoba is. A ház minden kondiciója megtalálható képekkel is a honlapon . Sok vendégünk évről évre visszatér ide. Ahogy a katalogusban is szerepel a társalgóban szól a görög zene, kellemes lugasos előterében pedig mindig jó elüldögélni , beszélgetni egy kávé mellett. Hanyományos program már évek óta a kagyló és hal party. Tehát itt egy nyüzsgő, vidám légkör vesz minket körül, a házigazdák vendégszeretetével társítva.
A szezonban végig teltházas volt a Caravel, így érdemes már előre lefoglalni a szobákat.
Reméljük sikerült kedvet csinálnunk !
Várjuk a kis csapatot sok szeretettel !
idegenvezetők