(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Vári Gabriella Dátum: 2012-09-24 14:28:34
Milyen idő várható jövőhétre?:)
Grand Paralia Dátum: 2012-09-21 08:17:47
Lovász Ildikó írta ekkor: 2012-09-19 11:30:23
Én idén Sidariban voltam és a jövő nyarat tervezgetjük már:) Akkor, ha jól értem főszezonban van vizisport lehetőség és motorcsónak bérlés is?! Még egyszer köszönöm a segítséget!
Kedves Ildikó és Fórumozók ! Helyesbíteni szeretnénk ! Pár napig esős idő volt és bezárták a vizisport bázist. Most hogy visszatért a szép idő, újra kinyitottak. Tehát a szezon végéig működik a banános, fánkos kaland ! Az ára pedig 10 euro ! Reméljük vigasztaló volt a válaszunk . :-) Várunk sok szeretettel jövő nyáron !
Lovász Ildikó Dátum: 2012-09-19 11:30:23
Grand Paralia írta ekkor: 2012-09-19 10:29:20
Kedves Ildikó ! A napágyakért külön nem kell fizetn, rendelünk egy italt vagy egy kávét és ezért egész nap használhatjuk ernyőstűl. A vizisport lehetőségek megszüntek így a szezon végén .Morotcsónak bérlésre sincs lehetőség a környéken. Ajánlom figyelmedbe a kalózhajós programunkat ami jó kis bulis, strandolos kirándulás, , illetve Skiathos sziget (Mamma Mia) gyönyörűséges partjának és zegzugos városkájának bebarangolását. Várunk szeretettel : Idegenvezetők
Én idén Sidariban voltam és a jövő nyarat tervezgetjük már:) Akkor, ha jól értem főszezonban van vizisport lehetőség és motorcsónak bérlés is?! Még egyszer köszönöm a segítséget!
Lovász Ildikó Dátum: 2012-09-19 11:27:31
Grand Paralia írta ekkor: 2012-09-19 10:29:20
Kedves Ildikó ! A napágyakért külön nem kell fizetn, rendelünk egy italt vagy egy kávét és ezért egész nap használhatjuk ernyőstűl. A vizisport lehetőségek megszüntek így a szezon végén .Morotcsónak bérlésre sincs lehetőség a környéken. Ajánlom figyelmedbe a kalózhajós programunkat ami jó kis bulis, strandolos kirándulás, , illetve Skiathos sziget (Mamma Mia) gyönyörűséges partjának és zegzugos városkájának bebarangolását. Várunk szeretettel : Idegenvezetők
Köszönöm szépen a választ!!!!
Grand Paralia Dátum: 2012-09-19 10:29:20
Lovász Ildikó írta ekkor: 2012-09-17 11:05:28
Kedves Idegenvezetők! Kedves Fórumozók! Azt szeretném kérdezni, hogy Paralian van-e lehetőség banánozásra, fánkozásra, motorcsónak bérlésre…stb? Ha van, akkor mennyibe kerülnek? A másik kérdésem pedig az, hogy vannak-e bérelhető napágyak a part mentén végig, mindenhol? Ha igen, akkor mennyibe kerül egy napra? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszotokat, segítségeteket!!! :)