Hát sziasztok,szia Robi :) -mi együtt uzatzunk :DDD-ÉS MI is a Sky-ben voltunk,a fszt. 1-ben...:DDD
Isteni volt minden :) -igen,oda felé a Macedón határon tényleg volt egy kis fennakadás,de ezen kívül minden nagyon jó volt.
Az utazástól és az út hosszától én nagyon féltem,mert nekem a lábaim nem nagyon bírják a hosszan tartó ülést-és mire oda értünk olyanok voltak,mint két buci-de megérte :DD
Mi vittünk 310 EURO-t,de befizettünk Skiathos-ra és a Meteorákhoz-és még a kajára is bőséggel telt ennyiből kettőnknek :)
A GYROS nagyon fincsi kinnt-ugye ők bele teszik a krumplit is,és az 2 EURO.Volt egy hely "Snack Bar" a sétáló utcában van,ott 1,8 EURO,és Fradisták a görög fiúk-mindenhol Fradis zászlók és szurkolók vannak kirakva-na,mi ott ettünk-és tök jól beszélnek magyarul :)
A víz nagyon jó volt-és ugye egy napot kivéve verőfényes napsütéses időnk volt.
Meteorákhoz kell egy kis fizikai erőnlét ,hogy fel tudjon az ember menni-de megéri,mert a látvány,ami ott fogad-az felülbecsülhetetlen.
Kitérnék most a Grand -Toursos munkatársakra:
A kinnt lévő idegenvezetők:Vaia ÉS Ágota nagyon-nagyon kedves,szívélyes emberek-mindíg segítőkészek voltak,segítettek,ha kellett-az első nap Ágota nagyon szépen eligazított minket egy kis esti összejövetelen.
A busz útról annyit,hogy ezek az útak nem veszélytelenek,hiszen szerpentineken,sziklás részeken haladtunk-viszont kiemelném Gudász Csabát és Horváth Zoltánt,akik hihetetlen profizmussal oldották meg a feladatot,és teljes biztonsággal rá mertük magunkat bízni-szóval nyugodtan lehet aludni utazás közben-nagyon biztonságosan vezetnek-még egyszer köszönjük nekik nagyon szépen :)
Víg Viktória idegenvezetőnket innen a messziről,Budapestről is sokszor pusziljuk.-eszméletlen jó napot tölthettünk el Vele Skiathos-on ,nem tudom elmondani azt,hogy ő milyen jó hangulatot teremtett már a buszban oda felé is,és hát a Kapitány Kostas is nagyon jó fej volt-őrült jó zenék voltak-és a tánc a fedélzeten-Szirtaki-örökké a szívünkbe zártuk :)
Még egyszer köszönet a Grand-Tours összes dolgozójának ,a nagyon jó szervezésért,és ezért a csoda-szép nyaralásért :)
Jövőre újra menni fogunk Paraliára már az időpont is megvan:július 3-ától-remélem mindenki ott lesz,aki idén is ott volt :)
KEDVES SZILVIA! Nagyon örülünk, hogy szerencsésen megérkeztetek, és annak még jobban, hogy jól éreztétek magatokat, és sok szép emlékkel, gazdagodtatok.:) Köszönjük a kedves soraidat, (nagyon jól esik) mi nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Titeket!!! Köszönjük, hogy az irodánkat választottátok, és jövőre is visszavárunk Titeket!