(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Honvéd Lászlóné Erzsó Dátum: 2012-09-30 17:15:08
Sziasztok !Holnap okt 1-én indulunk ha valaki tud segítsen ,hogy milyen idő várható az utolsó hétre????
Osemeke Szilvia Dátum: 2012-09-29 20:12:36
Hát sziasztok,szia Robi :) -mi együtt uzatzunk :DDD-ÉS MI is a Sky-ben voltunk,a fszt. 1-ben...:DDD Isteni volt minden :) -igen,oda felé a Macedón határon tényleg volt egy kis fennakadás,de ezen kívül minden nagyon jó volt. Az utazástól és az út hosszától én nagyon féltem,mert nekem a lábaim nem nagyon bírják a hosszan tartó ülést-és mire oda értünk olyanok voltak,mint két buci-de megérte :DD Mi vittünk 310 EURO-t,de befizettünk Skiathos-ra és a Meteorákhoz-és még a kajára is bőséggel telt ennyiből kettőnknek :) A GYROS nagyon fincsi kinnt-ugye ők bele teszik a krumplit is,és az 2 EURO.Volt egy hely "Snack Bar" a sétáló utcában van,ott 1,8 EURO,és Fradisták a görög fiúk-mindenhol Fradis zászlók és szurkolók vannak kirakva-na,mi ott ettünk-és tök jól beszélnek magyarul :) A víz nagyon jó volt-és ugye egy napot kivéve verőfényes napsütéses időnk volt. Meteorákhoz kell egy kis fizikai erőnlét ,hogy fel tudjon az ember menni-de megéri,mert a látvány,ami ott fogad-az felülbecsülhetetlen. Kitérnék most a Grand -Toursos munkatársakra: A kinnt lévő idegenvezetők:Vaia ÉS Ágota nagyon-nagyon kedves,szívélyes emberek-mindíg segítőkészek voltak,segítettek,ha kellett-az első nap Ágota nagyon szépen eligazított minket egy kis esti összejövetelen. A busz útról annyit,hogy ezek az útak nem veszélytelenek,hiszen szerpentineken,sziklás részeken haladtunk-viszont kiemelném Gudász Csabát és Horváth Zoltánt,akik hihetetlen profizmussal oldották meg a feladatot,és teljes biztonsággal rá mertük magunkat bízni-szóval nyugodtan lehet aludni utazás közben-nagyon biztonságosan vezetnek-még egyszer köszönjük nekik nagyon szépen :) Víg Viktória idegenvezetőnket innen a messziről,Budapestről is sokszor pusziljuk.-eszméletlen jó napot tölthettünk el Vele Skiathos-on ,nem tudom elmondani azt,hogy ő milyen jó hangulatot teremtett már a buszban oda felé is,és hát a Kapitány Kostas is nagyon jó fej volt-őrült jó zenék voltak-és a tánc a fedélzeten-Szirtaki-örökké a szívünkbe zártuk :) Még egyszer köszönet a Grand-Tours összes dolgozójának ,a nagyon jó szervezésért,és ezért a csoda-szép nyaralásért :) Jövőre újra menni fogunk Paraliára már az időpont is megvan:július 3-ától-remélem mindenki ott lesz,aki idén is ott volt :) smile smile smile
Takács Róbert Dátum: 2012-09-28 20:44:35
(230 euró = egy főre) smile
Takács Róbert Dátum: 2012-09-28 20:42:13
Sziasztok! Mi a Sky-ban voltunk,nagyon szép volt és tényleg igényes apartman. A fakultatív kirándulásokon is nagyon jól éreztük magunkat. Profi volt a szervezés és mindig kedvesen és segítőkészen álltak hozzánk a kint lévő idegenvezetők. Ezúton is köszönjük. A busz út egyáltalán nem volt vészes. Mondjuk én jól ráparáztam és ahhoz képest szinte semmiség volt. Odafelé a Macedón határon volt egy háromórás fennakadás,így kifelé 19 óra volt,de visszafelé rövidebb,csak 14 óra. Ha felkészül az ember és visz olvasnivalót,zenét,szendvicset,gyümölcsöt,a megállóknál jól kinyújtóztatja magát akkor egyáltalán nem vészes. egy kis kaland ez is végül is :) Parálián nagyon sok jót ettünk,a muszakát,szuvlakit senki ne hagyja ki. A grill Nicolast mindenkinek szívből ajánlom,mi miután megkóstoltuk az ott lévő Muszakát,csak oda mentünk ebédre,vacsira. Magyar a tulaj,már régen kint él és szerintem,ahogy kivettem,a görög felesége csinálja a kajákat. Isteni és nem is drága(kinti viszonylatban. Muszaka 5 euró sör: 2,5 de fél liter isteni finom görög bor pl.3 euró,ami éttermi árakhoz viszonyítva nem is drága. Amúgy gyros 2 euró mindenhol kb. de vannak még ilyen akciók is,hogy pl. 2 gyros és 2 kóla 4,5 euró vagy 2gyros és 2 sör 5,5 euró. Van egy Lidl is,de nem sokkal olcsóbb mint a görög szupemarketek. Igazából semmi sem vészesen drága. Mi kijöttünk 230 euróból egy hétre,de abból éltünk,mint Marci hevesen és volt benne 2 fakultatív kirándulás is. Próbáltam pár hasznos infót is megosztani még az utolsó turnusnak :) Jövőre is a Granddal megyünk szerintem,mert tényleg meg voltunk elégedve. De akkor már Kefalónia vagy Zakinthos lesz a cél... smile
Helmeczi Lillie Dátum: 2012-09-26 19:00:22
Sziasztok ! Haza értünk épségben :) !!! Bár igaz elég bonyolult volt a haza út ugyanis elég furcsa emberekkel utaztunk együtt a buszon... Kb. a mit képzelsz te ez nem fekvő ágy ne merészeld egy centit se fektetni a széktől kezdve minden volt... de ezt leszámítva imádtuk Paraliát ! :) Fantasztikusak az idegenvezetők ! Athéni programon voltunk ami nagyon nagyon jó volt ! Ajánlani tudom mindenkinek és mint kiderült nekünk diákoknak belépő sincs ( sima diákot is elfogadnak nem kell feltétlen nemzetközi ) :))). Kateríni nagy piac iszonyat jó volt 1, 50 euroért megérte bebuszozni :) . Az időnk végig szép volt egy nap volt hideg szél csak. Fantasztikus emlékekkel tértünk haza !!!! A billys apartman gyönyörű és tiszta volt ! Bár az előttünk lévő turnus és az utánunk érkezők is hiányolták a tulaj lányt így egymástól tudtuk meg hogy hogy működik ez hogy mit hova lehet tenni amíg 13tól elfoglalhatjuk a szállást de ez se volt olyan baj :). Biztos hogy jövőre is a grand tourst választjuk csak már autóval fogunk érkezni :D Panosnál pedig nagyon klasszak a programok ! Megéri rájuk elmenni ! Isteni ingyen kagyló vacsorát tart és ouzo estet ! :) mellesleg pedig nagyon jófej !!! :) Puszilunk mindenkit ! Lilla és Gergő